Şimdi Ara

Batman Arkham Knight Türkçe Yama Çalışması (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
674
Cevap
21
Favori
121.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yama 45 TL.
  • İnsanlarla dalga mı geçiyorsunuz 45 tl nedir? Gerçekten yaptığınız çok ayıp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 45 biraz az olmuş sanki ? Yazık gerçekten bu kadar beklememize hiç değmedi :(
  • Oyun = 17 TL Yama = 45 TL

Arkadaşlar el insaf. Ücretli yamalara karşı değilim. Tüm yamalar ücretli çıksın ama indirimde 17 liraya düşen üzerinden seneler geçmiş bir oyuna bu fiyat?

Far Cry 5 çevirirsin nispeten güncel 45 lira dersin anlarım

Skyrim seviyesinde oyun çevirirsin 60 lira kardeşim dersin yine tamam derim.

Elinizi vicdanınıza koyun 45 lira ?

Bunu sitem olarak değil bir eleştiri olarak alın lütfen. Yama sizin emek sizin değeri belirlemekte sizin. Kolay gelsin ne diyeyim başka.

• Batman Arkham knight'ın türkçe yaması zaten ücretli olsa dahi çok ciddi bir talep görecek.Bu faktörü göz önünde bukundurursak 45 tl adil bir fiyatlandırma olmaz.Zaten uygun bir fiyat ortaya koyarsanız bu fiyatın çok üstünde bir kazanç elde edersiniz.Kimsenin çevirmeye yanaşmadığı bir oyunu çevirdiniz ki bu çok ama çok güzel fakat sonraki aşamaları da daha dikkatli planlarsanız çok daha güzel olur.Bu arada said bey'in banlanmasına sevinen beleşciler,translate!!!yama!!!yı savunan arkadaşlar..ister kabul edin ister etmeyin iki yıl öncesine kadar kimse ama kimse bu oyunlara ellerini sürmedi ve bu sistem sayesinde çevrilmesi imkansız denilen oyunlar "kaliteli" bir ekip tarafından çeviriliyor ve bu bu gidişle güncel yapımların hepsi inşallah türkçe altyazı seçeneği sunacak.Fiyat konusunda aynı fikirdeyiz ama azıcık mantık yahu..Belli ki siz ateş etmeli oyunları filan seviyorsunuz ama bazı oyuncular için hikaye,senaryo,karakterler,diyaloglar herşey demek..önceden arada bir uğradığım fakat 2012 den beri sürekli ziyaret ettiğim bir başlık türkçe yamalar ve 2017 de bu iş durma noktasına geldi.Büyük yapımlarda emeği olan çevirmenlerin emeklerinin karşılığını istemesi yanlış birşey değil.Fakat sizden ricam lütfen adil bir fiyatlandırma uygulayın.Zaten kullanıcılar tarafından fazlasıyla rağbet görecek,siz de karlı çıkacaksınız.

• Ve hayaller suya düşer

• İnsanları enayi zannediyorlar sanırım. görende beren ve luthien"i türkçeye çevirdiler sanacak .bu durumda yeni türedi paralı yama hem gönül işi dersiniz hem de para istersiniz aka yok ille para istiyorsanız uygun fiyat istersiniz .

• Said hocam sen yetkili bir abisin konuş Aral ile dağıtımını yapsın yamalarının güzel fiyat çekerler sen esnaflık bilmiyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi machinegunneddie -- 23 Ocak 2019; 7:52:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furandor

İnsanları enayi zannediyorlar sanırım. görende beren ve luthien"i türkçeye çevirdiler sanacak .bu durumda yeni türedi paralı yama hem gönül işi dersiniz hem de para istersiniz aka yok ille para istiyorsanız uygun fiyat istersiniz .
    Hocam bunlar Witcher 3 çevirisi yapsaydı en az 200 300 tl isterdiler yama için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adol125

