Şimdi Ara

Batman Arkham Knight Türkçe Yama Çalışması (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
674
Cevap
21
Favori
121.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anti Fanboy A kullanıcısına yanıt
    Şey kelimesi her zaman ayrı yazılır. Çok konuşma da ufaktan yol al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anti Fanboy

Kardeş senaryo çok umrunuzdaysa İngilizce öğrenin benim ve birsürü kişinin yaptığı gibi. Dalga geçmiyorum, İngilizce ile Türkçe farklı dil ailesine mensup olduğu için %100 doğru düzgün çeviri zaten imkansız. Evet anlaşılır olacaktır ama "native" seviyesinde olmaz.

Aksini inkar eden çevirmen arkadaşlar şu cümleyi İngilizce'deki anlamına %100 yakın şekilde çevirirse sevinirim, şahsen ben yapamıyorum.

"Carl you motherf***ing piece of s**t gangbanging c**k sucker!"

Alıntıları Göster
    Kardeşim aynısını zaten üstüne basa basa ben AC yamasında söylemiştim ama insanımız işte nedense hakkını aramak yerine , kendine yatırım yapmak bir dili öğrenmek yerine bunun gibi insanların peşinde koşup yalvarır olmuş ... Önce ki yorumlarımda burası türkşye ne doları dedim sonra da çıkıp Said Bey Batman yamasını 10 dolar yapacağım şöyle şifrelerim böyle şifrelerim diyerekten bayağı bir tehditkâr konuşmuştu ... Oyun 15 tl nin altında indirimde zaten yama 45 TL işin cılkını çıkardılar ... Yap yamayı 10-15 TL insanalr alsın oynasın ama yookkk olmaz neden bizim kazık atmamız lazım bizim kütük atmamaız mantığında oldukları için böyle bir uygulamaya gidiyorlar ... Hatta AC yamasında facebooktan soranlara yamayı setupla kurup abonelikle açabilirsiniz ve uPlay kapalı olacak şeklinde insanları kandırrarak satış yaptılar ...Halbu ki forge dosyası çoktan nete sızmıştı ve DLC klasörüne atılarak normal bir şekilde oynanıyordu ... Bunları söylediğimiz zaman bir anda köpürüyorlar ... Bağış okey haklarıdır , satış yapmak cüzi bir rakamla kabul edilebilir ...

• Aslanleo75 kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde..eft ile oluşan kesimden ötürü fiyatı biraz yüksek tutmuşlar ama bilen bilir batman Arkham knight diyalog bakımından rpg oyunları ile yarışır boyutta.Bu gidişle sanırım bende alacağım. :)Ama anladığım kadarıyla henüz satışa sunulmamış,yamanın boyutu 10 gb küçültmek ile meşguller yani bir indirim için henüz çok geç degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu batman arkham knight ı millet oynamadı heralde, açık ara ile serinin en kötü oyunu niye bekliyorlar bunun yamasını hayret gerçekten..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AC yamasında o kadar söyledim burası Türkiye kardeşim oyunun zaten vanilla fiyatı 15 Tl DLC ler dahil 22 TL ... Ama siz ne yapıyorsunuz 45 TL ve bir de abonelik ...Abonelik üzerine yapılan konuşmalardan sonra bu sefer tek seferlik diyorsunuz ama 4 aydan eski olanlar yine abone olmak zorunda diye şart koşuyorsunuz ...Elinize sağlık oynayacak olanlara keyifli oyunlar ama 45 TL artı bir de abonelik alıp ve üstüne bir de oyuna normal girmeyip adamların yaptığı exe üzerinden offline girip oynamakta saçmalığın daniskası ...Bu şekilde alıp oynayacaklar kesinlikle kendi parasını kazanmayıp baba parasıyla hayatını idame ettirenlerden oluşuyor belli ki ... Bir söz vardır hesabını bilmeyen kasap döner ... sokar masat diye ... Sözüm Said beye eğer anlarsa ki anlayacağını sanmıyorum çünkü bayağı bir sinirleri fora olmuş durumda ...Bayağı tehditkâr bir insan çünkü kendisi ..Acaba yapılan bu ödemeleri maliyeye bildirip biz böyle bir çalışma yapıyoruz şu kadar kazandık buyrun vergimiz diyor mu ya da maliyeye durumu bildirsek acaba sonuç ne olur ... Said kardeşim biraz düşün taşın bu yamayı almak isteyecek bir çok öğrenci var ay sonunu ucu ucuna getirmeye çalışan memleketi dışında okuyan ve bunun dışında kenara üç beş kurup koyup iyi kötü sistem alıp düşük ayarda da olsa bu oyunu oynamak isteyen insanlar var ( Her ne kadar korsana karşı olsam da) ... Şu abonelik olayını kapatın sadece belli bir rakamda satışını yapın insanlar normal kurulum yapıp steam ya da diğer platform üzerinde düzgün oynasınlar ama anlarsan tabi ki ... Yaptığınız işin maddi ölçüden değeri biçilemez ama sizde biraz Türkiye şartlarında mantığınızı çalıştırıp akıllı düşünün, 45 TL çok kardeşim ...

