Şimdi Ara

Batman: Arkham Asylum %100 Türkçe Yama FiNAL ÇIKTI (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.283
Cevap
2
Favori
192.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ellerinize ve emeğinize sağlık.merak ediyordum oyunu türkçe yamasınıda görünce bugün gidip alıcam..teşekkür ederim..
  • Tebrikler arkadaşım ! Senin gibi düzgün çeviren fazla kişi görmemiştim. Gayet güzel bir çalışma. Devamını dilerim.
  • GTA 4 çeviri isteriz
  • gta4te ne kadar ingilizce altyazı var siz biliyor musunuz? GTA 4 uzun ve bol diyaloglu oyun. o yüzden uzun sürmesine şaşmamalı.
    birde ben zamanında bioshockun altyazıları nerde sakladıgını cok aramıstım ama bulamamıstım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celikeins -- 24 Eylül 2009; 19:37:18 >
  • en iyisi ingilizce öğrenmek bence yoksa bu oyunlarla başa çıkılmaz..
  • teşekkürler emek harcandığı belli
  • Evet oyunu türkçe yama ile bitirdim. Gerçekten kaliteli ve olabildiğince az hatalı olmuş. %100 türkçeyi dört gözle bekliyorum. Bunun dışında kaliteli diğer oyunlarada türkçe yama yapmanı öneririm. Şayet bu işi oldukça güzel ve pratik yapıyorsun. Tekrar eline sağlık. Verdiğin emekler için çok teşekkür ederim.
  • çok süper bir oyun seçtin venom oyundan çıkasım gelmiyor bazen

vallaha anlayarak oynamak çok zevk veriyor insana.
    oyunların çoğuna esas tat veren şey hikayesi
    kimbilir kaç tane oyunu dilinden anlamadığım için köşeye attım veya bi kere öylesine bitirip bıraktım
  • Yama çok güzel olmuş eline sağlık ama oyunda İngilizce yer görünce "ulan keşke oyun içi konuşmalarda Türkçe olsa, dadundan yenmez" diyesim geliyor. Bu yama bile harika ama %100 yamayı dört gözle bekliyoruz...
  • oyun klasorunde swf dosyaları var mı? bioshock da batman gibi unreal motoruyla yapılmıs. bioshockinki galiba swf dosyalarında. belki batmaninde ondadir diye dusundum:)
  • Eğer teknik konuları halledersem %100 Türkçe gelecek
  • gerçekten harika tebrikler
  • Bu tr yamayı oyunun orijinal kurulu haline (Patchsiz) uygulasak sorun olurmu save ler falan gidermi:D

Peki oyunu 1.1 e yükselten yamayı nerden buluruz ben bitane buldum 250 mb kadar.

Denedim oldu hiç yamasız kurulmuş oyunda sorunsuz oldu tekrar teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noctis -- 25 Eylül 2009; 1:29:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Eğer teknik konuları halledersem %100 Türkçe gelecek

İnşallah
    Dört gözle bekliyoruz
  • eline sağlık dostum...
  • Eline sağlık güzel olmuş
  • Accelerates performance in several gaming applications. The following are examples of improvements measured with version 191.03 drivers vs. version 190.62 drivers (results will vary depending on your GPU, system configuration, and game settings):

Up to 12% performance increase in ARMA 2
    Up to 8% performance increase in Batman: Arkham Asylum with GPU PhysX enabled
    Up to 50% performance increase in Call of Juarez: Blood in Bound with SLI enabled
    Up to 14% performance increase in Fallout 3 (indoor scenes) with antialiasing enabled
    Up to 10% performance increase in Far Cry 2 (DX9 version) with antialiasing enabled
    Up to 34% performance increase in Prototype with antialiasing enabled
    Adds SLI support for Darkfall, Dawn of Magic 2: Time of Shadows, Dreamkiller, Fuel, Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim, Need for Speed: Shift and more.

Includes numerous bug fixes, including the following key fix (additional bug fixes can be found in the release notes on the documentation tab): For graphics cards supporting multiple clock states, 3D clocks correctly return to 2D clocks after exiting a 3D application.

191.03 Nvidia beta sürücüsü çıkmış, performansları arttırıyormuş

Xp 32 bit
    http://www.nvidia.com/object/winxp_191.03_beta.html

XP 64 bit
    http://www.nvidia.com/object/winxp64_191.03_beta.html

vista/win7 32 bit
    http://www.nvidia.com/object/win7_winvista_32bit_191.03_beta.html

vista/win7 64 bit
    http://www.nvidia.com/object/win7_winvista_64bit_191.03_beta.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 25 Eylül 2009; 15:23:25 >
  • öncelikle bu yama v1.0 içinde geçerli mi ? indirdim ama .. içinede attım olmadı.. :( bana yardım edermisin ???
  • venomtruk öncelikle ellerine sağlık çok güzel bir çalışma yapmışın..

benim şmdiye kdr oyunda gördüğüm iki yerde çeivir eksik,

1) Joker'le ilgili olan 5.ci yane son teypte yarısı ingilizce yarısı türkçe
    2)Killer Moth'un biyografisi kısmında nitelikler bölümünde 3.madde

• quote:

Orijinalden alıntı: wosswoss

venomtruk öncelikle ellerine sağlık çok güzel bir çalışma yapmışın..

benim şmdiye kdr oyunda gördüğüm iki yerde çeivir eksik,

1) Joker'le ilgili olan 5.ci yane son teypte yarısı ingilizce yarısı türkçe
    2)Killer Moth'un biyografisi kısmında nitelikler bölümünde 3.madde

teşekkürler bende onları görmüş hemen çevirmiştim, oyunu bitirir bitirmez v1.03 çıkacak sorunlu yerleri düzeltip oyun içi diyalog dışındaki yerleri tamamen Türkçe yapmış oluruz.

Bu arada UPK dosyalarını düzenleyebilen bir program bir türlü bulamadım bu konuda yazılımcı arkadaşlar varsa yardım bekliyorum... ut3 editor dahil her programı denedim açıkçası, upk dosyalarını çıkartmayı başarsamda editlemek mümküno lmuyor. belliki unreal 3 engine SDK sına ihtiyaç var editleyemezsem bu şekilde kalacak yapacak birşey yok...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.