Şimdi Ara

Batman Arkham Knight Türkçe Yama Çalışması (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
674
Cevap
21
Favori
121.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Said beyde hata var,balayında bu tarz insanlarla niye ugrasirsin ki.Keyfini çıkar balayinin ,forumda ağzını olan konuşur.Seviye yerlerde, biri İngilizce öğrenin der diğeri yama nerede kaldı der.Hocam sizde bence yazmayın daha fazla buraya çünkü ne kadar ugrasirsaniz uğraşın kimse anlamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaN.

Halen gereksiz, saça şeyleri yazıyorsun. Facebook sayfasının büyük çoğunluğunu ben yönetiyorum ve herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.
    Eğer Hangi Yamamıza virüslü demişiz anlayamadım? Kanıtlar mısın?

Ayrıca anlaşılan video'yu detaylı izlemişsin herhalde. DLC Türkçe Yamaları orjinal oyunu destekliyor ve bu nedenle Steam veya Uplay'in açık olması gerekiyor. İmkansız bir şeyi kafadan uydurup anlatılıyor. Orada izah etmeye çalıştığın şeyi Videoyu hazırlayan ve çeken kişi olarak açıklayayım. Sadece EXE üzerinden giriş yapacaksınız oyuna Uplay veya Steam üzerinden oyna butonuna basmayın diyorum.

Keşke biraz da türkçe öğrenip öyle karalamaya çalışsaydın ekibimizi.

Alıntıları Göster
    Evet arkadaşım evet ... Çok güzel yardımcı oluyordunuz ... takdire şayan bir şekilde ... o kadar yardımcı oluyordunuz ki inanılmaz bir yardımseverlikti bu ... bravo diyorum ... açıkcası Türkçeyi konuşmakla Türkçeyi öğrenmiyorsun ... 3 kelimeyi bir araya getirirken ııı uuu diye 10 defa tekrar yaptınız ... Başarılar ... Benim için sıkıntı yok ... Dört gözle çıkmasını bekliyorum ... Reverse Engineering için güzel olacak ...

• quote:

Animus Projesi'nde görev alan bir kişi olarak, kişisel görüşüm şu şekilde.

Said Sürücü 1.5 Hafta önce Dünya evine girdi. Balayını yapacağına, Animusla uğraştığına bizzat şahit oldum çünkü beraber uğraştık.
    Bir kaç seviyesi düşük ve türkçe dahi bilmeyen kişiler karalama kampanyası yürütüp, duyuruları akla hayale sığmayacak şekilde yanlış yansıtan o insanlar said'i kısaca delirttiler. O adam balayında olmasına rağmen yine bu tarz kişiliksiz insanlara cevap vermeye ve animusla ilgilenmeye çalışyor.

Bu kişilerin yaptığı karalama kampanyası, said'in yaptığı duyuru ile beklemedikleri şekilde ters tepti.
    Bir insan haksızsa sinirlenip ters şeyler yazar ... Bak ben gayet sakinim o kadar söylüyorum diyorum ki elinize kolunuza sağlık , bağış hakkınız , satmak hakkınız helali hoş olsun ama inatla insalar dinlemekten kaçıp kendi bildiğinizi okuyorsunuz ... İnsalar neden sizn exe niz üzerinden açmak zorunda , neden Chroma göre script kodluyorsun belki o kişi Chrome kullanmak istemiyor , abonelik neden zorunlu diyorsunuz ve DA2 de siteniz de bir açıklama var 1 Dolar abone olana 1 ay sonra verilecek diye ... Neden 1 den fazla verenle 1 Dolar veren arasında ayrım yapıyorsunuz ... Ama siz inatla karalama kampanyası , yok sahte hesap , yok şöyle yok böyle diyorsunuz ... Ve o kadar uazdığım şeyden sadece bir cümle okuyup o da sadece işinize gelen kısmı sonra da cellallenip yorum yapıyorsunuz ... mantıklı düşünün diyoruz ama inatla sinirli düşünüp şöyle böyle diyorsunuz ... Her neyse beni bağlamaz alacak olanlara hayırlı uğurlu olsun , Türkçe bir şekilde anlayarak oynasınlar ... Beni içinde güze bir antreman olacak yamanız tam teşekkülş DLC lerle beraber çıktığında... Ha ama nerak etmeyin ben piayasaya sürmem ... kardeşimein PC sine atar onun Türkçe oynamasına vesile olurum en fazla ... Kimsenin emeğini tutup nete sürerek harcamam ... Vijdanım o kadarına el vermez ...

