Şimdi Ara

Batman Arkham Knight Türkçe Yama Çalışması (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
674
Cevap
21
Favori
121.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yamayı indirdim fakat oyunu epicden üzretsiz aldım ve yama nasıl kurulacak bilmiyorum program dosyalarını bn de bulamadım yardımcı olurmusunuz?
  • sorunu buldum ve yamayı kurdum yamayı yapanlar emeğinize sağlık indirdiğim 1gb dosyayı silsem olurmu bu arada? movies klasörüne kopyalama yaptım silmemde sakınca varmıdır?
  • Silmeyin hocam sinematik altyazılar ingilizce olur yoksa.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Epic Games üzerinden oynuyordum bugün 12 mb güncelleme geldi oyun yine İngilizce oldu.
  • den kullanıcısına yanıt
    Bana 8,15 GB gelmiş. Büyük ihtimal bozulacak yama.
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Yamayı yeniden kurdum oyun Türkçe oldu.
  • Sevgili Animus projesi.Biliyorum elinizin altında büyük projeler var ve aynı zamanda bayrama daha çok var ama bayram şekeri niyetine :) bazı küçük ama güzel yapımları çevirme imkanınız var mı?Mesela this is the police 1-2 ya da rebel cops gibi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Steam'e mi geldi hocam?
  • yok epic sürümüne geldi sanırım dil dosyalarını falan da bir daha indirdi bende, güncelleme sonrası tekrar yamayı kurdum sıkıntı yok şuan.
  • Yama için tüm ekibe çok teşekkürler. Çeviri anlamında harika bir iş çıkarmışsınız. Büyük bir keyifle oynuyorum oyunu. Fakat yazılım konusunda yama dosyası oldukça sıkıntılı. Yamanın kurulumu çok zaman alıyor ve oyuna başladığımdan beri yamayı 3 kez tekrar kurmak zorunda kaldım. Bugün itibariyle Epic'e gelen güncellemeyle birlikte 4. kez kurmak zorunda kaldım. Her kurulum neredeyse 1 saat sürüyor. Keşke bu konu üzerinde de biraz çalışılsaymış.
  • 4.kez kurduğumu söylemiştim fakat maalesef kurulum %99 takılıp kaldı.Tekrar denedim yine olmadı. %99 da takılıp kalıyor.
  • harika bir yama her tarafını kurcalamama rağmen eksik çevirilmeyen yer bulamadım inanılmaz fazla konuşma var rpg oyunu gibi neredeyse her adama 2 3 konuşma her olaydan sonra yeni cümleler gerçekten büyük emek var elinize kolunuza aklınıza sağlık
  • Merhaba yamanın yedekleri c sürücüsündeki bkp dosyası mıdır ?
  • brkylmz19990102 kullanıcısına yanıt
    Ben öyle biliyorum, Batman ile ilgili dosyalar vardı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Bu 8gblık güncelleme ile neyi düzeltmişler baktım bilgi bulamadım.Kaç yıllık oyun ve 8gb güncelleme gelmiş.Şaşırdım açıkcası.
  • HaciTTOR kullanıcısına yanıt
    yamanın orjinal boyutu 8 Gb olmaya bilir, çünkü dil değişmişti ufak bir güncelleme olabilir ve dil kısmını bir daha indirmiş olabilir bi fikrim yok açıkçası.
  • epic sürümüne yamayı kurdum fakat sinematik altyazılar ingilizce kaldı, sizce nerde yanlış yaptım
  • Aşağıdaki linkteki dosyayı indirip belirtilen yere attınız mı hocam.

quote:

-http://www.mediafire.com/file/dyzd7exjfavpve1/batman_usm.zip/file adresindeki arşivi indirdikten sonra içindeki dosyaları BmGame/Movies klasörüne atın.

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    yok hocam sanırım gözümden kaçmış bu, sağolun desteğiniz için
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.