Şimdi Ara

Batman Arkham Origins Türkçe Yama (U-Crew) (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
14
Favori
41.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dragon Age inquisition olsun lütfeen.😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • purrfect kullanıcısına yanıt
    Kocaman +1
  • purrfect kullanıcısına yanıt
    Mümkünse satmayın bağışa razı olun yoksa boş verin... Sizinki temenni de bizimki ne?

• yusufulas Y kullanıcısına yanıt
    Ben çevirmen değilim.Bu insanlara daha nasıl destek olabilirim?Yaptıkları işin karşılığını ödemek istediğim için ki kimseye "para ile satın" hiçbirzaman demedim ama bu yönde talepleri olduğu zaman onları suçlamadım.İster gönüllü ister ücretli yapsınlar ama bu saatten sonra olacağını sanmıyorum.4 yıl beklediğimiz yetmiyormuş gibi artık 10 yıl bekleriz biri yapsın diye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purrfect -- 23 Temmuz 2017; 1:18:3 >
  • U crew yöneticileri sizde de amma çen varmış arkadaş. Boş boş yorumlara cevap verip milletin k. Kaldıracağınıza çeviri ile ilgelin. Site açılsın da ücreti neyse verir üye oluruz. Boş verin şu boş muhabbetteleri

• u-crew ekibine tr oyun severler sahip çıksın. Gerçekten iyi işler yapabilecek potansiyele sahip bir ekip. U crew ekibinede tavsiyem bagış sistemi açın yamaları sadece belli kişilere paylaşıcaz diye düşüncelere hiç girmeyin kaybeden siz olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunefetr -- 23 Temmuz 2017; 2:42:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablero-de

Batman Arkham Origins Türkçe Yama (U-Crew)Batman Arkham Origins Türkçe Yama (U-Crew)Batman Arkham Origins Türkçe Yama (U-Crew)Batman Arkham Origins Türkçe Yama (U-Crew)

Başka bir konuda kısmen duyurduk.

Burdada duyuralım gaari.

Seriyi bırakmak olmazdı. BATMAN ARKHAM KNIGHT projesini hayata geçirdik.

Aybaşında geniş bir oynanış videosu yayınlayacağız. Origins testleri bu arada devam ediyor arkadaşlar. Bitimiyle beraber forumumuz aktif hale gelecek.

Knight'i bekleyecek olanlar facebook ve sitemizden takip edebilecekler. Burada tarafımızca konusu açılmayacaktır. Ve bize ait buradaki son konudur.

Bilgilendirme.

Outlast 2 çevirimiz bitti. Test etmedik henüz (origins ile uğraşıyoruz)
    Guardians of the Galaxy: The Telltale Series episode 1 çevirisi bitti. Test edilecek.
    Batman arkham origins %100 çevirisi bitti test ediliyor.

Ve lego hayranları için, The lego movie videogame çevrilmişti biliyorsunuz. Türkçe karakter yoktu. Tr karakter ekledik. Yaklaşık 600 satır tekrar düzenlendi. Son sürüme uygun hale getirildi.

Bunlardan birini bekliyorsanız şimdilik facebook adresimizden bizi takip edebilirsiniz.

U-CREW

İşte buda bittiğimiz andır. Bunada başladılar diye başkası başlamaz artık. Buda 7 sene sonra belki çıkartırlar hayırlı olsun. Herkez ingilizce kursuna hadi. Daha kısa sürer.

• quote:

Orijinalden alıntı: harunefetr

u-crew ekibine tr oyun severler sahip çıksın. Gerçekten iyi işler yapabilecek potansiyele sahip bir ekip. U crew ekibinede tavsiyem bagış sistemi açın yamaları sadece belli kişilere paylaşıcaz diye düşüncelere hiç girmeyin kaybeden siz olursunuz.