• quote:

Animus Projesi'nde görev alan bir kişi olarak, kişisel görüşüm şu şekilde.

Said Sürücü 1.5 Hafta önce Dünya evine girdi. Balayını yapacağına, Animusla uğraştığına bizzat şahit oldum çünkü beraber uğraştık.
    Bir kaç seviyesi düşük ve türkçe dahi bilmeyen kişiler karalama kampanyası yürütüp, duyuruları akla hayale sığmayacak şekilde yanlış yansıtan o insanlar said'i kısaca delirttiler. O adam balayında olmasına rağmen yine bu tarz kişiliksiz insanlara cevap vermeye ve animusla ilgilenmeye çalışyor.

Bu kişilerin yaptığı karalama kampanyası, said'in yaptığı duyuru ile beklemedikleri şekilde ters tepti.
    dostum 45tl'ye yama satmak içinize siniyor mu? şunu uygun bir şey yapsaydınız herkes satın alır üstüne teşekkür ederdi. belki denk oyunlar değil ama adamlar tomb raider'ı ücretsiz sundular, hem de çıkışından 4 ay sonra. çeviri olayının şu noktaya evrilmesi hiç hoş değil, zaten aylarca oyun indirimleri kovalıyoruz, zar zor oyun alıyoruz, sonra kendi dilimizde oynayalım derken oyundan daha fazla parayı yama yapanlar talep ediyor, hak mı bu?

• Hala bu fiyatı savunanları görünce inanamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.Shewki

Evet arkadaşım evet ... Çok güzel yardımcı oluyordunuz ... takdire şayan bir şekilde ... o kadar yardımcı oluyordunuz ki inanılmaz bir yardımseverlikti bu ... bravo diyorum ... açıkcası Türkçeyi konuşmakla Türkçeyi öğrenmiyorsun ... 3 kelimeyi bir araya getirirken ııı uuu diye 10 defa tekrar yaptınız ... Başarılar ... Benim için sıkıntı yok ... Dört gözle çıkmasını bekliyorum ... Reverse Engineering için güzel olacak ...

Alıntıları Göster
    Ya çok kötü bir türkçe hocan vardı veya güzel türkçesi kıt numarası yapıyorsun.

İstediğin kadar karalamaya çalış, Sizin gibiler Oyun Çeviri'de görev aldığımda da vardı U-Crew'deki görevim zamanında yine vardı, o yüzden artık şaşırmıyorum. Sizin gibiler sebebiyle Türkçe Yama sektörünün hali ortada. Ne kadar uğraşırsanız uğraşın, bu tarz Türkçe Çeviri Oluşumları her zaman oldu ve olmaya devam edecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Melankoli4

dostum 45tl'ye yama satmak içinize siniyor mu? şunu uygun bir şey yapsaydınız herkes satın alır üstüne teşekkür ederdi. belki denk oyunlar değil ama adamlar tomb raider'ı ücretsiz sundular, hem de çıkışından 4 ay sonra. çeviri olayının şu noktaya evrilmesi hiç hoş değil, zaten aylarca oyun indirimleri kovalıyoruz, zar zor oyun alıyoruz, sonra kendi dilimizde oynayalım derken oyundan daha fazla parayı yama yapanlar talep ediyor, hak mı bu?

