Şimdi Ara

Batman: Arkham Knight (2015) [ANA KONU] (77. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
17
Favori
62.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheCapedCrusader

orjinal şart..

Siz nasıl bir sistemde oynadınız, bana gt550m ekran kartında oynayamayacağımı söylediler de. Orjinal alıp oynayamazsam diye korkuyorum :(
  • bagavir kullanıcısına yanıt
    amd x4 640 oyunun yarısına kadar 560ti, yarısından sonra r360

patchli hali toparladı diye biliyorum
  • bagavir kullanıcısına yanıt
    Oynayamazsın hocam 550m çok düşük, key satan sitelerden alırsan da iadesi yok elinde kalır
  • Agalar benim oyun orjinal, yüklendi başlat dedim ilk başta intel in ekran kartıyla açtı kapattım nvidia dan aç dedim. Hiç bi şekilde oyun açılmadı sadece siyah ekran yanıp sönüyor çözümü nedir acaba ? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler oyun bu hafta indirime girmiş 30,26 TL. fakat bu season pass olayı falan da var onunla birlikte 50 TL'ye çıkıyor. Bu season pass'in esprisi nedir alınmalı mıdır bilgisi olan var mı?
  • Oyun patclw toparlamış r9 270 full hd bütün ayarlar low 30 fps anca kimi yerde indi çıktı ama akıcılığını bozmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xemmes

Oyun patclw toparlamış r9 270 full hd bütün ayarlar low 30 fps anca kimi yerde indi çıktı ama akıcılığını bozmadı.

O ekran kartı ile çok daha fazlasını Alman lazım normalde. Optimizasyon hala rezalet maalesef.

• Season pass yaklaşık 6 saat daha oyun süresi veriyor hikaye olarak tabi farkli karakterlerin hikayeleri ayrica bu dovus batmobil yarislari kiyafet veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Hazreti Nathan Drake

quote:

Orijinalden alıntı: Xemmes

Oyun patclw toparlamış r9 270 full hd bütün ayarlar low 30 fps anca kimi yerde indi çıktı ama akıcılığını bozmadı.

O ekran kartı ile çok daha fazlasını Alman lazım normalde. Optimizasyon hala rezalet maalesef.

Evet,ilk versiyonundan iyi ama en azından oynayabiliyorum :)

• Arkadaşlar bu oyunu i3 6100 + GTX1060 sistemde kasmalardan dolayı oynayamıyorum. Batmobile sürerken 40lara düşüyor fps ne önerirsiniz?

• oyuna kötü optimize şikayetlerinden dolayı epey bir geç başladım ama epey memnun kaldım. oyun mekaniklerinde şimdiye kadar ki batman oyunlarından iyi ders çıkarmışlar. sanatsal yönü zayen hayran bırakıyor oyunda özellikle iç mekanlara ne kadar çok özenilmiş helal doğrusu. batmobilin her ne kadar suyu çıkarılmış olsa da (yapılanlar hep aynı) oyunu iyiki tamamen es geçmemişim diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfakoc

Arkadaşlar bu oyunu i3 6100 + GTX1060 sistemde kasmalardan dolayı oynayamıyorum. Batmobile sürerken 40lara düşüyor fps ne önerirsiniz?

Darbogaz yapiyor islemcin.cift cekirdek islemci zor kaldirir gtx 1060i.keske islemciyi i5 6 serisi tercih etseydiniz

• Başka oyunlarda böyle bir sorun yok. Bunda CPU'ya, binen yükü azaltmanın bir yolu yok mu?

• Hala oynayamadık şu oyunu. Parayla alsak sorun sıkıntıdan korkuyoruz korsan indirsen yine aynı bilemedim şimdi ne yapsam.

• G2A'da 20 tl oyun arkadaşlar. Bu fiyattan iyisi bedava verilmesi.
  • beyler g2a dan almayı düşünüyorum sorunlar giderildi mi oyunda ?

sistemim : i5 3230m 660m 8gb ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Karaeski -- 21 Ekim 2016; 9:58:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Karaeski

beyler g2a dan almayı düşünüyorum sorunlar giderildi mi oyunda ?

Hala sorunlu 2 gb vramle anca lowda rahat oynaniyor.ama ilk ciktigi halden kat kat iyi

• R.Karaeski kullanıcısına yanıt
    Boşuna para verme bence. Oyun acayip kasıyor.

Sistemim: i5 4460, 8 GB RAM, GTX970

• quote:

Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day

quote:

Orijinalden alıntı: R.Karaeski

beyler g2a dan almayı düşünüyorum sorunlar giderildi mi oyunda ?

Hala sorunlu 2 gb vramle anca lowda rahat oynaniyor.ama ilk ciktigi halden kat kat iyi

hocam 20 liraya aldım zaten kasmadan oynasında başka bişey istemem maksat seriyi bitirmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfakoc

Arkadaşlar bu oyunu i3 6100 + GTX1060 sistemde kasmalardan dolayı oynayamıyorum. Batmobile sürerken 40lara düşüyor fps ne önerirsiniz?

Darbogaz yapiyor islemcin.cift cekirdek islemci zor kaldirir gtx 1060i.keske islemciyi i5 6 serisi tercih etseydiniz

i3 le GTX1060 biraraya getiren bir marka var mı bu dünyada?
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.