• quote:

Orijinalden alıntı: purrfect

Kimin neyi öğreneceğine sen karar veremezsin.Senin paşa keyfin öyle istiyor diye millet oturup ingilizce öğrenmek zorunda değil.Ve senin iddia ettiğin bir sürü kişiden daha çok bir sürü!! kişi,oyunları kendi dilinde oynamak istiyor.Sadece bir konuda rahatsızım o da fiyatlandırma konusunda ki çözülemeyecek birşey değil,felaket tellallığı yapmanın alemi yok.
    Dostum fiyat olayı çözülmez ... Büyük bir umut besliyorsun belli ki ama fiyat olayı çözülmez çünkü Said bey yamayı 10 dolar üzerinden çıkaracağını tehditkâr bir şekilde belirtti .. Çıkarsın 20 TL den alsınlar insanlar ve abonelik olayının dışında oyuna normal girmeyeceksin benim yaptığım exe üzerinden şart koşmaları ... Bir çok insanı sinirlendiren noktalar bunlar ...Aynısını U - Crew yaptı onlarda bundna özendi ... Bu şekilde yapmaları otomatikmen Türk ve Yabancı crackerların dikkatini çekiyor ... Bugün Adobe ürünleri kırıldığında adamlar sinirlenip kırmışlar hemen fiyatları iki katı yapalım demiyorlar ... Daha iyi bir algoritma ile yeni üsrün sürümüne geçip geliştiriyorlar .. Misal Corel Draw X7 ve X8 kırılamıyor nete bağlandığın anda ne yaparsan yap anında blok yiyorsun ... Demek ki adamlar için bunun özel bir ekstra yazılım geliştirmişler ... ama fiyat yine aynı fiyat ... Galeyana gelip köpürüp şöyle yaparız böyle yaparız deyip ortalığı 56 ya vermiyorlar ....

• quote:

Orijinalden alıntı: M.Shewki

Kardeşim aynısını zaten üstüne basa basa ben AC yamasında söylemiştim ama insanımız işte nedense hakkını aramak yerine , kendine yatırım yapmak bir dili öğrenmek yerine bunun gibi insanların peşinde koşup yalvarır olmuş ... Önce ki yorumlarımda burası türkşye ne doları dedim sonra da çıkıp Said Bey Batman yamasını 10 dolar yapacağım şöyle şifrelerim böyle şifrelerim diyerekten bayağı bir tehditkâr konuşmuştu ... Oyun 15 tl nin altında indirimde zaten yama 45 TL işin cılkını çıkardılar ... Yap yamayı 10-15 TL insanalr alsın oynasın ama yookkk olmaz neden bizim kazık atmamız lazım bizim kütük atmamaız mantığında oldukları için böyle bir uygulamaya gidiyorlar ... Hatta AC yamasında facebooktan soranlara yamayı setupla kurup abonelikle açabilirsiniz ve uPlay kapalı olacak şeklinde insanları kandırrarak satış yaptılar ...Halbu ki forge dosyası çoktan nete sızmıştı ve DLC klasörüne atılarak normal bir şekilde oynanıyordu ... Bunları söylediğimiz zaman bir anda köpürüyorlar ... Bağış okey haklarıdır , satış yapmak cüzi bir rakamla kabul edilebilir ...

