Şimdi Ara

Batman: Arkham Knight (2015) [ANA KONU] (71. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
17
Favori
62.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: isbara alp

Arkadaşlar, şu an oyun ne durumda ? GTX 660 ile oynanır mı ?

Herhangi bir sorun kalmadı , GTX 660 güzel bir şekilde oynarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 3 Aralık 2015; 21:47:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maxıs kullanıcısına yanıt
    Oyun g2a'da epey ucuz fiyata bulunuyor, ama steam dışından alınan oyunlar iade edilemediği için korkuyorum açıkcası
  • quote:

Oyun g2a'da epey ucuz fiyata bulunuyor, ama steam dışından alınan oyunlar iade edilemediği için korkuyorum açıkcası

Oyunda 40 lira eder hocam çok iyi oyun aslında. İade etmek isteyeceğinizi sanmıyorum yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHLD -- 5 Aralık 2015; 11:55:31 >
  • hediye olarak 4 oyun alanlar zil takıp oynasın. Origins in tüm DLC leride vermişler. full+full arşiv oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jax T.

quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

Grafikler harika, atmosfer büyüleyici.. Bu oyuna hayran kaldım. Yılın oyunu olmalı bence. Yanılıyor muyum?

Witcher 3 varken

Ve yılın oyunu Witcher 3 oldu
  • "New Game+" a girişte bir süpriz oluyor , oldukça hoş olmuş diyebilirim.

Batman: Arkham Knight (2015) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 8 Aralık 2015; 12:02:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxıs

"New Game+" a girişte bir süpriz oluyor , oldukça hoş olmuş diyebilirim.

Batman: Arkham Knight (2015) [ANA KONU]

Şimdi baktımda çok keyifli bir giriş olmuş.

New Game+ geçmeme az kaldı %100 yapmaya çalışıyorum , riddle lar baya uğraştırıcak gibi.

• Müzik efsane olmuş.

• Tamamını yapmak epey vakit alıyor lakin şöyle bir güzellik yapmışlar New Game+ ya aktarıyor , tekrar yapmak zorunda kalmıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 8 Aralık 2015; 12:49:04 >
  • Arkadaşlar New Game Plus'da Batman'in kullandığı bütün aletler açık oluyor mu yoksa tekrar onları almak için ilerlemek gerekiyor mu ?

Bir önceki oyun Origins'de hikaye ilerledikçe açılan cihazlar kapalıydı. Anlamadım onlar kapalı olacaksa New Game+ oynamanın ne anlamı var
  • quote:

Arkadaşlar New Game Plus'da Batman'in kullandığı bütün aletler açık oluyor mu yoksa tekrar onları almak için ilerlemek gerekiyor mu ?

Bir önceki oyun Origins'de hikaye ilerledikçe açılan cihazlar kapalıydı. Anlamadım onlar kapalı olacaksa New Game+ oynamanın ne anlamı var

Açık hepsi hocam ama bende birtek Freeze blast yoktu onu bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende MSI'yın oyun laptopu var..Bütün özellikleri oyun için yeterli..Fakat oyuna açılması için tıkladığımda oyunu hemen görev çubuğuna simge olarak atıyor..Bunun çöüzümünü bilen bi arakdaş var mı
  • Suan oyun GTX 960 'da nasıl? Oynanabiliryor mu?

• Laptoplarda fullscreen sorunu bende Windows 10 ile düzeldi , sıkıntıyı yaşayanlar deneyebilir ama oyunda hala fps droplar var sanki birde ssd'ye yükleyerek deneyeceğim ssd'de fps dropun düzeldiğini yazanlar vardı

• beyler oyun oynanmıyacak kadar kötü mü hala sistemim

amd hd 7870
    intel i5 3570k
    12gb ram 1600 mhz
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiddenHunter

Laptoplarda fullscreen sorunu bende Windows 10 ile düzeldi , sıkıntıyı yaşayanlar deneyebilir ama oyunda hala fps droplar var sanki birde ssd'ye yükleyerek deneyeceğim ssd'de fps dropun düzeldiğini yazanlar vardı

hocam peki win 10 dan genel olarak memnun musun
  • quote:

Orijinalden alıntı: OwnTexs

quote:

Laptoplarda fullscreen sorunu bende Windows 10 ile düzeldi , sıkıntıyı yaşayanlar deneyebilir ama oyunda hala fps droplar var sanki birde ssd'ye yükleyerek deneyeceğim ssd'de fps dropun düzeldiğini yazanlar vardı

İlk yukledim 2 saat olmadan windows bozuldu , geri yükleme yaparak ancak cozdum ama ondan sonra hic sorun yasamadim
    Performans olarak pek farketmedi gibi ama RAM tüketimi daha az

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OwnTexs

quote:

İlk yukledim 2 saat olmadan windows bozuldu , geri yükleme yaparak ancak cozdum ama ondan sonra hic sorun yasamadim
    Performans olarak pek farketmedi gibi ama RAM tüketimi daha az

ok..teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Wallcroft

quote:

Arkadaşlar New Game Plus'da Batman'in kullandığı bütün aletler açık oluyor mu yoksa tekrar onları almak için ilerlemek gerekiyor mu ?

Açık hepsi hocam ama bende birtek Freeze blast yoktu onu bulamadım.

Hocam yanlış hatırlamıyorsam freeze blast panessa studios girişinde bulunuyordu. Masanın üstünde sol taraftaydı hatta. Biraz bakarsanız görürsünüz muhtemelen.

• Batman Arkham Knight için yeni bir güncelleme yayınlandı.

Güncellemenin detayları şu şekilde ;

-Fixed some issues with stars being awarded or lost incorrectly in specific AR Challenges

-Improved target prioritization during combat

-Restored heavier rain during the opening section of the game

-Fixed missing rain effects on a few remaining player character skins

-Miscellaneous gameplay fixes and stability improvements

-Fixes to some keyboard and mouse prompts after being rebound

-Made frame times more consistent for 60hz monitors running at 30fps with VSync enabled

-Previously equipped gadgets can be selected with keyboard and mouse again after restarting an AR Challenge

-Fixed the default key binding for Harley’s Snare gadget

-Batgirl’s Remote Hacking Device can now be properly selected with keyboard & mouse in AR Challenges

-Minor performance optimizations for certain combinations of hardware

-Fixed keyboard & mouse controls that did not function in DLC AR Challenges when no previous save data existed

-Quick Photo Mode can now be triggered with keyboard and mouse controls when using the Batmobile

-Special Combo Takedowns can now be performed with Quickfire Gadget binds if they were rebound

-Fixed graphical corruption that may occur after Alt-Tabbing

-Improvements and corrections to some localized text

-Added new Classic Harley Quinn skin for use in AR Challenges & the Harley Quinn Story Pack

-Added Arkham Knight as a playable character for AR Challenges & the Red Hood Story Pack

-Added support for December DLC content

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 17 Aralık 2015; 22:52:18 >

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.