Şimdi Ara

Bataryasız tablet çalıştırma sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba bataryası bozuk bir tabletim vardı iki üç senedir kullanmıyordum aşağıya ekliyeceğim linkteki videoyla karşılaşınca neden yapmıyorum diye düşündüm ve bir adet voltaj regülatörü aldım ve voltajı 3.8 volt olarak ayarladım voltmetreyle kontrol ediyorum tablete lehimlemek için regülatöre bağladığım kablolara voltaj geliyor 3.8 olarak fakat tabletin anakartı üzerindeki bat + bat - yerine lehimliyorum fakat power tuşuna basınca tableti çalıştırmıyor ek olarak bat + kısmına lehimi zor tutturuyorum tutmuyor muhtemelen bakır yolları zarar gördü resimde gördüğünüz gibi bakır tozuyla sıcak silikon karıştırıp iletken bir yapıştırıcı yapmayı denedim buraya yapıştırırım kabloyu belki çalışır diye fakat yapmaya çalıştığım yapıştırıcı başarısız oldu iletmiyor elektiriği bu durumda ne yapabilirim çıkar yol bulamadım sizlerden fikir ve bilgi almam gerek diye düşündüm harcama yapmadan nasıl tamir edebilirim lütfen bir iki lira için konu mu açılır tarzı söylemlerde bulunacak arkadaşlar konudan çıksınlar ben kendi imkanlarımla bunu nasıl onarırım onun peşindeyim şimdiden teşekkürler.

Dipnot: Tabletin Markası Piranha Ultra Tab 10.1

Bataryasız Tablet Çalıştırma
    Bataryasız tablet çalıştırma sorunu!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Şarj Problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.