Alıntıları Göster
    Uplay kapalı mı olacak? Karalamak adına ne yazacağını şaşırmış artık, düşünmeden yazmaya başlamış.

Sahte hesaplarla çok boş konuşuyorsun. Keşke gerçek hesabınla çıkıp boş şeyleri aynı şeyleri yazıp kişiliğini belli etsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaN. -- 23 Ocak 2019; 16:21:49 >

• Bence bu yamanında nete düşeceği belli iken bunuda yok abonelik yok program kurmadan verirler diye düşünüyorum hani sonuçta kendi zararlarına olacak bir sistemin ilk çarkını çeviriyolarda farkındalardır diye düşübüyorum

• KaN. kullanıcısına yanıt
    Sahtemi ... İsmi nette aaraştır sahte olup olmadığını anlarsın ama sahte çıkmazsa o yamayı bana bedava vereceksiniz setupsz bir şekilde ...sahte çıkarsam da ben kaç tane aboneneniz varsa hediye deceğim ...varmıısn bir bahse ... AC yamasında sizin şartlarınızdan biri nedir UPLAY kapalı olacak , oyuna girmek için bizim exe mizden gireceksiniz ve alt tab yapmayın oyun çöker ayrıca cmd ekranı kapanmayacak demedinix mi ... Ayrıca Faceten size soranlara forge dosyaları virüslü indirmeyin onlar sahte deyip isnaları kandırmadınız mı ... Arakadaşım sizin ne yaptığınızı her şeyinizi biliyorum ben ... Nasıl isnalara yalan söylediğnzi ne haltlar yediğiniix ... Se bu hesabın sahte olduğunu ıspatla ben tüm abonelerine Batman yamasını hediye edeceğim ... Hadi he iddiaya ... Beni abonelik tarhime bak ben kolay yorum yazmam ... mesaj sayısına göre kişi sahte gerçek diyeceksen sizin resmi hesap diye açtığınız DH hesabı da sahte o zmaan ... M.Shewki netten bunu araştır bak hangi platformlar çıkacak hadi bakalım Hodri Meydan size ...

• quote:

Orijinalden alıntı: KaN.

Uplay kapalı mı olacak? Karalamak adına ne yazacağını şaşırmış artık, düşünmeden yazmaya başlamış.

Sahte hesaplarla çok boş konuşuyorsun. Keşke gerçek hesabınla çıkıp boş şeyleri aynı şeyleri yazıp kişiliğini belli etsen.

Alıntıları Göster
    Bu arada da siz zaten gerçek kişilğinix blli etmişsiniz ... İnsnalar söylüyor ama siz zaten nasıl insanlar olduğunuzu - kişilğinizi - karakterinizi ve ahlaki yapınızı ortaya FAce üzerinde söylediğiniz yalanlarla ortaya döküyırsunuz ... Bu ismi iyi araştır iyi sonra daçık gel ... Gerçek hesabınızı görelim ...Kafa az çalışan insların beyn hücfrelerinde ki çeper ancak bu kadar ince olur ve o hücreleri koruyamaz ...

