Şimdi Ara

bataryayi kablosuz sarj haline getirme yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok saçma bi baslik oldu kabulleniyorum
    Telefonda kablosuz şarj özelliği olmasa bile bataryaya birşey yapılarak kablosuz şarj özelliği eklenebilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tesla 100 metre ilerideki ampülleri kablosuz yaktığı için böyle birşey mümkün bende düşündüm böyle birşey ama üzerinde çalışan var mı yok mu bilmiyorum.Yapılabilitesi yüksek duruyor yakın zamanda yaparlar.
  • Evet boyle birşey mümkün

• ayberkalan A kullanıcısına yanıt
    Teorik olarak mümkün. Eskiden telefonların arkasına yapıştırılan stickerlar vardı. Arama gelip giderken ya da sms gelip giderken ışık yanardı. 2006 senesinde üniversitede bu dandik icattan yola çıkarak kablosuz mouse'umuzu aynı zamanda pilsiz hale getirdik. 3 usb portu kullanmıştık. 1i mouse'un kendi alıcı-vericisi diğer 2si ise bizim elektrik üretmek için sinyal jeneratörümüze güç sağlamak için kullandık. Kısa menzilde olumlu sonuç da aldık. Ama dediğim gibi bu teoride mümkün. Çünkü bugün gsm altyapısının sinyalleri dahi sağlık için olumsuz mu tartışılırken (olumsuzlukları aşikar) çok daha yüksek frekansta sinyal üreten bir vericinin yakınında bulunmak bir çok hastalığa davetiye çıkarmak olacaktır. Hele ki laptop'un pilini kablosuz şarj etmek için gereken frekansa maruz kalmak mikrodalga fırının içinde oturmaya benzer. Bütün bu faktörleri göz önünde bulundurarak bizim vardığımız sonuç geleceğin yakıt pilleri'nde olduğu.

• Boyle birşey bataryaya entegre edilebilirmi peki

http://img.dxcdn.com/productimages/sku_242486_1.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayberkalan -- 16 Şubat 2014; 16:13:23 >
  • http://dx.com/p/internal-universal-wireless-charger-charging-receiver-module-w-micro-usb-port-black-242486 ürünün sitesi bu telefonun şarj girişine takiliyo sonra kapagin altina yapistiriliyo bunu şarj girişine değilde bataryaya bağlamak istiyorum

• İlk defa duydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a4technic

İlk defa duydum.

Bende yeni duydum yapmaya calistigim telefon bataryasina o aleti ekledikten sonrahttp://www.sanalmarketim.com/_prod/_img/m/ef8e8b302dda5de571cbf443fe70261a.jpg bu cihazin üzerinekoyup sarj etmek . Eğer yapabilirsem 120 TL civari bi ücrete kablosuz şarj özelliği olmayan cihazlarimi kablosuz şarj yapabilicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayberkalan -- 16 Şubat 2014; 16:35:33 >

• Guncel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.