Bildirim
Batman: Arkham Knight (2015) [ANA KONU] (72. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: -Sabertooth-
Bu kostume bayildim ya. Sizce Season Pass almaya deger mi ?
Bende var ama:
Verdiği yan görevler çok sıkıcı ve hemen bitiyor. İnternette de çoğu kişi diyordu ama bu kadar kısa olacağını tahmin etmiyordum. (Batgirl hariç)
Ha ama kostümlerden güzel olanlar var, sadece o yüzden de alınmaz bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet bedava fotoyu ben cektim -
Valla hocam oyuna bayildim. Alali cok oldu gerci yazdan beri hic oynamiyordum. Ana hikayeyi bitirince oylece birakmistim. Ama son gelen guncellemelerle oyun baya bi adam olmus. Kalan kismida bitirmek istiyorum gerekirse dlcleri de alayim diyordum ama Season Pass konusunda karar veremedim Yukarida arkadasinda dedigi gibi g2a da 9$. Sizce 9$ etmez mi ?
Birde bu New Game+ tam olarak nedir ? -
9$ uygun bir fiyat, ama neyle karşılaşacaksınız bilin istedim. Ki zaten dlc leri almayı düşünüyorsanız direk season pass en mantıklısı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyuna yarın kapsamlı bir DLC geliyor . Season pass sahipleri bu dlc yi alır mı arkadaşlar ? Yoksa season pass dışında satılan ücretli dlc ler gibi mi olacak . Öyleyse sıkıntı büyük oyunun bugün alma gafletinde bulundum durumu bilmeden
not : premium versiyonu satın aldım. -
Batman:Noel Skin
Rocksteady Themed Batmobile Skin
2008 Movie Batman Skin
içerikleri an itibariyle güncelleme olarak gelmiştir.Steam üzerinden indireceğiniz 107 mb lık güncelleme ile bu içeriklere ücretsiz olarak erişebilirsiniz. -
-
Dun dayanamayip Season Passi almistim. Bugun son dlc geldi -
son dlc miydi bu hocam ? Bana da eklenmiş neyse ki ucuz yırttım -
Son çıkan patch ler ile oyundaki sorunlar düzeldimi arkadaşlar ?
i5 3570k işlemci 16 gb ddr3 ram ve Gtx 670 ekran kartıyda rahatça oynarmıyım ? -
Anlamadım süpriz ne, N+ başladım bişey göremedim. -
Son yama ile oyunu yine bozmayı başarmışlar.
Oyunun son yama ile olan performans değişimini denemek için benchmarka girdiğimde ortada ne batman görünüyor nede batmobile sadece benchmark bir süre ilerliyor ve sonrasında Alfred çıkıp huzur içinde yat diyor.Steamdede baktım benzer durumları yaşayanlar çoğunlukta ve bunun yanısıra gölgelerde ve ışıklandırmalarda filckering yaşanabiliyor.Oyun çok güzel ama bir yama ile düzeltilen bu oyun başka bir yama ile tekrar eski haline getiriliyor.En başından beri düzgün çalışan bir benchmarkı vardı sonunda onuda bozmayı başarmışlar.
-
Oyunu %120 ile bitirdimdlcler sayesinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İndirim varken bir kez daha aklıma girdi oyun fx 6300 + r9 270 ile deneyen var mı?Hala performans sorunları devam ediyor mu? -
Dün arkadaşın steam hesabından denedim oyunu. Son yama ve sürücüler ile GTX 980 ekran kartı, i7 işlemci ve 16 Gb ram im olan makinamda anlamsız derece kastı. Ayarları en yüksekteydi, düşürünce de çok çok düzelmedi, özellikle batmobile geçince bir sapıtıyor nedense...
Witcher 3ü, AC Sendikayı sorunsuz son ayarlarda oynarken bu oyunun böyle kasması komediden başka bir şey değil. Yazık ettiler güzelim oyuna PC lerde. -
nvidia nanesinden smoke ve paper ı kapat. yağmur fln açık kalsın sadece. o şekilde 70-80 fps ile oynatıyor her şey ultra'da. düşüş fln da olmuyor. tüm problem physx te yani. 980 ile hiç 60 altına düşmeden oynadım o şekilde. -
quote:
Orijinalden alıntı: canpii
nvidia nanesinden smoke ve paper ı kapat. yağmur fln açık kalsın sadece. o şekilde 70-80 fps ile oynatıyor her şey ultra'da. düşüş fln da olmuyor. tüm problem physx te yani. 980 ile hiç 60 altına düşmeden oynadım o şekilde.
Şu nvidia physx resmen çöpten başka birşey değil. Nvidia teknolojisini kullansın diye bide üstüne para veriyor. Adam akıllı havokla yapsana şunu yada daha iyi optimize et.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddsmurat -- 28 Aralık 2015; 14:19:07 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X