Geçmişte yaşanan talihsiz olaylara sünger çekip bir kenara bırakacak olursak U-Crew ekibi yöneticilerini işine sahip çıkan dürüst insanlar olarak görüyorum. Destek olmayı ve takip edilmeyi sonuna kadar hak ediyorlar.
  • Bu son siteye girip bakışımdı. Artık kısayollardan kaldırıyorum. Bu yamada yalan oldu anlaşılan. Bir gün olurda çıkarsa nasılsa torrent-oyun.com a anında düşer bende ordan çekerim. Hadi kolay gele.
  • Cikmasini sabirsizlikla bekliyorum ilk yamayi
    https://www.youtube.com/watch?v=Qf9-f-jAghA

izleyerek zorla kurdum
  • Batman Arkham Origins bekleyen arkadaşlar... Test aşamasının yarısını tamamladık. Allah'ın izni ile kısa bir süre sonra sizlerle buluşturacağız. Shadow of mordor türkçe yaması çıktı biliyorsunuz. Çeviren arkadaşların ellerine sağlık diyorum. Zaten birçoğu arkadaşım. Bazıları rekabet içinde olduğumuzu düşünebilir, oyunçeviri veya x yerlerle. Ama hepsi dostumuz, arkadaşımız. Siz shadow of mordoru güzelce bitirin, ondan sonra sıra origins'e gelecek

U-CREW.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablero-de -- 28 Temmuz 2017; 16:19:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marowak

tıkla da 404 yapışrıcı karsıma cıkıyor

Sitemizi bir süre önce bakıma aldık. Sayfalar değiştiği için şu an ulaşılamıyor. Bakım bitti, origins çevirisi ile beraber kullanıcılara açacağız.
  • quote:

Batman Arkham Origins bekleyen arkadaşlar... Test aşamasının yarısını tamamladık. Allah'ın izni ile kısa bir süre sonra sizlerle buluşturacağız. Shadow of mordor türkçe yaması çıktı biliyorsunuz. Çeviren arkadaşların ellerine sağlık diyorum. Zaten birçoğu arkadaşım. Bazıları rekabet içinde olduğumuzu düşünebilir, oyunçeviri veya x yerlerle. Ama hepsi dostumuz, arkadaşımız. Siz shadow of mordoru güzelce bitirin, ondan sonra sıra origins'e gelecek

U-CREW.

sizin oyunçeviri ile rekabete girmeniz için 100 fırın ekmek yemeniz lazım.
  • emrecan12bjk E kullanıcısına yanıt
    niye öyle dedin ki şimdi

• diablero-de D kullanıcısına yanıt
    Ben SoM yamasından daha çok sizin yamanızı beklemekteyim Batman Origins bir efsane :) Kolay gelsin, sizden haber beklemekteyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecan12bjk

quote:

Batman Arkham Origins bekleyen arkadaşlar... Test aşamasının yarısını tamamladık. Allah'ın izni ile kısa bir süre sonra sizlerle buluşturacağız. Shadow of mordor türkçe yaması çıktı biliyorsunuz. Çeviren arkadaşların ellerine sağlık diyorum. Zaten birçoğu arkadaşım. Bazıları rekabet içinde olduğumuzu düşünebilir, oyunçeviri veya x yerlerle. Ama hepsi dostumuz, arkadaşımız. Siz shadow of mordoru güzelce bitirin, ondan sonra sıra origins'e gelecek

U-CREW.

Son 4-5 mesajında sürekli bir kulp takmaya çalıştığını görüyorum. Bak, U-CREW'i sevmeyebilirsin, saygı duyarım. Bizden hoşlanmıyorsundur, saygı duyarım. Bizden nefret ediyorsundur, saygı duyarım. Oda bir duygudur. Bu kadar saygı duyulduğun yerde niye inatla bu saygısızlığını sürdürdüğüne anlam veremiyorum.

Bizim orada vurguladığımız rekabet değil, dostluğumuzdu. İlla rekabet bekliyorsanız, biz rekabette ediyoruz. Birbirimize nasıl daha fazla yardımcı oluruz diye bir rekabet sözkonusu.

Sizin anladığınız rekabete gelince, biz U-CREW ekibi olarak haddimizi biliriz zaten, bunun tasası size düşmesin. Keşki sizde, bu kadar saygıya karşı biraz haddinizi bilseydiniz.

