bu yüzde %100 yazanların %100 olması gerekmiyomuydu ? Oyun içi diyaloglar dışındaki tüm yazıların % 100 olacagını sanıyordum çünkü ben.
Venom kardes oldu fakat bır sorun var hersey turkce ama gardıyanla konus dedıgımde altyazılar ıngılızce cıkıyor anlamadım nıye ole oluyor
%90 yazmamın sebebi tam olarak test edilmediği için, yoksa orada yazılan herşey Türkçe oldu
anladım gerı kalan hersey kusursuz tekrardan emegıne saglık
quote:
Orijinalden alıntı: zack06
Venom kardes oldu fakat bır sorun var hersey turkce ama gardıyanla konus dedıgımde altyazılar ıngılızce cıkıyor anlamadım nıye ole oluyor
ilk sayfada belirttiğim gibi diyalog sistemi bambaşka bir yapıda bu nedenle şimdilik çevrilemiyor.Gerekli programlar gelince diyalog çevirilerine de başlayacağım.
quote:
%90 yazmamın sebebi tam olarak test edilmediği için, yoksa orada yazılan herşey Türkçe oldu
Tamam o zaman. Bende dedim o kadar bekledik. Yüzde yüz nasıl olmaz :D oyunu kurdum şimdi yama işlemini yapıyorum. Hemen ardından yorumumu yapacağım.
tamam zaten yanlışlıkla orjinal klasorundekileri atmışım yanlışlıkla
insan 17 saat uyuyunca böyle aptallaşması normaldir
ARKADAŞLAR .. bu patch 1.1 oyundaki bütün bug'ları yok ediyormu ???? ona göre indirip kurucam oyunu tekrardan
buglarla dolu olduğu için silmek zorunda kalmıştım %20 den sonra geçemiyordum çünkü
quote:
Orijinalden alıntı: Kraven
tamam zaten yanlışlıkla orjinal klasorundekileri atmışım yanlışlıkla
insan 17 saat uyuyunca böyle aptallaşması normaldir
6 saattir çeviri yapıyorum halimi düşün
Eline sağlık dostum
quote:
Orijinalden alıntı: loving
ARKADAŞLAR .. bu patch 1.1 oyundaki bütün bug'ları yok ediyormu ???? ona göre indirip kurucam oyunu tekrardan
buglarla dolu olduğu için silmek zorunda kalmıştım %20 den sonra geçemiyordum çünkü
Sadece Türkçe yama.
bu yama bazılarına kapak olsun
venom kardeş
Batman: Arkham Asylum PhysX Patch ne ise yariyor arkadaslar, sanirim ekran karti icin bir yama bende his hd4850 var yuklemem gerekiyor mu her halukarda?