Şimdi Ara

Batman: Arkham Asylum %100 Türkçe Yama FiNAL ÇIKTI (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.283
Cevap
2
Favori
192.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • v.1.1 yapmıstım acaba ondan mı oldu dostum yoksa sılıp tekrar yukleyecem oyunu
  • v1.1 ile ilgili olduğunu düşünmüyorum INT dosyalarını değiştirirken üstüne yaz deniliyor mu ?

v1.1 çalıştıranlar yamayı kullanabiliyor mu arkadaşlar sorun olmaması lazım ?
  • evet ustune yaz dıyor bende degıstırıyorum
    emegıne saglık eger olmassa sılıp tekrardan bı deneyeyım baklım nolcak
  • 1.1 yaması var hiç bi sorun olmadı valla.Bu arada yama şahane olmuş hocam.Ellerine emeğine sağlık...
  • venomturk çok çok çok güzel bir çeviri olmuş
    ellerine sağlık tekrar

harley quinn in biyografisinde hikaye bölümünde bir cümlelik hata var sadece belirtmemimizi istediğin için söylüyorum

yoksa 4-4 lük çeviri eyvallah
  • Çeviriyi indirip, belirtilen yerler ile değiştirdim. Oyuna girip denememedim ancak bir sorum olacak.

Versiyon normalde v1.0 oyunun sade hali. Üstüne yeni düzenlemeler çıktı mı yoksa Türkçe çeviri ile mi v1.1 oluyor ?
  • Görmedim sanırım o yüzden tekrar yazıyorum.

info dosyasına baktım da şöyle birşeyler yazıyor

OYUN MENÜLERİ : %90
    ARA VİDEOLARDAKİ ALTYAZILAR : %90
    HARİTA SİSTEMİ : %90
    GÖREVLER : %90
    DÖVÜŞ SİSTEMİ YAZILARI : %90
    BULMACACI : %90
    YARDIM YAZILARI : %90
    TEYP KAYITLARI : %100
    KARAKTER BİYOGRAFİLERİ : %90 (42 / 42)

bu yüzde %100 yazanların %100 olması gerekmiyomuydu ? Oyun içi diyaloglar dışındaki tüm yazıların % 100 olacagını sanıyordum çünkü ben.
  • Venom kardes oldu fakat bır sorun var hersey turkce ama gardıyanla konus dedıgımde altyazılar ıngılızce cıkıyor anlamadım nıye ole oluyor
  • %90 yazmamın sebebi tam olarak test edilmediği için, yoksa orada yazılan herşey Türkçe oldu
  • anladım gerı kalan hersey kusursuz tekrardan emegıne saglık
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Venom kardes oldu fakat bır sorun var hersey turkce ama gardıyanla konus dedıgımde altyazılar ıngılızce cıkıyor anlamadım nıye ole oluyor

ilk sayfada belirttiğim gibi diyalog sistemi bambaşka bir yapıda bu nedenle şimdilik çevrilemiyor.Gerekli programlar gelince diyalog çevirilerine de başlayacağım.
  • quote:

%90 yazmamın sebebi tam olarak test edilmediği için, yoksa orada yazılan herşey Türkçe oldu

Tamam o zaman. Bende dedim o kadar bekledik. Yüzde yüz nasıl olmaz :D oyunu kurdum şimdi yama işlemini yapıyorum. Hemen ardından yorumumu yapacağım.
  • tamam zaten yanlışlıkla orjinal klasorundekileri atmışım yanlışlıkla

insan 17 saat uyuyunca böyle aptallaşması normaldir
  • ARKADAŞLAR .. bu patch 1.1 oyundaki bütün bug'ları yok ediyormu ???? ona göre indirip kurucam oyunu tekrardan

buglarla dolu olduğu için silmek zorunda kalmıştım %20 den sonra geçemiyordum çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

tamam zaten yanlışlıkla orjinal klasorundekileri atmışım yanlışlıkla

insan 17 saat uyuyunca böyle aptallaşması normaldir

6 saattir çeviri yapıyorum halimi düşün
  • Eline sağlık dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: loving

ARKADAŞLAR .. bu patch 1.1 oyundaki bütün bug'ları yok ediyormu ???? ona göre indirip kurucam oyunu tekrardan

buglarla dolu olduğu için silmek zorunda kalmıştım %20 den sonra geçemiyordum çünkü

Sadece Türkçe yama.
  • bu yama bazılarına kapak olsun

venom kardeş
  • Batman: Arkham Asylum PhysX Patch ne ise yariyor arkadaslar, sanirim ekran karti icin bir yama bende his hd4850 var yuklemem gerekiyor mu her halukarda?
  • öff bu oyunun orjinali ne zmn gelcek ülkemize
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.