Sevgiyle kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablero-de -- 28 Temmuz 2017; 22:39:42 >

• Uzun bir süredir bu yamayı beklemekteyim .Taaa 1 sene önceden indirimden almıştım.İptal edilince bir hayli üzülmüştüm.Test sürecine girdiğinde ciddi anlamda sevindim.Vip sistemini veya bir karşılık bekleyerek yama yapılma girişimini ise iyi bir şekilde kotarılabilirse destekliyorum.Bizim Türk milletinde ciddi anlamda bir aşağılık kompleksi var.Herkes için söylemiyorum ama genel olarak böyle.Herhangi bir karşılık beklenmeden yapılan şeylerin her zaman boku çıkar.Yapılan karşılıksız çeviriler ise ciddi anlamda bizi tembelleştirdi.En ufak bir gecikmede küfürler edildi, insanlar aşağılandılar.Bazen çevirmenler de hataydı, insanlara beklenti içerisine soktular ama beklentisi yerine getirilemeyen çocuklar gibi ağlaşmalar meydana geldi.İnsanlar kendilerinin emek vermediği her şeye yabancılaşırlar, bu yüzden emek karşılığı verilen küçük meblağlar iki tarafı da teşvik eder.Hem çevirmen emeğini alır hem de kullanıcı sayesinde o çeviri meydana gelir.İki tarafta yararlanır bu işten.Zaten sizler kısa zamanda kaliteli işlere imza atarsanız emin olun insanlar artık bu işi gönüllü değil profesyonel yapmanızı isteyecektir.Yine de tek korkum işin içerisine para girdiğinde kişisel hırsların başlaması ve bu işe bizleri kullanmaya çalışanların bulaşması.Umarım işiniz düzgün gider ve sayenizde bir sürü türkçe yama görürüz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: s3ro

http://seckinsefadurasi.com/tr/ceviri_batman_arkham_knight_turkce_yama.htm

Bu arkadaşta çevirisini ediyordu?

o arkadaş ücretsiz çeviriyor bunlar para ile bunlar paragöz o Adam gönüllü.

O da iptal edip, U-Crew ekibine devretmiş.

• quote:

quote:

quote:

U-CREW.

Son 4-5 mesajında sürekli bir kulp takmaya çalıştığını görüyorum. Bak, U-CREW'i sevmeyebilirsin, saygı duyarım. Bizden hoşlanmıyorsundur, saygı duyarım. Bizden nefret ediyorsundur, saygı duyarım. Oda bir duygudur. Bu kadar saygı duyulduğun yerde niye inatla bu saygısızlığını sürdürdüğüne anlam veremiyorum.

Bizim orada vurguladığımız rekabet değil, dostluğumuzdu. İlla rekabet bekliyorsanız, biz rekabette ediyoruz. Birbirimize nasıl daha fazla yardımcı oluruz diye bir rekabet sözkonusu.

Sizin anladığınız rekabete gelince, biz U-CREW ekibi olarak haddimizi biliriz zaten, bunun tasası size düşmesin. Keşki sizde, bu kadar saygıya karşı biraz haddinizi bilseydiniz.

Sevgiyle kalın.

Eyyyy yamalarını VIP hizmeti altında ve belli bir ücret ödemek koşuluyla yayınlamak isteyen çevirmen arkadaşlarım şu "emrecan12bjk" denen beleşsever ve emeksavar elemanın IP adresini ve yaşadığı lokasyonu bir yerlere not edin ve bu elemana asla ücretli emeklerinizi satmayın satarsanız bilin ki bu eleman bu emeklerinizi çarçur eder karanlık yerlerde korsan oyun sitelerinin en ücra köşelerinde ırzına geçerekten beleşe yayınlar.

Kendisine göre 100 fırın ekmek değerindeki oyunçeviri sitesinin o eski oyunçeviri sitesi olmadığı ve kimlerin eline düştüğü kendisi dışında herkezce bilinen bir gerçek. Son yayınladıkları 2 büyük AAA oyununun(rise of the tomb raider ve shadow of mordorun) çeviri kalitelerini gördük işte yerlerde sürünüyor. Sokaktan toplar gibi toplamışlar ekibe 20'ye yakın sözüm ona çevirmen kişisi alın bu oyunları öyle ya da böyle bam bam bam çevirin demişler. Açıkçası bu kadro ile çevirilerine devam edeceklerse hiç etmesinler daha iyi bıraksınlar bu işleri U-Crew gibi kiralık profesyonel çevirmenler tutturup çevirttiren güzide organizasyonlara.

U-Crew yöneticisi ayrıca size de çok kırgınım niye diye soracak olursanız çünkü böyle tipi tipleri dikkate alıpta muhattap olmanız ve cevap vermenizden dolayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obasar84 -- 29 Temmuz 2017; 13:38:38 >

• Batman Arkham Origins Türkçe Yama (U-Crew)

Aynı şeyleri tekrar yazmim. Vip kalktı. Gerekli açıklamada orada yazıyor arkadaşlar.

Hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.