Şimdi Ara

Batman: Arkham Knight (2015) [ANA KONU] (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
17
Favori
62.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    6850 bu oyuna az gelir.
  • Amd 280x ile denedim, 10 tane patch çıktı hala doğru düzgün çalışmıyor. attı oyundan.
  • MSI GS60 2PC Oyuncu laptop var 860m ekran kartı bu oyunu kaldırır mı acaba.
  • PC'de oynarım kaymak gibin felan derken benim makina diz çöküp tövbe isteyince PS4 için aldım. Görselliğe ohalar çekerek zevkle cloudburst tanka kadar gelip hayatımda bir yazılıma ettiğim en büyük küfürleri ederek bıraktım. Oyunu da takas edeceğim böyle dengesiz bir zorluk olamaz.
  • r9 390x ile neden ayarları normalin üzerine çıkaramıyorum anlamış değilim..
  • Oyun hakkında genel yorumlara bakarak erteledikçe erteledim.
    Hafta sonu oynamaya oyun bulamayınca bir kurayım dedim. Tadından yenmedi diyebilirim.
    Hatalar ile millet çok uğraşmasa bu Batman oyunu da Arkham City gibi GOTY olmaya adaymış yazık olmuş.
    Denemeyen varsa hala tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

Oyun hakkında genel yorumlara bakarak erteledikçe erteledim.
    Hafta sonu oynamaya oyun bulamayınca bir kurayım dedim. Tadından yenmedi diyebilirim.
    Hatalar ile millet çok uğraşmasa bu Batman oyunu da Arkham City gibi GOTY olmaya adaymış yazık olmuş.
    Denemeyen varsa hala tavsiye ederim.

çok güzel yazmışsınız hocam.
    aynen optimizasyon sorunlarıyla ilk başta çok boğuştular ve bunuda hiç aşamadılar. yoksa oynadıkça oyun kendini çok sevdiriyor.bende beğenerek oynayanlardanım.bitince new game+ ile devam edebiliyorsunuz buda çok hoş

• Ardaşlar sistem gereksinimlerim GTX 970, i5 4460 ve 8 GB ile oyunu sabit 60 fps oynayabilir miyim? Sorunlar düzeldi mi? Düzeldiyse indireceğim kota sıkıntısı var çünkü.
  • Aynı sistemle yaklaşık 2-3 ay önce 45-60 arası oynadım rahatsız etmedi siz bilirsiniz.
    Edit: RAM 16GB'dı hocam fark yapar mı bilmiyorum söyleyeyim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowofDeath06 -- 29 Mayıs 2016; 17:37:39 >
  • en ucuz nereden bulabiliriz?
  • Oyunu yükledim de arkadaş yine yukarıdaki sistem de oyunda arada sırada ufak stuttering (takılma)'lar meydana geliyor. Ne iğrenç bir porttur bu arkadaş ya. Hiçbir oyunda neredeyse olmayan bu sorun, bu oyunda var? Nedir çözümü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tfn123

Oyunu yükledim de arkadaş yine yukarıdaki sistem de oyunda arada sırada ufak stuttering (takılma)'lar meydana geliyor. Ne iğrenç bir porttur bu arkadaş ya. Hiçbir oyunda neredeyse olmayan bu sorun, bu oyunda var? Nedir çözümü?

Ben de alayım mı pc için diye gidip geldim sürekli. Ama o oyuna güvenemedim. Min. Ekran kartı olarak bile hd7950 istiyor ki, bu bile caymam için yeterli oldu. O oyunu adam edemezler bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 27 liraya g2a.com dan aldım arkadaşlar. fiyat güzel diye aldım. fps olayını düzeltmişlerdir diye orijinal almak istedim ancak oyun 38-50 fps arası gidip geliyor. 50 fps cok nadir genelde 41-47 falan.
  • Hangi ayarlar hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: luganoguz

Hangi ayarlar hocam ?

shadow ayarı low da digerleri normal nvidia ek ayarları kapalı hocam. texture resolution da lowda normal yapınca vram kullanımı sorunu cıkıyor 2 gb oldugu icin
  • Low texture'da da oyun oynanmaz ki, normal yapınca hemen takılmaya başlıyor mu oyun ?
  • isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    denemedim ama normale alınca ram kullanımı hatası veriyor uygun değil diye ben de normal yapmadım ama şimdi yapıp deneyeyim
  • Saçma Nvidia ayarlarını kapatınca GTX970, i7 3770 ve 8GB RAM ile sorunsuz oynuyorum oyunu. Nvidia ayarları açık olunca ara sıra saliselik takılmalar oluyor onun dışında sorun yok. FPS ye bakan birisi olmadığım için kaç FPS verdiğini bilmiyorum ama akıcı olduğuna göre 60 dan aşağı değildir Nvidia ayarları kapalı olarak.
  • Gtx 970 16 gb ram ile tüm ayarlar ultra ,nvdia ayarları açık çok akıcı oynuyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuç nedir hocam ?
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.