Bildirim
Batman Arkham Knight ile başka oyun takas
Fakir Sierra El Mikseri Rosie : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Fakir-Sierra-Mikseri-Plastik-Rose/dp/B07CPZWMC4
3 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
witcher 3 wild hunt ile takas düşünürsen yapabiliriz. -
Aslında Witcher türünü pek sevmiyorum hocam, ama konu biraz daha kalsın, başka arkadaşlardan herhangi bir teklifte bulunmazsa seninle görüşelim uygun olursa. -
Sıkıntı yok. Ben de batmana bayılmıyorum da işte bütün oyunlarını oynadık bunun da hatırı kalmasın hem de elimde kutulu oyundan gelen key kaldı diye yazdım. Hayırlı takaslar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yanlış anladınız galiba. Ben Witcher 3'e ya da serinin diğer oyunlarına laf etmedim. Ben sadece tür olarak sevmiyorum pek açık dünya haritalı rpg oyunlarını. Yoksa Witcher'ın kalitesi tartışılmaz, teklifiniz gayet makul ve iyi yani o konuda sıkıntı yok. Peki bu sizin key steamde aktif oluyor demi? -
quote:
Orijinalden alıntı: CaRLoSuLo
Hocam yanlış anladınız galiba. Ben Witcher 3'e ya da serinin diğer oyunlarına laf etmedim. Ben sadece tür olarak sevmiyorum pek açık dünya haritalı rpg oyunlarını. Yoksa Witcher'ın kalitesi tartışılmaz, teklifiniz gayet makul ve iyi yani o konuda sıkıntı yok. Peki bu sizin key steamde aktif oluyor demi?
Yok canım yanlış anlamadım. Tercihinizden yana sıkıntı yok yani. Saygı duyarım düşüncenize ;)
Key gog üzerinden hocam.steam gibi gog galaxy üzerinden oynanıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güvenilir bir arkadaş. takas için teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: sarı&kırmızı
Güvenilir bir arkadaş. takas için teşekkürler.
Teşekkürler. Kendisi ile sorunsuz kolay bir takas yaptık. Anlayışlı ve iyi birisi :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X