• Çıkınca zaten elime geçmesi maksimum bir saat ... Sonrasına bakarız zaten bakalım ne kadar zaman alacak .. Yeni yama bakalım kaç saaat ya da gün uğraştıracak ... Güzel bir Reverse Engineering antremanı olacağını hissediyorum betadan sonra ..
  • Mesele yamanın ücretli olması değil,ücretin biraz tuzlu olması.Said bey tehditkar demiş yukaridaki bir arkadaş..şahsım adına bırak tehdidi,kötü yada olumsuz bir yorumunu dahi görmedim.İnsanları bu şekilde karalamayın.Animus projesi ülkemizde büyük işlere imza atmış bir ekip ve bugün anlayarak oynadığımız pek çok oyunda onların imzası var.Tam 10!! yıldır kimsenin cevirmediği dragon age 2,kimsenin elini sürmeyeceği divinity original sin 2 yi(devam ediyor),batman Arkham knight'ı sadece "1" sene içinde çevirdiler.Onlar çeviriye başlayana kadar bir Allahın kulu bu yamalara gönüllü dahi başlamadı çünkü çevirisi çok ama çok zor oyunlar ve bu oyunlar çıkışlarının üzerinden onca yıl geçmesine rağmen bu ekip tarafından bukadar kısa süre içerisinde çevrildi ve şimdi de Dragon Age inquisition gibi devasa bir rpg oyununa başlayacaklar ve Türkiyede buna cesaret edecek bir çeviri grubu henüz çıkmadı.Fiyat konusunda ekip olarak bir indirime gitmelerini temenni ediyorum çünkü içimizde öğrenci arkadaşlar ve maddi durumu zorlanacak arkadaşlar var.Yama internete düşer diyen arkadaşlar..Ülkemizde ilk defa bukadar büyük oyunları çeviren bir ekibe bunu yapmayın.Kul hakkı var bunu unutmayın.

• quote:

Bu arada da siz zaten gerçek kişilğinix blli etmişsiniz ... İnsnalar söylüyor ama siz zaten nasıl insanlar olduğunuzu - kişilğinizi - karakterinizi ve ahlaki yapınızı ortaya FAce üzerinde söylediğiniz yalanlarla ortaya döküyırsunuz ... Bu ismi iyi araştır iyi sonra daçık gel ... Gerçek hesabınızı görelim ...Kafa az çalışan insların beyn hücfrelerinde ki çeper ancak bu kadar ince olur ve o hücreleri koruyamaz ...

Alıntıları Göster
    Sen şu ac yamasını youtube de yayınlayansın değil mi ... Ben mi sahteyim yokas sen mi ... Bu arada youtube videona yorum yaoan ikinci kişnin ismine bir bak istersen .. Bakalım ne yazıyor eğer gözlerin bozuk değilse ... Bu arada istersen biraz kitap oku Türkçen bayağı bir bozulmuş ...

• quote:

Orijinalden alıntı: purrfect

Mesele yamanın ücretli olması değil,ücretin biraz tuzlu olması.Said bey tehditkar demiş yukaridaki bir arkadaş..şahsım adına bırak tehdidi,kötü yada olumsuz bir yorumunu dahi görmedim.İnsanları bu şekilde karalamayın.Animus projesi ülkemizde büyük işlere imza atmış bir ekip ve bugün anlayarak oynadığımız pek çok oyunda onların imzası var.Tam 10!! yıldır kimsenin cevirmediği dragon age 2,kimsenin elini sürmeyeceği divinity original sin 2 yi(devam ediyor),batman Arkham knight'ı sadece "1" sene içinde çevirdiler.Onlar çeviriye başlayana kadar bir Allahın kulu bu yamalara gönüllü dahi başlamadı çünkü çevirisi çok ama çok zor oyunlar ve bu oyunlar çıkışlarının üzerinden onca yıl geçmesine rağmen bu ekip tarafından bukadar kısa süre içerisinde çevrildi ve şimdi de Dragon Age inquisition gibi devasa bir rpg oyununa başlayacaklar ve Türkiyede buna cesaret edecek bir çeviri grubu henüz çıkmadı.Fiyat konusunda ekip olarak bir indirime gitmelerini temenni ediyorum çünkü içimizde öğrenci arkadaşlar ve maddi durumu zorlanacak arkadaşlar var.Yama internete düşer diyen arkadaşlar..Ülkemizde ilk defa bukadar büyük oyunları çeviren bir ekibe bunu yapmayın.Kul hakkı var bunu unutmayın.
    Dostum güzel yazmışsın ama tehdit var iyi oku ... Daha öncede belirttim sıkıntı zaten verdikeri yüksek rakam - kend xeleri üzerinde şart koşmaları - abonelik sistemi vs şeyler ... İnsaara ver 20-25 Tl den alsınlar oynasınlar ama bunu yapmak yerine daha fazlasını istiyorlar ... Çeviri işi yapmak çok zordur ... Upper seviye konuşan bir insan ENG de çeviri yapabilir demek değildir ama uyguladıkları politika çok yanlış ve inatla bunu anlamıyorlar zaten ... İnsaların snirlenmesi bu tür sebeplerden ötürü ... İnsalar bağışa bir şey demiyor haklarıdır , satılsın o kadar emek sarfediliyor zor bir iş ama yiksek fiyatı ve diğer etmenler insları sinirlendiriyor ...