Alıntıları Göster
    Dostum, yaptığımız duyuruları takip edersen, zaten yamanın ön sipariş fiyatının olduğunu göreceksin.

• Dostum şu maliye olayına bi cevap verin isterseniz insan merak ediyo sitede dolarla abonelik mevcut - şimdide eft çıktı ortaya fatura nerde vergi veriyomusunuz bunu sitenizden açık bir şekilde paylaşmanız gerekir sonuçta birileri gelir Sorar

• quote:

Ya çok kötü bir türkçe hocan vardı veya güzel türkçesi kıt numarası yapıyorsun.

İstediğin kadar karalamaya çalış, Sizin gibiler Oyun Çeviri'de görev aldığımda da vardı U-Crew'deki görevim zamanında yine vardı, o yüzden artık şaşırmıyorum. Sizin gibiler sebebiyle Türkçe Yama sektörünün hali ortada. Ne kadar uğraşırsanız uğraşın, bu tarz Türkçe Çeviri Oluşumları her zaman oldu ve olmaya devam edecek.

Alıntıları Göster
    Değişmeyen mantık silsilesi ... Devam et sen kardeşim ... Bu kafa yapınızla devam edin ... Ha bu arada araya konan 3 noktalara lafun varsa Türkçe öğretmenine bir sor bakayım , Hocam üç nokta ne anlama geliyor sana tekrardan bir Türkçe ve Dil Bilgisi eğitimi versin ... Yamalarınızı dört gözle bekliyor olacağım ... Bu arada da bunlar bir karalama kampanyası değil ... Onu yapacak olsam o zaten bu yazdıklarımdan kat ve kat daha kolay olurdu inan bana ... Şurda size mantıksızlığınızı göstermeye çalışıyoruz ama inatla suçlu her ibabın yaptığı kendinizi temize çıkarma psikolojisi altına girmeye devam ediyorsunuz ... Bu arada da aklım atakılmışken öncesinde bir ös sipariş durumu söz konusu değildi ... Nerden çıktı birden bire ön sipariş durumu ...Acaba daha neler değişecek bu konu altında merakla bekliyorum ve de iddia teklifim hala da geçerlidir tabi cesaretin varsa ...

• Hiç bir şey yazmayacağım zamanında çok yazdım çünkü!
  • 45 lira cidden az olmuş ben bunlarin yerinde olsam 60-70 lira fiyat çekerim nedir yani..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle demeyin beyler kurlardan haberiniz yok mu sizin.
  • Ülkede herkes çıkarcı vurguncu olmuş.

• quote:

Değişmeyen mantık silsilesi ... Devam et sen kardeşim ... Bu kafa yapınızla devam edin ... Ha bu arada araya konan 3 noktalara lafun varsa Türkçe öğretmenine bir sor bakayım , Hocam üç nokta ne anlama geliyor sana tekrardan bir Türkçe ve Dil Bilgisi eğitimi versin ... Yamalarınızı dört gözle bekliyor olacağım ... Bu arada da bunlar bir karalama kampanyası değil ... Onu yapacak olsam o zaten bu yazdıklarımdan kat ve kat daha kolay olurdu inan bana ... Şurda size mantıksızlığınızı göstermeye çalışıyoruz ama inatla suçlu her ibabın yaptığı kendinizi temize çıkarma psikolojisi altına girmeye devam ediyorsunuz ... Bu arada da aklım atakılmışken öncesinde bir ös sipariş durumu söz konusu değildi ... Nerden çıktı birden bire ön sipariş durumu ...Acaba daha neler değişecek bu konu altında merakla bekliyorum ve de iddia teklifim hala da geçerlidir tabi cesaretin varsa ...

Alıntıları Göster
    Türkçe öğretmenim şu an yanımda değil üç noktaların o büyülü anlamını söyler misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DAD5424B4

Türkçe öğretmenim şu an yanımda değil üç noktaların o büyülü anlamını söyler misiniz?

