Şimdi Ara

Batman Arkham Knight Türkçe Yama Çalışması (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
674
Cevap
21
Favori
121.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya hocam varya yüreğimi pörtlettin. Dedim resmi bie şey yayınlandı da ben mi görmedim. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeman1930

Ya hocam varya yüreğimi pörtlettin. Dedim resmi bie şey yayınlandı da ben mi görmedim. :)
    :)
  • Hadi yine iyisin, kaynanan seviyormuş.

• Batman Arkham Knight Türkçe Yama Çalışması

bir türlü yükleyemedim hep bu hatayı alıyorum.
  • Kurulum-ucretsiz.exe - açıldıktan sonra birşey yapmadan kapanıyor, sebebi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: h4nnnnn

Kurulum-ucretsiz.exe - açıldıktan sonra birşey yapmadan kapanıyor, sebebi nedir?
    Bu yamanın direk kopyala yapıştır versiyonunu paylaşsa sorun olmaz gibi geliyor. Gb felanmı yüksek oluyoki paylaşmıyorlar anlamadım. Sormak lazımkonu sahibine. Bence bir yazın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatov kullanıcısına yanıt
    Kütüphanede oyunun yanındaki üç noktaya tıklayın oradan otomatik güncellemeyi kapatabilirsiniz.
  • Sitenizden yamaya ulaşamıyorum. indirilen klasörün içi boş. bilgisi olan var mı?
  • Arkham collection, 3 oyunda tüm dlc'leri ile 25 tl şuan ocağın 2'sine kadar indirimde.Ben aldım 3 oyuna türkçe yama ile yeniden başlayacağım
  • Arkham Knight'ı sadece Premium Edition olarak 20 küsüre almıştım, bu fiyat şahane olmuş. Almayan/oynamayanlar kaçırmasın kesinlikle.
  • Bir saat uğraştım yamayı kurabilmek için. Denemediğim yol kalmadı. En sonunda sitedeki notlar kısmına baktım ve Google Chrome'un yüklü olması gerektiğine dair bir yazı gördüm. Bu açıklamayı keşke yamanın benioku belgesine yazsaydınız. Zaten kurulum için sitedeki notlar kısmına bakardım normalde ama benioku dosyasını görünce direkt oradan baktım haliyle.

Elinize sağlık şimdiden, teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Frost -- 11 Ocak 2020; 2:57:58 >
  • The Frost kullanıcısına yanıt
    Nasıl başardınız? kurulum-ucretsiz.exe dosyasını yönetici olarak açmam istendi ve açtım. Açınca da devtools listening on bilmem ne yazıyor. Orayı nasıl geçtiniz?
    Google Chrome yüklü bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 18 Ocak 2020; 23:26:26 >
  • Bu ne Allah aşkına? biri yardımcı olabilir mi?
    Batman Arkham Knight Türkçe Yama Çalışması
  • Batman Arkham Knight DLC'leri Türkçe olarak, abonelerimize yayınlanmıştır. Herkese iyi oyunlar diliyoruz.
  • Hocam elinize kolunuza sağlık gerçekten büyük emek var. Fakat bir türlü yükleyemedik türkçe yamayı beni oku not dosyasındaki herşeyi yapmış olmama rağmen gene de olmadı.
  • esTFyz kullanıcısına yanıt
    Yamayı güç bela kurdum,kurulum metni çok açıklayıcı değil,üstünkörü ve eksik anlatılmış,sürüm falan denmiş ama cpy'de de çalışıyor yama,yani sorun sürümle ilgili değil.Zaten iki sürümü var benim bildiğim kadarıyla bu oyunun biri fitgirl diğeri de cpy.Ben cpy premium edition sürümünü kullanıyorum ve sorunsuz bir şekilde çalışıyor zar-zor yüklesekde.Bence sıkıntı anlatımda
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    üye girişi sadece ilk kurumda gerçekleşecektir ibaresini anlamadım
  • cumur C kullanıcısına yanıt
    Benim paylaştığım not açıklaması abonelere özel yayınlanan yamanındı. O zamanlar yama herkese daha açılmamıştı.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    ne yapmak lazım yanı sürekli giriş yok diyor
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.