Şimdi Ara

Batarya yapışkanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhablar. iPhone 5 telefonumun bataryasını değiştireceğim de batarya yapışkanı bitmiş, tutmuyor artık. Yeni bataryayı herhengi bir çift taraflı bant ile ypıştırsam sıkıntı olur mu?

• çift taraflı bantla olur ama çok etli olan bir bant olmasın bulamazsanız verebilirim (ücretsiz )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 15 Eylül 2018; 13:9:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

çift taraflı bantla olur ama çok etli olan bir bant olmasın bulamazsanız verebilirim (ücretsiz )
    Teşekkür ederim. internette biraz araştırdım, bir kaç batarya değişim videosunda da gördüm, illa ki bu olması gerekmez değil mi? Herhangi ince bir çift taraflı bant olur? Batarya yapışkanı

• İnce olmalı. Tekzen’de ya da nalburda satılan çift taraflı bantlar çok kalın oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctrl-alt-delete

İnce olmalı. Tekzen’de ya da nalburda satılan çift taraflı bantlar çok kalın oluyor.
    İnce bulmaya çalışcağım, bulamazsam başka bir şeyle yapıştıramam değil mi? Yapıştırıcı filan zarar verir mi?
  • Piyasadaki cift tarafli bantlardan aldim cok kalin geldi. Gittim bir tlfcudan rica ettim bugun ihtiyacim kadar kagit inceliginde cift tarafli bant verdi onunla yapistirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnce bulamazsam bende öyle yapacağım mecbur

• kenbu kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Bu jeletini çıkarmadan mı yapayım yoksa çıkartııp mı yapayım. SAbit durmuyor çünkü onun üstüne yapıştırırsam sağlam olmayabilir.
    Batarya yapışkanı
    Batarya yapışkanı

• pillin altındaki bant söküldükten sonra pili soketinden sonra yukarı kaldırmak için dir
  • bataryaya bu bantı yapıştırmazsak ne olur? pil sallanır mı?

• rose76 kullanıcısına yanıt

Muhtemelen kısa sürede ciddi sıkıntı olacaktır. Yukarıda bilinçsizce yazılmış öneriler olmuş. Ancak ona özel bant olmalı. O bant ısıyı da gövdeye dağıtıyor ayrıca sabit tutuyor. Yoksa koca firma elektrikçiden alıp çift taraflı bant ile yapıştırırdı dünya para harcamazdı.

• Umutc4n U kullanıcısına yanıt

Gel ücretsiz vereyim gelemezsen 3m bant kullanabilirsin çift taraflı ince bant kalın bant kullanırsan pil yukarı çıkacağı için ekrana baskı yapacaktır. Pilde çok ısı olmaz pil ısınıyorsa anakart sorun vardır pil altında bulunan devreler kendini kapatacaktır. Şarj aleti şarj soketine şarj soketi anakarta iletir voltajı anakart üzerinde şarjı düzenleyen entegreler voltaj düzenli şekilde pile iletir üstelik pilin içinde altında kontrol entegreleri vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 3 Mart 2022; 12:36:20 >
  • cevap için çok teşekkürler. direkt takmayı düşünüyordum alayım o zaman :)

• ben teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.