Ciddi mi bu? Öyleyse tam rezillik. Bu fiyata yama alan adam süzme geri zekalıdır bunu savunan da geri zekalıdır kimse kusura bakmasın. U Crewin sabit 20 tlsini o kadar eleştirdik, laf ettik ama buna laf edilmez eyle dümdük küfredilir. Ücretli yamaları en azından insanlar emeklerinin karşılıklarını alsınlar, o kadar uğraşıp çeviriyorlar diye destekleyenler var ki bende öyle çok karşı değilim ama insanların bu niyetini suistimal edip, milleti sömürmeye kalkmanın da alemi yok.
    Ben u-crewin hemen hemen bütün yamalarını aldım. Hadda destek olmak için evil within 2 yi iki farklı siteden aldım. Ama bu kadarı çok fazla. Resmen adam şapmak denir buna. İnşallah birileri bu yamayı kürekli çıkartır. Hadda çıkartan adama bağış yapıcam. O derece moddayım şu anda

• quote:

Orijinalden alıntı: machinegunneddie

Said hocam sen yetkili bir abisin konuş Aral ile dağıtımını yapsın yamalarının güzel fiyat çekerler sen esnaflık bilmiyosun
    aman aral'la konuşmasın 45 tl yama bi anda 145 tl mazallah bi de merak ettiğim bi husus var eft ücreti dahil 45 tl mi yoksa o biza giren kazığın içinde mi ?
  • Bunların yanında U-Crew adamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: purrfect

Batman Arkham knight'ın türkçe yaması zaten ücretli olsa dahi çok ciddi bir talep görecek.Bu faktörü göz önünde bukundurursak 45 tl adil bir fiyatlandırma olmaz.Zaten uygun bir fiyat ortaya koyarsanız bu fiyatın çok üstünde bir kazanç elde edersiniz.Kimsenin çevirmeye yanaşmadığı bir oyunu çevirdiniz ki bu çok ama çok güzel fakat sonraki aşamaları da daha dikkatli planlarsanız çok daha güzel olur.Bu arada said bey'in banlanmasına sevinen beleşciler,translate!!!yama!!!yı savunan arkadaşlar..ister kabul edin ister etmeyin iki yıl öncesine kadar kimse ama kimse bu oyunlara ellerini sürmedi ve bu sistem sayesinde çevrilmesi imkansız denilen oyunlar "kaliteli" bir ekip tarafından çeviriliyor ve bu bu gidişle güncel yapımların hepsi inşallah türkçe altyazı seçeneği sunacak.Fiyat konusunda aynı fikirdeyiz ama azıcık mantık yahu..Belli ki siz ateş etmeli oyunları filan seviyorsunuz ama bazı oyuncular için hikaye,senaryo,karakterler,diyaloglar herşey demek..önceden arada bir uğradığım fakat 2012 den beri sürekli ziyaret ettiğim bir başlık türkçe yamalar ve 2017 de bu iş durma noktasına geldi.Büyük yapımlarda emeği olan çevirmenlerin emeklerinin karşılığını istemesi yanlış birşey değil.Fakat sizden ricam lütfen adil bir fiyatlandırma uygulayın.Zaten kullanıcılar tarafından fazlasıyla rağbet görecek,siz de karlı çıkacaksınız.
    Kardeş senaryo çok umrunuzdaysa İngilizce öğrenin benim ve birsürü kişinin yaptığı gibi. Dalga geçmiyorum, İngilizce ile Türkçe farklı dil ailesine mensup olduğu için %100 doğru düzgün çeviri zaten imkansız. Evet anlaşılır olacaktır ama "native" seviyesinde olmaz.

Aksini inkar eden çevirmen arkadaşlar şu cümleyi İngilizce'deki anlamına %100 yakın şekilde çevirirse sevinirim, şahsen ben yapamıyorum.

"Carl you motherf***ing piece of s**t gangbanging c**k sucker!"

