arkadaşlar bugünlerde mp3 alacam ama şuna karar vermedim pilli olanlarmı daha iyi yoksa şajzlı olanlar mı daha iyi fikri olan kullanan varsa cvp yazarsa sevinirim
pilli daha mantıklı bitince şarj derdi yok. marketten büfeden bir pil takar devam edersiniz dinlemeye. şarjlı da hem şarj aleti hem şarj süresi hemde bataryanın bi süre sonra yıpranması sorun
SLM ARKADAŞLAR PİLLİ CİHAZLAR DAHA AVANTAJLI DİYE DÜŞÜNÜYORUM HİÇ OLMAZSA BİTTİGİ ZAMAN ATIP YERİNE YENİSİNİ BULABİLİRSİN AMA DİGER BÜTÜNLEŞİK OLAN CİHAZLAR DA İSE ORTALAMA ÖMÜRLERİ TABİ KULLANIMA BAGLI 9-12 AY ONDAN SONRA TEKLEME BAŞLAR BANA KALIRSA PİLLİ ALMAN CİHAZI ALIRSIN DAHA SORA ŞARJLI PİL ALIRSIN AMPERİ YÜKSEK DOYA DOYA MÜZİK DİNLERSİN BENDEKİ BÜTÜNLEŞİK OLDUGU İÇİN 3 SAATEN SONRA BİTİYOR BENDE AMPERİ YÜKSEK PİL ALACAGIM CİHAZA GÖRE KOLAY GELSİN
Piyasada bulunan mp3 veya mp4 çalarların büyük çoğunluğu malesef şarjlı pil ile çalışıyor. Benimde gönlüm tak sök pilli olandan almaktı ama tak sök pilli olup 2 GB kapasitesi olan ve ayrıca 100 ytl fiyata göre bir müzik çalar bulamadım.
Orite EMP 1800 MP4 çalar aldım. İmzamda inceleme linki mevcut. Pil performansı çok iyi düzeyde. Şarj süresi de sadece 2 saat.
trekstor mp3 playerleri bir incele hem pilli hemde fiyatı uygun
bencede pilli almak daha saglıklı ancakk
sürekli pile para vermek zorundasın sarjlı pil alıp takarım dersen mp4 ü sarja tak daha iyi
ama bu tip konularda kalite ön planda çin mallarının sarj süreleri felaket acı
Dostum genel olarak baktığında pile vereceğin parayla şarjlıya yapacağın masraf arasında çok fark olmuyor. Benim önerim bataryası değiştirilebilen Mp3 Player'lardır. tabi birazda kaliteli olması lazım.
Ben yaklaşık 1 yıldır bataryalı kullanıyorum. ilk aldığım zamanlar 2 - 2.5 hafta gidiyordu şarjı. son zamanlarda 1 haftaya indi ve şimdi 4-5 gün gidiyor. Sürekli kullanırım. bataryasının ömrü bitince değişicem. o da 20 ytl civarında zaten. 1 yılda max. 20 ytl yani.
ama Pilli bir mp3 çalarda, haftada 1 pil aldığımızı ve pili 75 kuruş tan sayarsak, yılda yaklaşık 36 liraya geliyor, ki bu ortalama, en düşük kullanımda olan masraftır. sürekli kullanımda haftada rahat 2-3 pil gidiyor.Şarjlı pil kullanırsanız bilemem, hesabı siz yapın artık :) tabi şöyle birşey var ki, bataryalılar genellikle pil yatağı olmadığından daha küçük ve kullanışlı olurlar, bu da bir avantaj oluyor. Şarj açısından ne kadar düzenli kullanırsanız o kadar uzun ömürlü olur. Batarya tamamen bittiği zaman şarj etmek uzun ömürlü olmasını sağlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme