Şimdi Ara

Batman Arkham Knight Türkçe Yama Çalışması (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
674
Cevap
21
Favori
121.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
Giriş
    O konuda bir bilgim yok hocam. Facebook sayfalarından ulaşmayı deneyin isterseniz.
  • Merhaba şapkacıyı sorgula göreci neden çevirilmedi ? yada bende ingilizce ? ŞAPKACI GÖRRVİ ANA hikayede bilginiz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasvaa2 K kullanıcısına yanıt
    Şapkacı görevi DLC'de ve ayrıca DLC yamasında çevrili...
  • Teşekkürler.

• Ücretsiz yamadan faydalanayım dedim ancak kurulumda siteye yönlendirilip giriş yapmam gerekiyor.Üye olmak istediğimde ücret ödemem gerekiyor. Bu yama ücretsiz mi yoksa ücretli mi anlayamadım. Yani makul bir meblağ ile ödeyeyim diyorum ancak aylık abonelik yapmam gerekiyor gibi geldi. Gerçekten hayal kırıklığı yaşıyorum. Kaçırdığım bir şey var ise lütfen biri yardımcı olsun..
  • tarkanbeyaz kullanıcısına yanıt
    Ana oyun yaması ücretsiz. DLC ücretli.

Aynı zamanda Ücretsiz yamanın kurulum rehberine de şu bağlantı üzerinden göz atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-47 -- 19 Mart 2020; 22:50:27 >
  • Neden ps4 e port yapılmıyor
  • Düzenleme:

Aşağıdaki mesajıma cevap veren arkadaş sayesinde yamayı kurabildim. Kendisine teşekkür ediyorum. Kurulum u çalıştırdıktan sonra açılan sayfada reklamların arasında yamayı kurmak için burayı tıklayın ibaresi var. Onu tıklamak gerekiyor. Ben reklam arasında kalan puntosu düşük yazıyı göremediğimden siteye üye olup giriş yapmak gerekiyor sandım. Nitekim kurulum için açılan Dos sayfasında giriş yok yazısı çıkıyordu sürekli. Benim yaşadığım sorunu yaşayanlar, benim gibi ilk buraya bakarsa diye açıklamayı yazdım. Ayrıca kesinlikle Chrome tarayıcının bilgisyarınızda yüklü olması gerekiyor. Bilgilendirme yapan arkadaşa tekrar teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarkanbeyaz -- 16 Mart 2020; 14:3:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkanbeyaz

Düzenleme:

Aşağıdaki mesajıma cevap veren arkadaş sayesinde yamayı kurabildim. Kendisine teşekkür ediyorum. Kurulum u çalıştırdıktan sonra açılan sayfada reklamların arasında yamayı kurmak için burayı tıklayın ibaresi var. Onu tıklamak gerekiyor. Ben reklam arasında kalan puntosu düşük yazıyı göremediğimden siteye üye olup giriş yapmak gerekiyor sandım. Nitekim kurulum için açılan Dos sayfasında giriş yok yazısı çıkıyordu sürekli. Benim yaşadığım sorunu yaşayanlar, benim gibi ilk buraya bakarsa diye açıklamayı yazdım. Ayrıca kesinlikle Chrome tarayıcının bilgisyarınızda yüklü olması gerekiyor. Bilgilendirme yapan arkadaşa tekrar teşekkürler.
    tarayıcı olarak chrome yükle ve şu adımları takip et. yama ücretsiz sadece kurmayı bilmiyorsunuz.
    BUYUKSEL YTyoutube
    Batman Arkham Knight - Türkçe Kurulum %99.99 Türkçe
    https://www.youtube.com/watch?v=zRecxuTB9rk

• yama hazırlanıyor da kalıyor.var mı bu sorunu çözebilen ?
  • Allah aşkına birisi cevap versin.Meydan okumalarda kedi kadın ile oynayamıyorum ve bu sorundan muzdarip olan tek kişi de değilim.Yama sorunsuz bir şekilde çalışıyor fakat dedigim gibi meydan okumalarda kedi kadını seçemiyorum ama yamayı silince ya da oyunu sıfırdan kurunca(yamasız)seçebiliyorum.Lütfen bu sorunu düzeltin

• HK-47 kullanıcısına yanıt
    Videodakini harfiyen yapıyorum her seferinde bu hata oluyor menü Türkçe ama sinematikler falan ingilizce.

Batman Arkham Knight Türkçe Yama Çalışması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuvvetMira27 -- 26 Mart 2020; 12:6:59 >
  • Biraz konu dışı olacak ;

AC Odyssey yaması tam sürüm olacak yayınlanmış, deneyen kullanan var mı acaba. Birde mevcut aboneler direk indirebiliyor mu.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.