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yamaya 45 lira istiyorlar kaliteli bir aaa oyun parası mehmet aydindan farkı kalmadı bunların :)) 100 kişi alsa 4500 lira iyi para

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözüm basit beyler. Hep birlikte maliyeye şikayet etmek

Bu arada bu zatların yamaları internete düşüyor haberiniz olsun geçen origins'in ek paketi curse of the pharaohs Türkçe yamasını internetten indirdim biraz araştırarak rahatça bulabilirsiniz.

Bu tür yama adı altında ticaret yapanlara sakın paranızı kaptırmayın. Bu yamaya da yapılacak olan belli 3-5 para toplanıp yamayı aldıktan sonra internete yaymak. Nasıl olsa hak talep edemezler sonuçta kendi yaptıkları da resmi ve yasal bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 128MilyarDolar -- 23 Ocak 2019; 10:31:34 >
  • Emeğinize saygım sonsuz, yamaların ücretli dağıtılmasına da taraftarım, fakat 14tl'ye satılan 4 yıllık oyunun yaması için 45tl talep etmenin adını siz koyun. Adamlar darksiders 3'ü çıktığı hafta çevirdi 20tl'ye sattılar, oyunun steam fiyatı 269tl ve çıkışı 27 kasım 2018.
  • Sülün Osman mıydı neydi adı dolandırıcının teki "Galata Kulesini alacak enayi oldukça ben de satarım." demiş ya bu da o hesap. Bu fiyata yama alacak "enayi" oldukça adamlar da satar.
  • anlıyorum herkes düzenli bir gelir peşinde baştan böyle değildi ne oldu bende anlamadım açıkcası ne güzel 10 dolara abone oluyoduk zamn içinde 5 dolara sonra da 1 dolara isteyenler alabiliyordu şimdi bu program kurdurmalar abonelik doğrulatma olayları yok efendim havale eft e kardeşim eft ücreti bugün dünyanın parası orasını ne yapacaz turktelekom' un taksitli satış platformu playstore'da oyun taksitle 56 tl steamda 59 tl yama 45 bir eft yapmanın bedeli en düşük 15-20 tl arası değişiyo şakamısnız siz yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

Çözüm basit beyler. Hep birlikte maliyeye şikayet etmek

Bu arada bu zatların yamaları internete düşüyor haberiniz olsun geçen origins'in ek paketi curse of the pharaohs Türkçe yamasını internetten indirdim biraz araştırarak rahatça bulabilirsiniz.

Bu tür yama adı altında ticaret yapanlara sakın paranızı kaptırmayın. Bu yamaya da yapılacak olan belli 3-5 para toplanıp yamayı aldıktan sonra internete yaymak. Nasıl olsa hak talep edemezler sonuçta kendi yaptıkları da resmi ve yasal bir şey değil.
    ürün satışı açısından bakarsak fatura kesmeleri gerekir fatura kesmezlerse ki 45 tl baya bi fatura kesmeleri lazım maliye' ye şikayet düşünülebilir

• Belli bir süre sonra ücretsiz olacaksa bile 7$ / 45tl çok açıkçası. Oyun indirimlerde 7 dolara düşüyor, wb oyunları Türkiye de yerel fiyatlandırmayla satıldığı için 14 tl ye geliyor. Haliyle yama oyunun indirimli fiyatının 3 katına denk geliyor. Ücretli-ücretsiz yama muhabbetini de geçtim keşke hepsi ücretsiz olsa ama olmuyor işte. Evet çevirinin bir maliyeti var ama 45tl ne ya, ciddi misiniz yoksa tepki nasıl olur falan diye nabız mı yokluyorsunuz ne yapıyorsunuz anlamadım valla. Drm olacağı için en azından oyunla aynı olabilirdi fiyatı. Ben en çok malum siteyi merak ediyorum. Bakalım ucrew çevirilerinde olduğu gibi bağış yapıp alabilirsiniz diye yönlendirme yapacaklar mı Neyse baya karışacak buralar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 23 Ocak 2019; 13:13:56 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.