• quote:

Sahtemi ... İsmi nette aaraştır sahte olup olmadığını anlarsın ama sahte çıkmazsa o yamayı bana bedava vereceksiniz setupsz bir şekilde ...sahte çıkarsam da ben kaç tane aboneneniz varsa hediye deceğim ...varmıısn bir bahse ... AC yamasında sizin şartlarınızdan biri nedir UPLAY kapalı olacak , oyuna girmek için bizim exe mizden gireceksiniz ve alt tab yapmayın oyun çöker ayrıca cmd ekranı kapanmayacak demedinix mi ... Ayrıca Faceten size soranlara forge dosyaları virüslü indirmeyin onlar sahte deyip isnaları kandırmadınız mı ... Arakadaşım sizin ne yaptığınızı her şeyinizi biliyorum ben ... Nasıl isnalara yalan söylediğnzi ne haltlar yediğiniix ... Se bu hesabın sahte olduğunu ıspatla ben tüm abonelerine Batman yamasını hediye edeceğim ... Hadi he iddiaya ... Beni abonelik tarhime bak ben kolay yorum yazmam ... mesaj sayısına göre kişi sahte gerçek diyeceksen sizin resmi hesap diye açtığınız DH hesabı da sahte o zmaan ... M.Shewki netten bunu araştır bak hangi platformlar çıkacak hadi bakalım Hodri Meydan size ...
    Halen gereksiz, saça şeyleri yazıyorsun. Facebook sayfasının büyük çoğunluğunu ben yönetiyorum ve herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.
    Eğer Hangi Yamamıza virüslü demişiz anlayamadım? Kanıtlar mısın?

Ayrıca anlaşılan video'yu detaylı izlemişsin herhalde. DLC Türkçe Yamaları orjinal oyunu destekliyor ve bu nedenle Steam veya Uplay'in açık olması gerekiyor. İmkansız bir şeyi kafadan uydurup anlatılıyor. Orada izah etmeye çalıştığın şeyi Videoyu hazırlayan ve çeken kişi olarak açıklayayım. Sadece EXE üzerinden giriş yapacaksınız oyuna Uplay veya Steam üzerinden oyna butonuna basmayın diyorum.

Keşke biraz da türkçe öğrenip öyle karalamaya çalışsaydın ekibimizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaN. -- 23 Ocak 2019; 17:8:20 >

• Ne kadar burdan yazarsak yazalım diye fatura kesiyomusunuz der ve çekilirim çünkü işin ucunda para var para varsa kayıt dışı değil kayıt içi ekonomi olması lazım ha size kayıt dışı ekonomi demiyorum sadece para ve vergi işin içine girince haliyle maliye girmiş oluyo ondan diyorum

• Animus Projesi'nde görev alan bir kişi olarak, kişisel görüşüm şu şekilde.

Said Sürücü 1.5 Hafta önce Dünya evine girdi. Balayını yapacağına, Animusla uğraştığına bizzat şahit oldum çünkü beraber uğraştık.
    Bir kaç seviyesi düşük ve türkçe dahi bilmeyen kişiler karalama kampanyası yürütüp, duyuruları akla hayale sığmayacak şekilde yanlış yansıtan o insanlar said'i kısaca delirttiler. O adam balayında olmasına rağmen yine bu tarz kişiliksiz insanlara cevap vermeye ve animusla ilgilenmeye çalışyor.

Bu kişilerin yaptığı karalama kampanyası, said'in yaptığı duyuru ile beklemedikleri şekilde ters tepti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaN. -- 23 Ocak 2019; 17:9:17 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.