Şimdi Ara

Batman: Arkham Knight (2015) [ANA KONU] (76. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
17
Favori
62.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheCapedCrusader

en ucuz nereden bulabiliriz?

https://www.g2a.com/batman-arkham-knight-steam-cd-key-global.html
  • Bu konu diye bu kadar gerilerde kalmis? Oyunun atmosferi harika olmus. Kimi zaman dakikalarca cevreyi ve manzarayi izledim. Yan gorevler en az ana gorevler kadar iyiydi fakat ana hikaye cidden iyi degildi.. Ozellikle final sahnesi tamamen bir fiyaskoydu Rocksteady bu konuda serinin son oyunu icin niye boyle bir sey yapmis anlamis degilim. Dovus sistemini daha da esnek hale getirip keyifli yapmislar sadece fazla hizli olmus biraz daha yavas ve gercekci olabilirdi. Gtx 680 + i7 2700k 4.5ghz ile yağ gibi akiyor ustelik asagida verecegim ayarlarla ani dususler falanda olmadi. Ciktigi gunlerde gtx 590 ile denemistim fps'ler 7-8'e bile dusuyordu berbat oynanabilirlik vardi belki cift gpu oldugu icin bu kadar dusuk sonuclar almis olabilirim fakat 1 sene sonra ciddi oranda olmasi gereken gibi olmus oyun. Ayarlari tumunu medium yaptigim zaman GameWorks'den yagmur ve enhanced light shafts'leri acik durumda fps'ler genelde 30-40 arasi oluyor, gokyuzunde ise 45'lere falan cikabiliyor ama 40-45'lerde olmasina ragmen akicilik orani benim istedigim gibi olmadigi icin ayarlar su sekilde oynuyorum: ayrica bu oyun icin 2gb vram med-high ayarlar icin kesinlikle yetersiz kaliyor ancak medium ayarlarda zar zor 40-45 fps yakalanabiliyor. 60 fps icin en azindan Gtx 680 ayari 2gb vram'li kartlar icin bu ayarlar sart:

Batman: Arkham Knight (2015) [ANA KONU]

Yagmur ve enhanced light shafts acik 45'in asagisina dusmedim genelde 50-55 civarlarinda geziyor, gokyuzunde ise 65 civarlarini goruyorum kapali alanlarda 60-65 civari. 60 fps icin Gtx 680/hd7970/r280x sahipleri bu ayarlari uygulayabilir. Yagmur efekti muhakkak acik olsun bayaga farkettiriyor.

Birde bendeki 680 lightning oldugu icin gpu: 1270mhz / bellekler: 6400mhz islemcide 4.5ghz'e o.c lu sekilde calisiyor.

Evga precision'in resim formati jpeg ve cok kotu gorunuyor hem gpu hizlarina bakabilecegim hemde kaliteli resim (png.) alabilecegim program var mi acaba msi afterburner disinda?

Batman: Arkham Knight (2015) [ANA KONU][/simage]

Bimeks'den kutulu sekilde aldim kargo falan her sey dahil 68 TL'ye geldi Steam'e de ekleniyor parasini sonuna kadar hak eden oyun olmus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asisvénia -- 18 Haziran 2016; 14:31:22 >

• Merhaba arkadaşlar. Oyunu almayı düşünüyorumda. Acaba sistemim bu oyunu açmaya yeterli midir? Cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler.

Anakart: ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0
    İşlemci: AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3.5GHz 14MB Cache 95W 32nm
    Ekran Kartı: SAPPHIRE HD7850 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11.1
    RAM: GSKILL 8GB Value DDR3 1333MHz CL9 PC3 Tek Modül

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartı gayet güçlü aslında ama 1 gb vram yetmez maalesef.

• Hocam GTA 5'i ittire kaktıra High'da oynuyorum. Bunu da low felan açmaz mı. Yapma yahu, kırma kalbimi.

• Hocam normalde çok rahat yeter gpu gücü olarak ama işte 1 gb vram sıkıntı, çözünürlük ve texture kısarak oynayabilirsin belki.

• Anladım hocam. Teşekkür ederim cevap verdiğin için.

• High ve üstünde ise doku ağlatıyor ekran kartını ama görsel şölene diyecek yok..
    Bu son da her baba yiğidin harcı değildir
  • Arkadaşlar Corepack sürümü mevcut bende aylardır şu menüde ve oyun içinde ekran yırtılmaları var sürekli herkeste mi bu sorun mevcut yoksa yeni yamayla düzeliyormu bunlar ? yamayı nerden indirebilirim ? max fps 90 olan ana menü ayarları olan yamadan bahsediyorum
  • Oyunun atmosferi gayet başarılı olmuş diğer serilere göre tek eksisi performans sorunları
    GTX 970 FX 8350 bazı Nvidia ayarları kapalı akıcı oynuyorum
  • Arkadaşlar oyunu steamden indirdikten sonra verify integrity cache yapmalısınız. Oyun dosyaları eksik iniyor sonra 5gb daha dosya indiriyor. Eğer oyunun başında çökme yaşıyorsanız ya da herhangi bir abidik gubidik hata alıyorsanız sebebi bu olabilir haberiniz olsun.
  • Batman Arkham Knight'ın giriş bölümü'nün Türkçe dublajlısı arkadaşlar
  • Bimeks'de kutulu fiyatı 57 lira hızlı kargo seçeneği olsaydı alacaktım..
  • Oyundaki grafikler bozulup birbirine giriyor bu sorun amd kartlarda varmış fakat çözümü malesef yok. Gidip yüksek kart almam lazım ama pahalı..
  • R9 270 i3 2120 ve 8 gb ram ile 1080p normal medium ayarlarda 30 fps altına düşmeden oynayabilir miyim? Malum yerden indirip denedim ama patchsiz olduğu için frame düşmeleri çok sık yaşanıyo. Ara sahnelerde falan 3 fps görüyorum :D Eğer orjinal patchli hali ile belirttiğim değerleri alırsam kinguinden almayı düşünüyorum..
  • Oyunu korsan oynamaya çalışmaya çalıştım ancak. Çok merak ettiğim için orjinal almak istiyorum, orjinal alsam da aynı sorunlar yaşanır mı, imzamdaki sistem ile oynayacağım?
  • bagavir kullanıcısına yanıt
    oyun 1.7 sürümünde şuan baya toparladı. patchsiz halinin harbiden rezil bir performansı var ama öyle böyle bitirdim ben çokta keyif almadım.

youtube'dan referans alabilirsiniz performans için, şuan fiyatı çok pahalı değil sanırsam oyunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCapedCrusader

oyun 1.7 sürümünde şuan baya toparladı. patchsiz halinin harbiden rezil bir performansı var ama öyle böyle bitirdim ben çokta keyif almadım.

youtube'dan referans alabilirsiniz performans için, şuan fiyatı çok pahalı değil sanırsam oyunun

Bahsettiğin patch korsan için de var mı? yoksa illaki orjinal mi almak gerekiyor?
  • bagavir kullanıcısına yanıt
    orjinal şart..

• Batman 16 tane silahlı askerin olduğu bir odada kapana kısılmamıştır.16 asker Batman'in olduğu bir odada kapana kısılmıştır. Farkı anlayınız ^^
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.