Şimdi Ara

Batman Arkham City Update Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Batman Arkham City'i kurdum. Daha sonra Windows Live ile ilişkilendiriyordum. Hesap açtım vs.vs. Ancak son aşamada update olduğunu söyledi ve devam etmezsem games for windows live'dan çıkış yapacağını belirtti. Update et dediğimde yükledi oyundan çık dedi. Çıktım ve bir iki şey yükledikten sonra '' Steam_api.dll'' bulunamadı diye hata verdi. Ben bu oyunu steam'den almadım. Ayrıca steami yükledim belki çözüm olur diye orada ne oyunu bulabildim nede çözüm oldu. Allah bin belasını versin bu oyunu piyasaya çıkaranların. Verdiğim para ile 3 saatlik uğraş sonucu hala kös kös oturuyorum. Varmıdır çözümü.

• live games ile ilişkilendirmeden açılmıyor mu geçen magic heroesi kurdum ilk başta bilmiyordum live game olmadan çalışmadığını sonra uğraşa uğraşa klasörün içindeki uygulama sayesinde çalıştı büyük ihtimal sendede öyle bir durum var gir oyunun kurulu olduğu dosyaya başka bir uygulamadan girmeye çalış
  • daha önce bilmediğim bir çok şeyi sayenizde öğrendim okumak yetiyodu fakat öğrenilenler erttıkça denemeler ve sorunlar çoğaldı yardım almak için kayıt oldum. daha önce zotac gts 250 ekran kartım ile batman arkhamcity i kurdum oynadım ekran kartını değiştirdim sapphire hd 7850 2gb Oc aldım. oyunu aynı şekilde kurdum. oyunu açıyorum herhangi bir işlem yapmıyor fakat görev yöticisi işlemlerde gözüküyor ve ordan kapatıyorum. acaba acele mi ediyorum diye uzun süre bekledim oyun açılmıyor. crack update herşeyi denedim sorun ekran kartı mı sistemim mi? yardımlarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.