Şimdi Ara

Batman Arkham Knight Türkçe Yama Çalışması (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
674
Cevap
21
Favori
121.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkçe yama ile oynadığımda nedense texturelar zor yükleniyor, şehirde süzülürken veya batmobile ile dolaşırken yüklemeler yapıyor. Türkçe oynayabilmek için bunlara katlanarak oynadım ama 3.adayı açma görevinde sürekli attığı için ilerleyemedim mecburen kaldırdım yamayı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa608

Türkçe yama ile oynadığımda nedense texturelar zor yükleniyor, şehirde süzülürken veya batmobile ile dolaşırken yüklemeler yapıyor. Türkçe oynayabilmek için bunlara katlanarak oynadım ama 3.adayı açma görevinde sürekli attığı için ilerleyemedim mecburen kaldırdım yamayı :(
    Zamanın da bende söyledim ama kimse ilgilenmedi. :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhalde oyun sistem seçiyor. Bende tek araba ile adadan adaya geçerken anlık yükleme oluyordu. Onun dışında pek sorun olmadı. Partikul efektini çok kullanmış oyun, o yüzden gereksiz yoruyor sistemleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Herhalde oyun sistem seçiyor. Bende tek araba ile adadan adaya geçerken anlık yükleme oluyordu. Onun dışında pek sorun olmadı. Partikul efektini çok kullanmış oyun, o yüzden gereksiz yoruyor sistemleri.
    Neden yamayı yükleyince yapıyor bunu onu çözemedim. Yamayı silince anlık takılma dahi kalmıyo.

• quote:

Herhalde oyun sistem seçiyor. Bende tek araba ile adadan adaya geçerken anlık yükleme oluyordu. Onun dışında pek sorun olmadı. Partikul efektini çok kullanmış oyun, o yüzden gereksiz yoruyor sistemleri.
    Sorun yamada. Çünki yamayı silince anlık takılma dahi yapmıyor. 1920×1080 de çok rahat oynuyorum oyunu. Ama yüklükyen 800×600 de dahi takılıyor.

• freeman1930 kullanıcısına yanıt
    Yamanın koruma sistemi yüzünden sanırım. Ben yamayı yüklemeden oyunu hiç oynamadığım için bir şey diyemeyeceğim o konuda. Ama koruma yüzünden bir şeyler sisteminizle çakışıyordur muhtemelen.
  • Yamada gerçekten oyunu yavaşlatacak bir koruma sistemi filan varsa kaldırılmalı bence, zaten ücretsiz bir yama.
  • quote:

Yamanın koruma sistemi yüzünden sanırım. Ben yamayı yüklemeden oyunu hiç oynamadığım için bir şey diyemeyeceğim o konuda. Ama koruma yüzünden bir şeyler sisteminizle çakışıyordur muhtemelen.
    Koruma mı :) iyide yama zaten çıkmadan önce korsan olarak yayınlandı. Daha neyin koruması ki

Valla ben bilmiyorum üstteki arkadaşın söylediğine ithafen yazdım.
  • Yamayı kullandığım zaman ben daha ücretsiz olarak yayınlanmamıştı. Kurulum aşamasında tek seferlik üye girişi istenmişti.

Emin değilim yama koruması yüzünden olabileceğine, dediğim gibi ben kendim sorun yaşamadım.

@freeman1930,

Ahah, kırıldı diye ne yapsınlar üstüne para mı versinler adamlar sende.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Oyunun ssd de mi yüklü ?
  • mustafa608 kullanıcısına yanıt
    Oyun HDD üzerinde oynamıştım. Temmuz ayında.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    İlginç, hakikaten sistemden sisteme fark mı oluyor acaba ama yamasız gayet rahat oynuyorum akıyor oyun. Neyse cevap için teşekkürler.
  • quote:

Yamayı kullandığım zaman ben daha ücretsiz olarak yayınlanmamıştı. Kurulum aşamasında tek seferlik üye girişi istenmişti.

Emin değilim yama koruması yüzünden olabileceğine, dediğim gibi ben kendim sorun yaşamadım.

@freeman1930,

Ahah, kırıldı diye ne yapsınlar üstüne para mı versinler adamlar sende.
    Yok kardeşim de. Zaten bedava yayınlanmış yama. İnsan bide setup sızını felan yayınlar ki oynayamayan da oynasın. :)

• bende oyunu steam den aldım talimatları izledim ama bir türlü yamayı kuramıyorum sizde steam alıp benim gibi yamayı kuramadığınız oldu mu ?
    İşte o yüzden u-crew'in değerini bilmek gerekiyor. Neyse umarım sorunsuz oynayabilir herkes, güzel bir final yaptı bence seri.
  • quote:

İşte o yüzden u-crew'in değerini bilmek gerekiyor. Neyse umarım sorunsuz oynayabilir herkes, güzel bir final yaptı bence seri.
    Final mi ? Devamı geliyor her türlü
  • Rocksteady yapmadığı sürece benim için bitti seri. Hoş, Batman AK çıkalı da 4 yıl olmuş. Umarım yaptıkları yeni oyun yeni bir IP'dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Man - SuraSide

Final mi ? Devamı geliyor her türlü

Alıntıları Göster
    Arkadaş seriye demiş final diye yamaya değil. Devam haberi duymadım ben seri hakkında. Yoksa geliyormu devamı.

• quote:

Orijinalden alıntı: freeman1930

Arkadaş seriye demiş final diye yamaya değil. Devam haberi duymadım ben seri hakkında. Yoksa geliyormu devamı.

Alıntıları Göster
    Biliyorum Batman e final dediğini :) Warner Bros gizliden sinyalini verdi. Henüz duyurusu yok ama.
    https://wccftech.com/batman-court-of-owls-game/
    https://wccftech.com/new-batman-arkham-game-might-development-rumor/

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.