Şimdi Ara

Batman: Arkham Knight (2015) [ANA KONU] (74. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
17
Favori
62.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3770K - 780 Ti - 8 GB ram ile de bir problem yaşamamıştım (3 GB vram kaynaklı hafif teklemeler olsa da, oynanışı etkilemiyordu).

@siberarmi, i7, 980 ve 16 GB ram ile sorun yaşamış. İlginç bir durum.
    Akla gelen tek ihtimal, HDD'ye kurulduysa onun sorun yaratması veya sanal bellek problemi. Ben SSD'ye kurdum, sanal bellekte de boş yer var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 20 Ocak 2016; 14:57:17 >
  • Hocam son gelen güncellemelerden sonra grafik ayarlarında Duman-sis ve Kağıt uçuşma fizik ayarları ikisi de DISABLED yazıyor dokunamaz halde. Bu ilki ayarı efekti de kapattılar mı? Bilgisi olup aynı durum olan var mı beyler açamıyor muyuz artık?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkham92 -- 21 Ocak 2016; 15:15:03 >
  • arkham92 kullanıcısına yanıt
    Hocam grafik ayarlarında güncellemeden sonra herhangi bir değişiklik olmadı bu nedenle bahsettiğiniz ayarlar aktif olarak kullanılabiliyor :)Eğer sizde kullanılabilir durumda değilse oyunun kurulu olduğu dizinde yer alan Config klasörünü tamamen silip Steam üzerinden dosya doğrulaması yaparak tekrar indirmeyi deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu yalnızca üst seviye donanıma sahip insanlar oynamış herhalde, giriş-orta arası donanımda oynadım şu ayarlarda şöyle performans aldım diyen bir kişi bile görmedim daha.
  • 4gb vram olan giriş ve orta kart fazla yok piyasada o yüzdendir. en büyük derdi vram istemesi. bir de nvidia'nın smoke ve kağıt efekti.
  • Arkadaşlar oyunda grafikler birbirine giriyor ve sadece bu oyunda böyle oluyor, diğer hiçbir oyunda bu şekilde bir problemle karşılaşmadım. Çözümünü bilen var mı?
  • Bir sorum olacak belki abes ama bu oyunu benim çocuk çok istiyor. Acaba ucuz ekran kartları ile R7 240-250 gibi mesela oynamak mümkün mü? İşlemci AMD A8 6600K ekran kartı yok. Oynanabilir derseniz ekran kartı alacağım. Olmaz derseniz hiç kasmayalım. 1920x1080 30fps oynayabilirse süper olacak.
  • Son güncelleme ile i3 6100 + R9 280X her şey en yüksek seviyede çok rahat oynanıyor oyun. Sonunda düzeltmişler sorunları
  • r9 280le 60 fpsden 20 lere düşüyor takılmalar oluyor normal mi ? hatta sinematiklerde aşırı takılmalar oluyor... ?? zamunda version

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrederikChopin -- 28 Ocak 2016; 14:03:47 >
  • Maxıs kullanıcısına yanıt
    Hangi ayarlarda oynuyosunuz ?
  • Arkadaşım öncelikle oyunu orjinal oyna korsan değil. Orjinal alınca patchler ile oyun epey adam oldu. Sorunlar giderildi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: luganoguz

Hangi ayarlarda oynuyosunuz ?

nvidia ayarları kapalı her şey en yüksek.
  • Ooo iyiymiş adam olmuş o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: luganoguz

Ooo iyiymiş adam olmuş o zaman.

hocam neresi iyi 1dk önce 55 fps iken 10 fps oluyor :D
  • Hocam yanlış anlamayında ben size alıntı yapmamıştım şimdi farkettim.
    Gtx660 için arkadaşa sormuştum siz cevap vermişsiniz.
  • Oyunun boyutu ne kadar arkadaslar

• G3258 işlemci ve r7 260x ile takır takır oynuyorum. Oyun nvidia'ya peşkeş çekmiş resmen. Sweetfx kurdum daha iyi oldu grafikler. Yağmur yağma efekti kapansa daha da ayar açarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Terminator T-800

Son yama ile oyunu yine bozmayı başarmışlar.

Oyunun son yama ile olan performans değişimini denemek için benchmarka girdiğimde ortada ne batman görünüyor nede batmobile sadece benchmark bir süre ilerliyor ve sonrasında Alfred çıkıp huzur içinde yat diyor.Steamdede baktım benzer durumları yaşayanlar çoğunlukta ve bunun yanısıra gölgelerde ve ışıklandırmalarda filckering yaşanabiliyor.Oyun çok güzel ama bir yama ile düzeltilen bu oyun başka bir yama ile tekrar eski haline getiriliyor.En başından beri düzgün çalışan bir benchmarkı vardı sonunda onuda bozmayı başarmışlar.

Huzur içinde yat derken spoiler değil demi hocam oyunu almak istiyorum ama daha arkham asylum dayım.

• arkadaşlar oyun öylece duruyor napıcam ? Girince ana menüde ekran yırtılmaları var . oyuna girince o polisin cafeye gitmesi sahneleri yırtılma ve kasma var cokca kurduğum oyun mu hatalı yoksa normal mi ? 8 gb ram - 1 gb 256 mb Ati radeon hd 6850 serisi var bende bunla mı alakalı yoksa cok iyi bi ekran kartındada var mı bu tarz sorunlar ? yani 25 gb lık indirdiğimdemi sorun var 50 gb lık versiyonda var cunku internette
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoL GEZER-

arkadaşlar oyun öylece duruyor napıcam ? Girince ana menüde ekran yırtılmaları var . oyuna girince o polisin cafeye gitmesi sahneleri yırtılma ve kasma var cokca kurduğum oyun mu hatalı yoksa normal mi ? 8 gb ram - 1 gb 256 mb Ati radeon hd 6850 serisi var bende bunla mı alakalı yoksa cok iyi bi ekran kartındada var mı bu tarz sorunlar ? yani 25 gb lık indirdiğimdemi sorun var 50 gb lık versiyonda var cunku internette

Oyunun orjinalini al sonra bütün pathclerini kur. Ekran kartınında son sürücüsünü kur.

O zaman sorun olmaz arkadaşım
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.