Şimdi Ara

Batman: Arkham Knight (2015) [ANA KONU] (78. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
17
Favori
62.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu oyunu alsam mı almasam mı bilemedim. korsanını oynarken sinir bozucu rastgele kasmalar oluyordu. orjinalinde nasıl bir sonuç alırım acaba? sistemim şöyle:

i3-4170
    r9 380 2gb
    8 gb ram
  • GT 740M ile yes i am çatır çatır modda oynuyorum. Ölümcül biçimde kasmıyor. Oynatıyor kerata. Lowda dahi grafikler efsane. Neyse ben bu oyunu oynarken ağır geriliyorum yalnız.
  • Tüm ayarlar açık oynayabiliyorum akıcı şekilde, ama bu Nvidia Fog ayarı FPS öldürüyor resmen.

İ5 6600K
    GTX 970
    8 GB RAM
  • Öncelikle herkese iyi günler dilerim Batman Arkham Knight oyununun yan görevlerinde waypoint diye tabir edilen haritada takip edilen ok yok mu ? yan görevlerde neye göre yer bulunuyor oyunun bu kısmını anlayamadım, oyun içi "v" tuşu ile görevi seçtiğimde takip oku çıkmıyor haritada , ilk defa Batman oyunu oynayacağım , oynama hevesimde var lakin oyun mekaniklerini anlayamadım , keşke The Witcher 3 'de ki gibi görev takip oku olsa haritada görevi bulmak için.
  • i5 4690
    GTX 960 4gb
    8gb ram

Kasar mı oyun beyler yoksa almıcam oyunu lowda bile açmaz mı ? :/ :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperV

Öncelikle herkese iyi günler dilerim Batman Arkham Knight oyununun yan görevlerinde waypoint diye tabir edilen haritada takip edilen ok yok mu ? yan görevlerde neye göre yer bulunuyor oyunun bu kısmını anlayamadım, oyun içi "v" tuşu ile görevi seçtiğimde takip oku çıkmıyor haritada , ilk defa Batman oyunu oynayacağım , oynama hevesimde var lakin oyun mekaniklerini anlayamadım , keşke The Witcher 3 'de ki gibi görev takip oku olsa haritada görevi bulmak için.

Bazı yan görevleri siz harita içinde dolaşırken denk gelirseniz, haritada çıkıyor. Fakat ben internete bakma gereği duymadan, oynayarak hepsini bulabildim. O yüzden oyunda ilerlemeye bakın, çıkacaktır karşınıza.
  • beyler bu premium edition'dan gelen büssürü yok kıyafet yok batmobile skin'i falan var nerden değiştirebilirim ben bunları orjinal olanla, oyunda bulamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 29 Aralık 2016; 20:54:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

quote:

Öncelikle herkese iyi günler dilerim Batman Arkham Knight oyununun yan görevlerinde waypoint diye tabir edilen haritada takip edilen ok yok mu ? yan görevlerde neye göre yer bulunuyor oyunun bu kısmını anlayamadım, oyun içi "v" tuşu ile görevi seçtiğimde takip oku çıkmıyor haritada , ilk defa Batman oyunu oynayacağım , oynama hevesimde var lakin oyun mekaniklerini anlayamadım , keşke The Witcher 3 'de ki gibi görev takip oku olsa haritada görevi bulmak için.

Bazı yan görevleri siz harita içinde dolaşırken denk gelirseniz, haritada çıkıyor. Fakat ben internete bakma gereği duymadan, oynayarak hepsini bulabildim. O yüzden oyunda ilerlemeye bakın, çıkacaktır karşınıza.

beyler bu premium edition'dan gelen büssürü yok kıyafet yok batmobile skin'i falan var nerden değiştirebilirim ben bunları orjinal olanla, oyunda bulamadım?

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

quote:

beyler bu premium edition'dan gelen büssürü yok kıyafet yok batmobile skin'i falan var nerden değiştirebilirim ben bunları orjinal olanla, oyunda bulamadım?