Alıntıları Göster
    Gördüğüm kadarıyla interneti kullanmayı çözebilmişsiniz ... Büyülü anlamını da bir zahmet öğreniverin ... Eliniz 2-3 adet tuşa basmakla yara olmaz ...
  • Yorumda bir kişi maliyeden bahsetmiş ... Acaba bu şekilde satış yaptığınızı ve EFT yi de getirdiğinize göre de vergi veriyormusunuz merak ettim .. Yoksa sizde üçün beşin hesabını yapıp ne vergisi mi diyorsunuz ... ?
  • Ne hayallerle beklemiştim

• Arkadaşlar birimizde para toplansa sonra paylaşsak olmazmı ? 😁

• TC devletine olan vergi sorulmuş peki oyunun yayıncısı ve isim haklarına sahip olan warner bros dan yama için gerekli izin alındımı izin alındıysa kazanılan gelirden payları ödenecek mi? Çünkü adamların emek verip yaptığı oyunlar üzerinde değişiklik yapılıp bir de kazanç elde ediliyor kanuni dayanak nerede?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Gördüğüm kadarıyla interneti kullanmayı çözebilmişsiniz ... Büyülü anlamını da bir zahmet öğreniverin ... Eliniz 2-3 adet tuşa basmakla yara olmaz ...

Alıntıları Göster
    Bak öğrendim de geldim. Muhtemelen burayı okumayacaksın ama şöyle göstereyim:

Batman Arkham Knight Türkçe Yama Çalışması

Şimdi de senin cümlelerinin neden böyle olamayacağını sana anlatmaya çalışayım. (Her ne kadar anlamaya kapasitenin yetmeyeceğini düşünsem de...)

Birinci kural için kullanman doğru olmaz çünkü anlatımını tamamlıyorsun.
    Örnek: Gördüğüm kadarıyla interneti kullanmayı çözebilmişsiniz. (Anlam tamamlanmış)

İkinci kural için de kullanım şekliniz yanlış. Sansür sadece bir kısmına uygulanıyor kelimenin.

Alıntı yapmış olduğunuzu düşünmuyorum. Sizin cümleleriniz gibi duruyor ki alıntı yapmış olsanız bile alıntılayamadığınız kısımlar için başına sonuna veya ortasına üç nokta koymalısınız. Ama bu da yaptığınız 'şey' ile örtüşmüyor. Bu yüzden üçüncü kuralı da müsaadenizle eliyorum.

Cümlenizi bir noktada kesip okuyucunun hayal gücüne bırakmanız gerekiyor ki dördüncü kurala uysun. Ama siz cümleyi kesmediğiniz gibi paragrafınızda da bizim hayal gücümüze bırakılacak bir şey vermiyorsunuz. Dördüncü kural da elendi.

Ünlem ve seslenme kullanmıyorsunuz zaten cümlelerinizde. Sadece üç nokta var. Beşinci kuralı da götürelim.

"Karşılıklı konuşmalarda, yeterli olmayan, eksik bırakılan cevap­larda kullanılır." Bu kurala anlam olarak tam uyuyorsunuz. Çünkü söylediğiniz her şey boş. Ama sonuç olarak cevabınız size tam ve güzelmiş gibi geldiğinden bu kuralı da elemek zorundayım.

Ve kurallarımız burada bitti. Ben sizin hiçbir imla kuralına uyduğunuzu göremiyorum. Lütfen Türkçenizi kontrol edin. İnterneti herkesin eline veriyorlar. Senin gibi daha Türkçe bilmeyen insanlar da (İnsanlıktan özür dilerim) burada yorumlar yapıyor, kendilerini bir şekilde avutmaya çalışıyorlar. Sonra da burada "Türkçe yamaya 45 lira vermeyik! İndirim yapın!" diye ağlıyorlar. Sanki Türkçe yama olsa onu anlayabilecekmiş gibi...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.