Şimdi Ara

Bataryaya bişeyler oldu.Takılıyken şarj olmuyor !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha dün baktım telefon takılı olduğu halde şarj olmuyor şarj aletinin ucunu sağ sol yaptım düzeldi sonra yine aynı şey oldu. Başka şarj aletiyle denedim onlarda olmuyor tamam dedim sorun şarj aletinde ohh rahatladım bataryaya bişey olmamış derken bi yarım saat sonra şarjdayken şarj oluyor yazmasına rağmen saatlerce telefonumun şarjı aynı yüzdede kaldı (şuan bunu yazarkende şarjım hala aynı) diğer şarj aletleriyle denedim onlardada aynı sorun var yaklaşık 10 saat öncesine kadar şarjla ilgili herhangi bi problemimim olmamıştı.Yardımcı olabileceğini düşündüğünüz fikirleriniz varsa paylaşın lütfen.Telefonum Gmd 2 Mini.Gm nin zaten soket sorunu ön planda ama benim şuana kadar herhangi bi sorunum yoktu. 5 ay oldu teli alalı.Yardım edin lütfen(Hatta şuan şarjdayken eksilme yaşıyorum!!!)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sarj soketine bi 50 tl sksmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

Sarj soketine bi 50 tl sksmis

Nasıl yani 50 tl mi tamir ücreti ?

• Garantisi varsa Telpa ya götür ücretsiz yaptır. Yoksa şarj soketi sorunun var büyük ihtimal 30 - 40 tl arasında dışarıda yaptırırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felina

Garantisi varsa Telpa ya götür ücretsiz yaptır. Yoksa şarj soketi sorunun var büyük ihtimal 30 - 40 tl arasında dışarıda yaptırırsın.

Şarj soketi ücretsiz tamir ediliyomu eminmisin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hkobak456

quote:

Orijinalden alıntı: felina

Garantisi varsa Telpa ya götür ücretsiz yaptır. Yoksa şarj soketi sorunun var büyük ihtimal 30 - 40 tl arasında dışarıda yaptırırsın.

Şarj soketi ücretsiz tamir ediliyomu eminmisin ?

evet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.