Showcase'e girin oradan seçin, değişiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

quote:

Showcase'e girin oradan seçin, değişiyor.

saolun hocam

• HyperV H kullanıcısına yanıt
    öyle herşeyi göstermiyor, senin yorum yapman gerekiyor. Biraz zordur Batman . dialogları fln takip etmen gerekir. Batman in dediklerini.

Ama Main story benim ilk 3e girer. Evening the odds. DX 12 desteği geldi mi oyuna.
  • Arkadaşlar merhaba. Oyunu geçen sene ps4ümde bitirmiştim. Bu 1 ay önce ps4ümü satıp pc alınca ve steam kış indirimleri başlayınca 20 liraya aldım tekrardan Arkham Knight'ı. Serinin daha önceki oyunlarını Origins hariç 3-4 kez bitirdim ve bunu da bitirmek istiyorum ama bu sefer Türkçe oynamak istedim. Gördüğüm kadarıyla oyuna Türkçe yama yapan olmamış. Acaba benim gözümden kaçmış olabilir mi?
  • Rocksteady sağolsun pc için harika bir optimizasyon yapıp satışların içine ettiği için kimse oyunun türkçe yamasına bulaşmak istemedi. daha origins için bile efsanevi türkçe yama çalışmasına sahibiz bu oyun için hiç ümitlenmeyelim...
  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    Konuya Türkçe yamayla ilgili mesaj attıktan sonra oyuna girdim ve daha 15 dk geçmeden oyun hata raporu verdi. Gerçekten çok ilginç bir çalışma olmuş pc'de. Normalde orjinal oyun alırsın ki sorun olmasın ama bu oyun ve gta 4'te yaşadığım sorunları hiçbir korsan oyunda yaşamamıştım.
  • Oyunu yeni kurdum, oynuyorum. Bu kadar mükemmel bir oyuna optimizasyon sorunu gerçekten yazık etmişler. Grafiği, fiziği, etkileşimi, batmobile, dedektiflik, silahlar, ekipmanlar... Her şeyiyle mükemmel bir oyun olmuş. Görevler de öyle yap geç şeklinde değil gerçekten keyif verici detaylarla hazırlanmış. Benim puanım 9/10

i5 6600k
    16 GB RAM
    GTX 970

ile 2K'da her şey full'de oynuyorum. Oyunda tuhaf bir fps düşüklüğü var. Fakat bunu ayarları düşürseniz de yaşıyorsunuz. Keşke şu oyun daha iyi optimize edilseydi. Efsane olarak akıllara kazınırdı.
  • GTX960 2G
    i3 6098P(Skylake) 3.60GHz İşlemci
    8GB DDR4 2133MHz Ram

Bu sistemle oynanır mı ?
  • Oyunun performans sıkıntısının temelinde vram var. 2gb sıkıntı çıkarır büyük iht. 4gb bile limitlerinde takılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canpii

Oyunun performans sıkıntısının temelinde vram var. 2gb sıkıntı çıkarır büyük iht. 4gb bile limitlerinde takılıyor.

Hadi ya Witcher 3'ü hemen hemen ultrada 1080p'de 40-45 fps arası oynuyordum.
  • kesinlikle ben de katılıyorum, oyun mükemmel. batmobile hele ki kullanması apayrı bir zevk. sürekli modifikasyon, sürekli bat suit'e güncelleme geliyor, merakımı cezbediyor, oyundan düşürmüyor insanı. Hikayesi ayrı bir güzel. Oyun yağ gibi akıyor bende fakat dendiği gibi ani fps düşüşleri oluyor arada fakat kafayı takmıyorum. Hatasız kul olmaz deyip 10/10 veriyorum.
  • oyun süper hoşuma gitmedi ama malesef özellike batmobile'da gazı köklemişken anlık donmalar yaşıyorum bazen 1 saniye donuyor bazen 4 saniye falan.Ayrıca arada ses gidiyor oyunda bir anda 5-10 saniyeliğine falan sonra geliyor.Bunların haricinde oyun süper.

Arkham city ve origins oynamadım şuan da pek oynayasım yok batmobile yok diye ama sizce ne derseniz onlarda oynanmalı mı?Bu oyun kadar sürükleyici mi özellikler,görevler falan?
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.