Şimdi Ara

Batman: Arkham Asylum %100 Türkçe Yama FiNAL ÇIKTI (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.283
Cevap
2
Favori
192.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çözülen Mesajların çevrisi v1.01 de yoktu, v1.02 ye ekleyeceğim....

Çeşitli düzenlemeler yaptıktan sonra v1.02 çıkacak

Batman: Arkham Asylum %100 Türkçe Yama FiNAL ÇIKTI
  • tr yamayı dün yükleyip %20 olan oyunu baştan başlamak istedim. başladım ama süzülme olayını artık yapamıyorum yama ile ilgisi olabilirmi yardımcı olurmusunuz arkadaşlar...
  • Bende oyun atmaya başladı türkçe yamayı kurduktan sonra aynı sorunu yaşayan var mı arkadaşlar?

Ben v.1.0 ın üzrine kurmuştu ondan olmasın_?

Aşağıdaki hatda ne diyor . Bu hata mesajını alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsane48 -- 23 Eylül 2009; 13:55:31 >
  • zaman ve kalite açışından çıkardığın iş birde konuya verdiğin değer kişiliğini ortaya çıkarıyor.. eline sağlık diyor ve tebrik ediyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efsane48

Bende oyun atmaya başladı türkçe yamayı kurduktan sonra aynı sorunu yaşayan var mı arkadaşlar?

oyundan atmaya rastlamadım ama hangi bölümde attığını söyler misin, kontrol edelim
  • v 02 full mü olcak?
  • teşekkürler.
  • Oyundaki diyalog dosyalarıda .int uzantılı değilmi? Bu dosyalar herhangi bir text editör programı ile açılabilir. Örneğin notepad, wordpad yada en kullanışlısı editplus...

Oyun yazıları Engine > Localization > INT klasöründe
    Video yazıları Bmgame > Localization > INT klasöründe sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byflash -- 23 Eylül 2009; 14:18:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

quote:

Orijinalden alıntı: Efsane48

Bende oyun atmaya başladı türkçe yamayı kurduktan sonra aynı sorunu yaşayan var mı arkadaşlar?

oyundan atmaya rastlamadım ama hangi bölümde attığını söyler misin, kontrol edelim

Bölüm olarak bilmiyorum ama oyunun daha %6 sındaydım. Hastanede rehineleri kurtardım ilk. ordayım sanırım...
  • oyunun yüzde 8 indeyim. gerçekten harika bir çeviri ellerine gözlerine sağlık. şu ana kadar iki yerde çevirilmemiş kısım gördüm onlarda yukarıda bellirtilmiş. harley quinn in biyografisinin 1 cümlesi ve çözülen mesajlar kısmı ingilizceydi. bunlarıda eklemişsin zaten. çeviri kalitesi gerçekten taktire şayan. senden daha fazla oyunun çevirisini bekliyorum kendi adıma venom hocam. gerçekten bu işi çok iyi yapıyorsun. öncelikli olarak bioshock oyununu çevirebilrmisin isteyen oldukça kişi var diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

oyunun yüzde 8 indeyim. gerçekten harika bir çeviri ellerine gözlerine sağlık. şu ana kadar iki yerde çevirilmemiş kısım gördüm onlarda yukarıda bellirtilmiş. harley quinn in biyografisinin 1 cümlesi ve çözülen mesajlar kısmı ingilizceydi. bunlarıda eklemişsin zaten. çeviri kalitesi gerçekten taktire şayan. senden daha fazla oyunun çevirisini bekliyorum kendi adıma venom hocam. gerçekten bu işi çok iyi yapıyorsun. öncelikli olarak bioshock oyununu çevirebilrmisin isteyen oldukça kişi var diye biliyorum.

teşekkürler arkadaşlar, bende baştan başladım zaten oyuna %16 dayım. Eksik gördüğüm yerleri hemen çeviriyorum. Oyunun %50 lik bir kısmında v1.02 , tamamen bitirdiğimde v1.03 yamasını çıkaracağım.

Eğer oyun içi diyalog sistemini teknik olarak rahat bir şekilde çevirirsem v1.1 e geçerek %100 bir Türkçe Yama olabilir.

Bioshock gerçekten güzel bir oyun ama dosya sistemine bakmam lazım, mümkün olursa neden olmasın.
  • hocam öncelikle yama çok güzl olmuş ellerine sağlık ben bişey sorcam bu oyun içi diyolgların olduğu versiyon nezamn gelir eğer yakın bi zamnsa oyuna baştan başlamıcam varsa eğer daha başlim diyorum...
  • 17sinde konunun ilk mesajını yazdı arkadaş ve 22 sinde yayınladı ve unutmamak gerekir ki oyun zatan 15 inde (en azından resmi versiyonu) çıktı.
    Laf kalabalığı yapmadan soruların neredeyse hepsine cevap verdi,merakları giderdi,sürekli güncel bir şekilde bilgilendirdi.
    Yetmedi tanıtım videosu koydu,screenshotlar koydu.
    Hala yetmedi şuan bile yamanın eksiklerini gidermeye ve yamayı mükemmelleştirmeye çalışıyor,%100 e ulaşması için çabalıyor.

Tüm bunlara bakınca gerçekten arkadaşımızı yürekten kutluyorum ve forumdaki diğer fiyasko çeviri girişimlerinin biraz olsun size bakarak örnek almasını diliyorum.

Yalnız bu kadar güzel ve düzenli çalışmanızın size şöyle bi olumsuz geri dönüşü olacak,herkes sizden türkçe yama yapma talebinde bulunmaya başlıcak.ben dahil

Mesela bioshock un lafı geçmiş gerçekten çevirseniz müthiş olur,hem oyun harika hemde türkçe olsa çok daha etkin bü güzelliğe sahip olabilecek bi oyun.
    Ayrıca şu yılan hikayesine dönmş GTA4 çevirisine el atsanız harika olur yine.

Neyse sonuçta bu güzel çalışma için teşekkür ediyorum ve çalışmalarının devamını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystrious_man -- 23 Eylül 2009; 16:55:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: base

hocam öncelikle yama çok güzl olmuş ellerine sağlık ben bişey sorcam bu oyun içi diyolgların olduğu versiyon nezamn gelir eğer yakın bi zamnsa oyuna baştan başlamıcam varsa eğer daha başlim diyorum...

hemen çıkması mümkün değil, dosya sistemini çözdüğüm zaman devam edebilirim ama kısa zamanda beklemeyin.
  • venom sana ne kadar tesskur etsem azdır , iyiki varsın
  • venomtrk Bioshock da güzel oyun ama yalnız eski bir oyun yeni oyun olarak Resident Evil 5 var bunun da türkçe yaması güzel olur kanahatindeyim.
    Umarım ilgini çeker bence çok hoş olur.
  • Süper bir iş yapmışşsın arkadaşım eline sağlık.
  • Eline beynine diline sağlık arkadaşım
  • İndirdim deniyorum inşallah sorunsuz çalışır. Teşekkürler
  • BioShock lutfen
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.