Şimdi Ara

Batman Arkham Knight Türkçe Yama Çalışması (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
674
Cevap
21
Favori
121.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçtiğimiz yıl, sizlerin oylamasıyla başladığımız Batman Arkham Knight Türkçe Yama Çalışmasında sona gelindi. Yamayı daha önce satın alanlar ve mevcut 3 dolar ve üstü abonelerimiz, tam sürüme İndirmelerim bölümünden ulaşabilirler.

Yama 1 ay sonra 2 dolarlık abonelere de açılacaktır. 2014 yılından beri üçten fazla kez başlanıp bitirilemeyen bir projeyi bitirmenin gururunu yaşıyoruz, 2000 kadar oyun dosyasına dil dosyaları tek tek gömüldü, çıkan hatalar defalarca test edilip yama güncellendi ve tekrar test edildi.

Yamayı yaklaşık 20 gb’tan 20 mb’a indiren bir kurulum programı sıfırdan hazırlandı. Tamamıyla Türkçe olarak oynayabileceğiniz bir oyun sizleri bekliyor. Gördüğünüz hataları bildirin yama sürekli olarak güncellenecektir ve kurulum dosyası her çalıştırdığınızda en güncel yamayı kuracaktır.

Animus Projesi Ekibi olarak, iyi bayramlar dileriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnimusProjesi -- 5 Haziran 2019; 17:11:35 >

• tamamıyla türkçe olmamış arkadaşım, az önce çılgın şapkacı görevine geldim veisim hariç herşey ingilizce, alfa sürüm beta sürüm tam sürüm diye diye iyice soğuttunuz oyundan, bari son çıkardığına tam sürüm deme ya, tam sürümün bir altı gibi bişi de, ne oynadığımızı bilelim, böyle tam sürüm diye güvenip ingilizce çıkınca delleniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3keko1

tamamıyla türkçe olmamış arkadaşım, az önce çılgın şapkacı görevine geldim veisim hariç herşey ingilizce, alfa sürüm beta sürüm tam sürüm diye diye iyice soğuttunuz oyundan, bari son çıkardığına tam sürüm deme ya, tam sürümün bir altı gibi bişi de, ne oynadığımızı bilelim, böyle tam sürüm diye güvenip ingilizce çıkınca delleniyorum
    7 Dolar verseydin tamamen Türkçe olarak oynardın!
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3keko1

tamamıyla türkçe olmamış arkadaşım, az önce çılgın şapkacı görevine geldim veisim hariç herşey ingilizce, alfa sürüm beta sürüm tam sürüm diye diye iyice soğuttunuz oyundan, bari son çıkardığına tam sürüm deme ya, tam sürümün bir altı gibi bişi de, ne oynadığımızı bilelim, böyle tam sürüm diye güvenip ingilizce çıkınca delleniyorum
    Bahsettiğin görev DLC görevi. DLC çevirisi daha bitmedi. Ana oyun %100 Türkçe.
  • O zaman kusuruma bakmayın, dlc leri diğer robin, catwoman vs olan bölümden biliyodum, ana oyunun içinde yan görev sanıyodum, başka var mı ana oyunun içinde böyle dlc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun dlc li versiyonu kaç TL ? Dlc ler ne zaman çevrilir. Dlcler çevrildiği zaman direk satın alabiliyor muyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Man - SuraSide

Demo yamayı kurduysan eğer, onun üstüne yamayı kuramıyor mlsf.

Eğer Alfa yamayı kurmak istiyorsan, bu dosyayı indirip gerekli yerlere atarsan eğer türkçe yamayı yükleyebilirsin.
    s7.dosya.tc
    INT.rar dosyas�n� indir - download
    http://s7.dosya.tc/server13/h43om2/INT.rar.html

INT klasörünün içindekileri buraya at : Batman Arkham Knight\BmGame\Localization\INT

fonts_en.upk dosyasını ise buraya at : Batman Arkham Knight\BmGame\CookedPCConsole

Ayrıca evet bu yama oyunu %100 yapmıyor. Çevrilmeyen yerler mevcut.

Alıntıları Göster
    bu alfa yamayı deneyim dedim ama türkçe olmadı bende oyun nedense dosyalarıda değiştirdi ama halen ingilizce herşey garip, premium edidion var elimde repack onla ilgili olabilirmi

• Yaklaşık 3-4 gündür Yama ile oynuyorum oyunu. Gayet başarılı olmuş. Bir kaç yerde çevrilmemiş yerler, bir kaç noktada çeviri hataları vardı. Onun dışında sorun yok. DLC görevlerini görev ekranında görebiliyoruz fakat görevi almadan anlayamıyorsun DLC mi diye. Şapkacı'nın görevlerini aldık kaldı öyle. Ana oyun gayet doyurucu olduğu için DLC ile uğraşmayacağım, o yüzden benim için yeterli bir yama oldu. Teşekkürler.
  • Öncelikle bağışçıyım.
    Batman yamasını indirdim. Repack versiyona videoda anlatıldığı gibi kurdum. Sinematikler ingilizce, arayüz ve bazı yazılar Türkçe oldu.

Yardım almak için Facebook'tan mesaj attım cevap yazan yok.
    Daha önce başka bir konu için Animusprojesi sayfasında soru sordum cevap veren yok.

Nereden yardım alacağız?

Discord demeyin kullanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanay54

Öncelikle bağışçıyım.
    Batman yamasını indirdim. Repack versiyona videoda anlatıldığı gibi kurdum. Sinematikler ingilizce, arayüz ve bazı yazılar Türkçe oldu.

Yardım almak için Facebook'tan mesaj attım cevap yazan yok.
    Daha önce başka bir konu için Animusprojesi sayfasında soru sordum cevap veren yok.

Nereden yardım alacağız?

Discord demeyin kullanmıyorum.
    Hangi Batman Repack sürümüne kurdun ? Batman'nin 2 farklı versiyonu kırıldı. En son kırılan Repack versiyonuna kurabilirsin. Eski sürümde çalışmaz.
  • Bu yama ne zaman ücretsiz olarak paylaşılacak yada paylaşılmayacak mı?
  • Deadpool1907 kullanıcısına yanıt
    aynen. galiba ücretli-ücretsiz yama tartışmalarında böyle bişey söylemişlerdi. "yamalar çıktından 1 ay sonra ücretsiz paylaşılacak. erkenden erişmek ve bizi desteklemek için satın alınız" felan demişdiler galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KR4T0S -- 11 Temmuz 2019; 13:40:22 >
  • Yama ucretsiz zaten. legend games. Yutube :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpha sürümü galiba o :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Oyunun dlc li versiyonu kaç TL ? Dlc ler ne zaman çevrilir. Dlcler çevrildiği zaman direk satın alabiliyor muyuz ?
  • Niye cevap verilmedi tarih belli değil mi?
  • Hocam her şey dahil $7 mı olacak?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.