Şimdi Ara

Batman: Arkham Knight (2015) [ANA KONU] (73. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
17
Favori
62.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamların amacı sli yaptırmak zaten onlar memnun. bi kartı sadece phsyx'e dedike edeceğiz sözde =) yabancılar için sıkıntı yok. bizim gibi tek karta 3 katı fiyat verene kadar bizden daha ucuza sli yapıyor millet. patlayan biz oluyoruz =)
  • arkadaşlar bu oyununda goty si çıkar mı acaba ona biraz daha bekleyeyim mi yoksa alayım mı şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Dün arkadaşın steam hesabından denedim oyunu. Son yama ve sürücüler ile GTX 980 ekran kartı, i7 işlemci ve 16 Gb ram im olan makinamda anlamsız derece kastı. Ayarları en yüksekteydi, düşürünce de çok çok düzelmedi, özellikle batmobile geçince bir sapıtıyor nedense...

Witcher 3ü, AC Sendikayı sorunsuz son ayarlarda oynarken bu oyunun böyle kasması komediden başka bir şey değil. Yazık ettiler güzelim oyuna PC lerde.

O zaman ben hiç heveslenmeyim,indirimde olunca alacaktım da vazgeçti şimdi.Lanet olası Nvidia yüzünden yazık oldu koca seriye.
  • Oyunu tekrar deneyeyim dedim ssd ve rami 16 yapıp , 30u anca görüyorum normal ile
    Bu bugda 5 dk deneyeyim derken oldu
     Batman: Arkham Knight (2015) [ANA KONU] Batman: Arkham Knight (2015) [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Batman: Arkham Knight (2015) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Rango- -- 30 Aralık 2015; 0:54:10 >
  • Season of infamy çok iyi bu arada. Tek başına alınabilir.
  • quote:

Dün arkadaşın steam hesabından denedim oyunu. Son yama ve sürücüler ile GTX 980 ekran kartı, i7 işlemci ve 16 Gb ram im olan makinamda anlamsız derece kastı. Ayarları en yüksekteydi, düşürünce de çok çok düzelmedi, özellikle batmobile geçince bir sapıtıyor nedense...

Witcher 3ü, AC Sendikayı sorunsuz son ayarlarda oynarken bu oyunun böyle kasması komediden başka bir şey değil. Yazık ettiler güzelim oyuna PC lerde.

Ben, bütün detaylar açıkken, bir problem yaşamıyorum (yamasız halinde de, performans problemi yaşamamıştım).

- Oyunu HDD'ye mi kurdunuz?
    - Sistem diskinde ne kadar yer var ve sanal bellek kaça ayarlı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 3 Ocak 2016; 1:26:41 >
  • Açık ve net oyun 4gb vram istiyor.
  • yeni dlc geliyor Crime Fighter Challenge Pack yapımcı firma oyuncuların bu yeni pakede ve yenilenen haritalara el atmalarını sabırsızlıkla bekliyor. Birçok yeni harita ve göreve ek olarak yeni bir kostüm olan Batman Incorporated kostümü de yeni güncelleme ile tüm oyunculara açılacak.Çıkış tarihleri ise 19 ocak pc platformuna 26 ocakta ise konsollara gelecek
  • myo_1433 M kullanıcısına yanıt
    dlc ile oyunu iyileştirmek için patch de gelse çok güzel.
  • aynen güzelim seriyi mahvettiler pc oyuncularını bezdirdiler iyice
  • Büyük güncellemeden sonra araç sürüşlerindeki takılmalar kalmadı, oyun gayet akıcı şu anda NVIDIA efektleri açık herşey sonda.
  • Amd fx6300, 8gbram, nvidia 650ti boost var... Alsam oyunu rahat bir şekilde oynayabilir miyim?
  • astralll kullanıcısına yanıt
    low-normal oynayabilirsin anca

• Son güncellemelere ragmen low-normal mi olur yine? Steamde ki en son yorumlarda düzeldi deniyor anlamadım gitti o zaman almaya da gerek yok şimdilik...
  • astralll kullanıcısına yanıt
    2 gb vram yetmiyor hocam oyuna 960m var bendede normalde anca oynanıyor bende bıraktım duruyor öyle

• Batman:Arkham Knight için bugün yeni bir güncelleme yayınlandı.350 mb boyutundaki yamayı steam üzerinden indirebilirsiniz.

Güncelleme içeriği ;

-Added support for January DLC content

-Fixed issues with the benchmark map which could occur after installing the Season of Infamy

-Most Wanted Expansion content

-Resolved an issue on some notebook PC hardware where the screen flickers on launch. Users will require the latest Nvidia drivers and Microsoft Windows drivers installed.

-Fixed some keyboard and mouse prompts functioning incorrectly after certain keys had been rebound.

-Fixed an issue on the in-game store where free DLCs were shown to have a value of “.0”

-Addressed an issue where rebinding keys could cause quickfire gadget attacks to work incorrectly for Batgirl, Red Hood or Harley Quinn

-Miscellaneous DLC gameplay fixes and stability improvements

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 19 Ocak 2016; 23:00:56 >

• 350 mb lık güncellemeden bir süre sonra Steam 650 mb boyutunda yeni bir güncelleme daha başlattı.Bu güncellemede ise oyuna Crime Fighter Challange Pack#6 DLC ekleniyor ve ücretsiz olarak indirebiliyor.Eğer yeni DLC görünmüyorsa yada indirilmeye başlamadıysa steami yeniden başlatarak indirmeye başlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 20 Ocak 2016; 0:57:16 >
  • Peki yeni güncelleme ile oyunda performans artışı ve hata giderilmesi olmuşmu ?
    Deneyen arkadaşların yorumunu alabilirmiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

quote:

Ben, bütün detaylar açıkken, bir problem yaşamıyorum (yamasız halinde de, performans problemi yaşamamıştım).

- Oyunu HDD'ye mi kurdunuz?
    - Sistem diskinde ne kadar yer var ve sanal bellek kaça ayarlı?

Dostum sen zaten o sistemle sorun yaşama bir zahmet :) Oyun çıktığında okadar kötülediler ki ben hala almadım oyunu.

Sistemlerimiz hemen hemen aynı.Sanırım doyurucu olması için biraz high-end tarzı pcler gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.