Şimdi Ara

Batman: Arkham City (2012) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.287
Cevap
10
Favori
198.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu şu batmanında hiç normal düşmanı yok hepsi ayı gibi adamlar sırf vücut çalışmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Yahu şu batmanında hiç normal düşmanı yok hepsi ayı gibi adamlar sırf vücut çalışmışlar.

Joker, Riddler, Penguen bunlar hiç de vücut geliştirme yapmış gibi görünmüyorlar Penguen dışındakiler zaten sinek siklet, Penguen'de gayet yağlı bir düşman. Yani her düşman sanıldığı gibi azman değil

Oyundan da bahsetmek gerekirse Arkham City gümbür gümbür geliyor resmen, yeni videoyu da altyazılı olarak izledim cidden harika olmuş diyebilirim. Videonun sonuda cidden fena yani...

• Açıklanan düşmanlar:
    The Joker, Two-Face, Catwoman, Harley Quinn, Hugo Strange, Calendar Man, Zasz, The Riddler, Dr. Hugo Strange

Arkham City için yayınlanan görsellerde Calender Man sanırsam yoktu.VGA töreninde karakter figürleri gösterilmiş.Aralarında Calender Man de var.
     Batman: Arkham City (2012) [ANA KONU]
  • Heyecanla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

Yeni görseller

unreal 3 motorunun renk tonu midemi bulandırmaya başladı
    ciddi anlamda
    5 yıldır aynı renkler,tonlar

• "]YENİ TARAMA!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamacık -- 1 Şubat 2011; 16:42:52 >
  • bu bekleyiş zor bitecek. yanlız 2011 de oyunlar çok fena kapışacaklar. inşallah 2010 gibi hayal kırıklığı olmazlar gerçi hepsi hayal kırıklığı olsada bize batman yeter :D
  • 2010 oyunlar açısından bana göre kısır bir yıldı. 2011 umarım iyi oyunlar görürüz.
  • valla ben arkhan asylumu indirmeden önce önyargılı yaklaşmıştım ama inanılmaz takdir ettim,süper oyun yapmışlar bunuda heycanla bekliyorum.
  • Mükemmel bir oyun geliyo.
  • İlk oyun gayet başarılı idi. Umarım bu da öyle olur.
  • Oyunun fanları tarafından yapılmış bir video yayınlandı.

http://www.kewego.fr/video/iLyROoafzzNy.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genculus -- 27 Ocak 2011; 1:54:28 >
  • Sonu komik olmuş.
  • sonu hakkaten komik peki bu yeni oyunun videosumu yoksa fanmade falanmı...joker hasta değilmydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: wosswoss

sonu hakkaten komik peki bu yeni oyunun videosumu yoksa fanmade falanmı...joker hasta değilmydi

Yeni video Oyunun Co-op olma ihtimali var

http://www.vg247.com/2011/01/26/new-arkhum-city-trailer-shows-batman-and-joker-fighting-together/

• Orijinalden alıntı: genculus

sonu hakkaten komik peki bu yeni oyunun videosumu yoksa fanmade falanmı...joker hasta değilmydi

Fan made Ben de videoyu yeni trailer sandım.
  • çok iyi yapmışlar
  • merlinin kazanın'da fanmade değilde oyunda co-op modu olabileceğini gösteren bir video olduğunu söylüyorlar
  • quote:

merlinin kazanın'da fanmade değilde oyunda co-op modu olabileceğini gösteren bir video olduğunu söylüyorlar

Warner Bros oyunda böyle bir sahnenin olmadığını söylemiş:"Bu, etkileyici bir FAN YAPIMI çabasını göstermektedir."

"Warner has confirmed that the video pertaining to be footage from Arkham City is indeed no such thing - indicating it's an impressive fan-made effort."

http://www.computerandvideogames.com/285583/news/arkham-city-trailer-shows-joker-and-batman-co-op-but-is-it-real/

• tüm sitelerden nedense video kaldırılmış :D
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.