Şimdi Ara

Bataryanız çabuk mu bitiyor? İlacınız burada olabilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazınız henüz yeni ve batarya performansından memnun değil misiniz? O halde sorun şu olabilir.

Xz premium cihazımda bu sıkıntıyı yaşadım ve ben sorunumu bu şekilde çözdüm.

Öncelikle bataryanız tamamen bitmelidir yani şöyle ki power tuşuna bastığınızda gelen o şarj ekranı asla gelmemeli ben bunu önemsemiyordum ama hata etmişim (benim cihazımda şarj bitip cihaz kapandığında power tuşuna bastığımda o şarj ekranı halen gelmektedir sizde farklı olabilir) enerji tamamen bitene kadar sürekli açıp kapatın cihaz artık hiç bir tepki vermediğinde kapalı şekilde şarja bırakın ve şarj 100 olana kadar asla açmayın.

(Üstte bahsettiğim şarj bitimi sonrası power tuşuna bastığınızda gelen ekran telefondaki ölü bir enerji bunu 1 kazan su içindeki bir damla fare zehiri olarak düşünün o zehir cihazınızın pil performansını çok kötü etkilemektedir bizim amacımız o zehirden kurtulmak)

Şarjınız 100 olduğunda cihazınızı açın bataryanız ciddi anlamda iyileşmiş olacaktır.

Telefonumda öğlen 12'ye kadar gitmeyen şarj an itibariyle % 47'de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exellanss -- 6 Kasım 2017; 16:11:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefon hiç tepki vermediğinde daha şarj almıyor diye biliyorum

• Bu dediginiz batarya kalibrasyon yöntemlerinden biridir. Harbiden işe yaramaktadır .

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_devil33

Bu dediginiz batarya kalibrasyon yöntemlerinden biridir. Harbiden işe yaramaktadır .

Evet doğru, tabi bir çok sitede gösterilen uzun kalibrasyon yöntemlerini uygulamak istemeyenler için çok ideal bir yöntem şu an telefonumdan inanılmaz memnunum. 2 aylık telefonu kırıp atmayı bile düşünmüştüm sinirden

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.