Şimdi Ara

Batman Arkham Knight Türkçe Yama Çalışması (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
674
Cevap
21
Favori
121.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XPPROF

Merhaba
    Chrome yükleyin hocam,bir sayfaya yönledirip kurulum aşamasına geçiyor.

Animusprojesi yama için teşekkür ederiz...
    Sizden önce bir arkadaş yazdı sağolsun ama sizede teşekkkür ederim ilgilendiğiniz için.
  • Çeviri gayet güzel olmuş, emeği geçenin eline sağlık.
  • Arkham Knight'ın kim olduğunu öğrendikten sonra çıkan ölme ekranlarındaki yazıyı görenler, alıntılayın beni.
  • Oyunda menüler oyun içi türkçe oldu ama videolar ingilizce kaldı sebebi nedir kurulumda herhangi bir hata olmadı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RaiTrQ kullanıcısına yanıt
    * adresindeki arşivi indirdikten sonra içindeki dosyaları BmGame/Movies klasörüne atın.

bu maddeyi yaptınız mı?

• oyunun steam versiyonu (orjinal) ve tüm dlc'lerine sahibim.

1)steam versiyonunda da aynı adımlar ile tr yama yapabilirmiyim?
    2)tr yama yapılabiliyorsa, oyun içinde oynarken dlc bölümlerine geçtiğimde altyazılar otomatik ingilizcemi olacak?

teşekkürler.
  • wosswoss kullanıcısına yanıt
    Aynı adımlar ile 2-3 ay önce Steam'e kurup bitirdim.

DLC bölümleri de aynı haritada olduğu için isimlerine dikkat etmeniz gerekiyor. Görev isimleri ve açıklamaları zaten ingilizce, oradan da anlarsınız.
  • kurulum-ücretsiz.exe ye baslığımda komut satırı geliyor ve hiçbir şey olmuyor. (yedeklemeyi yaptım)
    yönetici olarak çalıştır desemde yine kurulum olmuyor. nedenki
    Hocam bendeki kurulum.exe direk. Aşağıdaki adımlar var mı sizdeki not defterinde? (Sorun olmasın diye linki sildim)

-Tüm dosyaları oyunun ana klasörüne kopyalayın.
    -Yedekle.exe dosyasını çalıştırın. (yedeklemeyi kesinlikle atlamayın kurulumda bir hata olursa oyun dosyalarınızı kurtaramazsınız.)
    -Kurulum.exe dosyasını çalıştırın.
    -Üye girişi sadece ilk kurulumda gerekecektir.
    -.....adresindeki arşivi indirdikten sonra içindeki dosyaları BmGame/Movies klasörüne atın.
    -Oyuna başlayın!
    -Oyunu orijinal haline getirmek için gerial.exe dosyasını çalıştırabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 26 Eylül 2019; 22:37:32 >
  • tamam hallettim şu anda tr oldu oyun. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wosswoss

tamam hallettim şu anda tr oldu oyun. teşekkürler.
    nasıl hallettin?
  • Anlatilan sekilde yaptigim halde. Oyun rusca ve duzeltemedim.

• Arkadaşlar yeri değil biliyorum ama şu anda güncel olan tek konu bu. Pc imde i3 3220 işlemci 8gb ram (6 olarak gözüküyor) zotac gtx 950 ekran kartı var. Ve oyun batmobile binince deli gibi kasıyor. Görüntü formatını 640 dahi çektim. Üstüne yeniden format attım ama hala aynı. Sürücüleri güncelledim. Youtub da adamlar benim sistemimin yarısana çatır çatır oynuyorlar. Sebebi nedir bunun.

• kurulum.exe'yi çalıştırınca arkada internet penceresi açılıyormuş, orada ücretsiz kurulum için tıkla ibaresi var. ben o pencerenin açıldığına sonradan dikkat ettim. ilk başta ondan hiç bir şey olmuyormuş..
    Orayi hallettim. Tum kurulumu eksiksiz yapiyirum ama oyun rusca olarak devam ediyor.

Korsan indirmistim ama duzelmedi, bende simdim oyunu

• Kurulum exe yi yönetici olarak çalıştırıyorum ama ekran kapanıyo ondan sonra hiç birşey çıkmıyor.

• freeman1930 kullanıcısına yanıt
    Yama yazılımı sadece Google Chrome desteklidir. Sisteminizde web tarayıcınız Google Chrome güncel sürüm kurulu olması gerekiyor. Harici bir web tarayıcısı kullanıyorsanız bu sorun ile karşılaşabilirsiniz.
  • freeman1930 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin sisteminizin yarısı ile nasıl çatır çatır oynayabiliyorlar. Oyun optimizasyon özürlüsü çıktı, aradan geçen bu kadar yılda anca biraz adam edebilmişler. Öyle ahım şahım bir sistemim yok ama dediğiniz gibi batmobile bindiğimizde başında ve ada geçişlerinde kasıyordu. i4690k, 16 gb ram, gtx 980 ekran kartı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnimusProjesi

Yama yazılımı sadece Google Chrome desteklidir. Sisteminizde web tarayıcınız Google Chrome güncel sürüm kurulu olması gerekiyor. Harici bir web tarayıcısı kullanıyorsanız bu sorun ile karşılaşabilirsiniz.
    Cherom zaten yüklüde o ne alaka. Ben yükleme dosyasından bahsediyorum. Yönetici olarak çalıltır diyorum. 1sn sonra açılan siyah ekranda yazılar çıkıp kapanıyor. Bahsettiğim işlem 3 saniye içinde gerçekleşiyor ne yazdığını dahi göremiyorum.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.