Batarya yapışkanı
-
-
çift taraflı bantla olur ama çok etli olan bir bant olmasın bulamazsanız verebilirim (ücretsiz )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 15 Eylül 2018; 13:9:50 > -
-
İnce olmalı. Tekzen’de ya da nalburda satılan çift taraflı bantlar çok kalın oluyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İnce bulmaya çalışcağım, bulamazsam başka bir şeyle yapıştıramam değil mi? Yapıştırıcı filan zarar verir mi?quote:
Orijinalden alıntı: ctrl-alt-delete
İnce olmalı. Tekzen’de ya da nalburda satılan çift taraflı bantlar çok kalın oluyor. -
Piyasadaki cift tarafli bantlardan aldim cok kalin geldi. Gittim bir tlfcudan rica ettim bugun ihtiyacim kadar kagit inceliginde cift tarafli bant verdi onunla yapistirdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnce bulamazsam bende öyle yapacağım mecbur
-
pillin altındaki bant söküldükten sonra pili soketinden sonra yukarı kaldırmak için dir -
bataryaya bu bantı yapıştırmazsak ne olur? pil sallanır mı?
Muhtemelen kısa sürede ciddi sıkıntı olacaktır. Yukarıda bilinçsizce yazılmış öneriler olmuş. Ancak ona özel bant olmalı. O bant ısıyı da gövdeye dağıtıyor ayrıca sabit tutuyor. Yoksa koca firma elektrikçiden alıp çift taraflı bant ile yapıştırırdı dünya para harcamazdı.
Gel ücretsiz vereyim gelemezsen 3m bant kullanabilirsin çift taraflı ince bant kalın bant kullanırsan pil yukarı çıkacağı için ekrana baskı yapacaktır. Pilde çok ısı olmaz pil ısınıyorsa anakart sorun vardır pil altında bulunan devreler kendini kapatacaktır. Şarj aleti şarj soketine şarj soketi anakarta iletir voltajı anakart üzerinde şarjı düzenleyen entegreler voltaj düzenli şekilde pile iletir üstelik pilin içinde altında kontrol entegreleri vardır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 3 Mart 2022; 12:36:20 > -
cevap için çok teşekkürler. direkt takmayı düşünüyordum alayım o zaman :)
ben teşekkür ederim
Benzer içerikler
- airpods pro cızırtı sorunu çözümü
- kulaklık kulağımdan düşüyor
- apple watch se alınır mı
- telefona yağ kaçtı ne yapmalıyım
- iphone ahize sesi az çıkıyor
- apple watch 9 özellikleri
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- en iyi powerbank
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
- apple watch ultra 2 özellikleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X