Bildirim
Batman AA Seculauncher:failed to start application 9000
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oyunu açmak istediğinizde bu hata ile karşılaşıyorsanız linkteki dosyayı bilgisayarınıza indirip içerisindeki msvcr71.dll dosyasını system32 klasörüne taşımanız yeterli.
http://www.dll-files.com/dllindex/msvcr71.zip?0VHhQBYLkO -
msvcr71.dll yi kopyaladım yine işe yaramadı -
win 7 64 bit kullanıcısıyım. bende de aynı hata vardı system 32 nin içine attim düzelmedi. sonra araştırdım netten. windows/sysWOW64 içine attim msvcr71.dll dosyasını düzeldi birde böle deneyin. -
hay gözünü seveyim. yarım saattir işin çözümünü arıyordum
quote:
Orijinalden alıntı: president05
win 7 64 bit kullanıcısıyım. bende de aynı hata vardı system 32 nin içine attim düzelmedi. sonra araştırdım netten. windows/sysWOW64 içine attim msvcr71.dll dosyasını düzeldi birde böle deneyin.
-
Ya arkadaşlar dediğiniz dosyayı indirdim ama dediklerinizde pek bişey anladığımı sanmıyorum resimli anlatım yapabilecek olan varsa yapabilrmi?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X