Bildirim
Batman Arkham City: 'Breach Wonder Observation ...' Görevi
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
20 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yanlış hatırlamıyorsam o sonlarda çıkan panellerin çözümü değişikti öncekilere göre. kelimeler çıktığında kurcala biraz değişik kelimelerin geldiğini görürsün. ordan doğru kombinasyonu bulmak gerekiyordu. -
Yok hocam hiç şifre çözücüyü çalıştırmıyo bile. direk olarak onu söylüyo batman şifre çözücüyü kullanmak istediğimde.
edit:ayrıca şifre çözücüyü de son seviyesine getirdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur015 -- 5 Kasım 2013; 16:17:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: onur015
Yok hocam hiç şifre çözücüyü çalıştırmıyo bile. direk olarak onu söylüyo batman şifre çözücüyü kullanmak istediğimde.
Oyunu güncelle. -
Helikopterden kod aldın mı? Oynamayalı baya zaman oldu ama Batman Hugo Strange kullandığı şifreleme sistemini kıramıyor helikopterden kod almadıysan o yüzdendir. Ben 5 6 tane farklı helikopter i deneyip doğru helikopter i bulmuştum. -
quote:
Orijinalden alıntı: juddas
quote:
Orijinalden alıntı: onur015
Oyunu güncelle.
Oyunu güncelleyince halloldu hocam.. Eyvallah..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X