Şimdi Ara

Batman Arkham Knight Türkçe Yama Çalışması (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
674
Cevap
21
Favori
121.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çıktı çıkacak gibi duruyor bakalım nolacak
  • evladı fatihan kullanıcısına yanıt
    O zaman indirmeye başlayalım
  • yama ile ilgili bekleyiş içindeyim. oyunu indirdim aylardır bilgisayarımda duruyor. sileyim diyorum tam o anda yama çıkarsa indirmekle uğraşmayayım diye tutuyorum. acaba kısa bir bilgi verilebilir mi? kısa zamanda çıkma ihtimali var mı?
  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    Bölüm bölüm yayımlanırsa olabilir ama yakın bir zamanda beklemeyin derim. Oyunda 100-110k yaklaşık satır var. Rpg oyunu yapmış sanki adamlar. Gerçi birbirini tekrar eden satırlar var ama yinede yakın zamanda beklemeyin derim. Oyunun steam boyutu 50gb civarında olması lazım, indirmiştim. Yeriniz varsa bence yedeğini alıp bekletin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISKA -- 27 Aralık 2018; 11:45:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ISKA

Bölüm bölüm yayımlanırsa olabilir ama yakın bir zamanda beklemeyin derim. Oyunda 100-110k yaklaşık satır var. Rpg oyunu yapmış sanki adamlar. Gerçi birbirini tekrar eden satırlar var ama yinede yakın zamanda beklemeyin derim. Oyunun steam boyutu 50gb civarında olması lazım, indirmiştim. Yeriniz varsa bence yedeğini alıp bekletin.
    500.000 kelime olduğu için ve en az 5 6 defa kendisini tekrar eden metinler olduğu için çeviri hızlı ilerliyor. Bölüm bölüm yayınlanmasına gerek kalmaz bence. Ocak ayına çıkar tam sürüm.

Dil dosyasına baktım kolay sayılır metinler. Bakalım ay başında rapor da ne kadar ilerleme olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel haber. Sevindim.

• Peki belli zamandan sonra ücretsiz yayımlanacak mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: maffay__musty

Peki belli zamandan sonra ücretsiz yayımlanacak mı ?
    Bilgim yok maalesef.

• Arkadaşlar merhaba, Batman Arkham Knight Yaması, sizlere verdiğimiz tarihte çıkışını gerçekleştirecek. Beta sürüm yayınlanıp, bu süreç içerisinde neredeyse Bütün Assassin's Creed Yamalarının baştan aşağı elden geçiren Tecrübeli testerimiz, @KaN. tarafından test edilecek. Test uzun sürebilir, sizlere daha iyi bir yama deneyimi sunabilmek adına.

Bu arada, Steam grubumuza katılmayı unutmayın.
    steamcommunity.com
    Steam Community :: Group :: Animus Projesi - Türkçe Oyun Çev
    https://steamcommunity.com/groups/animusprojesi

• quote:

Orijinalden alıntı: AnimusProjesi

Arkadaşlar merhaba, Batman Arkham Knight Yaması, sizlere verdiğimiz tarihte çıkışını gerçekleştirecek. Beta sürüm yayınlanıp, bu süreç içerisinde neredeyse Bütün Assassin's Creed Yamalarının baştan aşağı elden geçiren Tecrübeli testerimiz, @KaN. tarafından test edilecek. Test uzun sürebilir, sizlere daha iyi bir yama deneyimi sunabilmek adına.

Bu arada, Steam grubumuza katılmayı unutmayın.
    steamcommunity.com
    Steam Community :: Group :: Animus Projesi - Türkçe Oyun Çev
    https://steamcommunity.com/groups/animusprojesi
    Ya güzel insanlar abone nasıl olunuyor. Nerden olunuyor. Kaldıki dolar ile niye uğraştırıyorsunuz bizi verin hesap numarası atalım 25 lira olsun bitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeman1930 -- 2 Ocak 2019; 23:43:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: freeman1930

Ya güzel insanlar abone nasıl olunuyor. Nerden olunuyor. Kaldıki dolar ile niye uğraştırıyorsunuz bizi verin hesap numarası atalım 25 lira olsun bitsin.

Alıntıları Göster
    İlgin için teşekkür ederiz. Pek çok soruyu sitemizde yanıtladık. Aşağıdaki bağlantıdan S.S.S'ye ulaşabilirsiniz.
    https://animusprojesi.com/sss/

• quote:

Orijinalden alıntı: AnimusProjesi

İlgin için teşekkür ederiz. Pek çok soruyu sitemizde yanıtladık. Aşağıdaki bağlantıdan S.S.S'ye ulaşabilirsiniz.
    https://animusprojesi.com/sss/

Alıntıları Göster
    Aylık 1$ olarak abone olsam yine yamaya sahip olabilecek miyim ? Bir de belli zamandan sonra yama ücretsiz yayımlanacak mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: maffay__musty

Aylık 1$ olarak abone olsam yine yamaya sahip olabilecek miyim ? Bir de belli zamandan sonra yama ücretsiz yayımlanacak mı ?

Alıntıları Göster
    Tam sürüm yama çıktıktan belli bir süre sonra 1 dolar dahil tüm abonelere açık olacak. Ayrıca tek seferlik ödemeye de açık olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HK-47

Tam sürüm yama çıktıktan belli bir süre sonra 1 dolar dahil tüm abonelere açık olacak. Ayrıca tek seferlik ödemeye de açık olacak.

Alıntıları Göster
    Bilgilendirme için teşekkürler kolay gelsin...
  • Yahu arkadaş az önce facede gezerken 45 tl gibi bir ücret talep ettiğinizi gördüm. Biz burda bağış yolu ile satılan yamaları millete karşı savunmaya uğraşıyoruz. Sizin yaptığınıza bak. 45 tl. Oldu olucak evin tapusunu üstünüze yapalım tam olsun. Ben evil within 2 nin yamasını iki siteden bir aldım. Mesele burda para değil. Lütfen yanlış anlaşılma olmasın. Ama 45 tl çok uçuk bir rakam. Heleki oyunun orj sürümünün 17 liraya satıldığını düşündüğünüz de gerçekden abartı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeman1930 -- 22 Ocak 2019; 23:56:22 >
  • Yazık oldu güzelim projeye.
  • bunları destekleyen geniş insanlar olduğu sürece 100 lira ya da satarlar daha iyi fiyat.
    adamlara bak hem translate çevirileri kaldırttılar hemde yamaları 45 liradan satıyorlar temiz iş tebrikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecan12bjk -- 23 Ocak 2019; 0:25:25 >
  • 50 tl olsa nasıl alırdık.
  • Said banlanmış içimin yağları eridi yemin ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • freeman1930 kullanıcısına yanıt
    Ciddi mi bu? Öyleyse tam rezillik. Bu fiyata yama alan adam süzme geri zekalıdır bunu savunan da geri zekalıdır kimse kusura bakmasın. U Crewin sabit 20 tlsini o kadar eleştirdik, laf ettik ama buna laf edilmez eyle dümdük küfredilir. Ücretli yamaları en azından insanlar emeklerinin karşılıklarını alsınlar, o kadar uğraşıp çeviriyorlar diye destekleyenler var ki bende öyle çok karşı değilim ama insanların bu niyetini suistimal edip, milleti sömürmeye kalkmanın da alemi yok.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.