Şimdi Ara

Batman Arkham Origins Türkçe Yama (U-Crew) (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
14
Favori
41.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilemem ben Murat bey.Kimin test edip etmediğini.Sonucunda burada yama duyurularini yapan sizsiniz.U-crew deyim,sahibiyim dediniz.Yamanizi elestiremem.Haddim değil.Sonucunda bir emeginiz var.Trolluk pesinde de değilim.Sunu bilinki castellanos nickli üye trol.Ferit çok yönlü olarak mesajlarını bana zamanında gösterdi.Dikkat edin elestirmiyormus gibi görünüp burada trol hesaplarını devreye sokuyor. Gerisi sizin bileceginiz iş.Yamalarinizda kolaylıklar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrecan12bjk E kullanıcısına yanıt
    Yav Emrecan Uygur kaç yaşındasınız merak ettim sizi.Face profilinize baktım çocuk olduğunuzu gördüm.Eleştirdiğiniz yama konusunda ne işiniz var.Ferexin yamasini eleştirmeyi geçtim.Bu galatasaray çöp dediniz.Madem çöpse neden burdasiniz.Çok bildiğiniz ingilizcenizle siz çevirin.Gerçi torrent oyunda bile bir çok trol hesabınız varken burda kimin trollugunuzu yaptığınız ortada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSX63 -- 31 Temmuz 2017; 18:6:44 >
  • Castellanos kullanıcısına yanıt
    Daha önce kaç yamaya desteğin var

Koca bi HİÇ

Boşuna burda kuru gürültüsün.

Amaç sadece yorum yazayım derdindesin.

Pardon reklam...

Pardon sen konsollara port ediyordun.Unuttum senin ne olduğunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: PSX63

Aynen bende sana katılıyorum.Neydi o öyle nicklerin öyle ya.Adamların konularına farklı nicklerle girip baltalaman.Ferhanada ferex dedin.Gülüyorum sana emir çağrı caltekin.Şu seni ilgilendirmeyen her konuda ziplaman yok mu?Hele su dehsetul vahşet çevirilerin.

Sen ferex demeye devam et.Kimse seni kazımiyor.Pardon ya gormemisim siteniz kapaliymis.Can sıkıntısı ne yapi can.Adamı herşeye yaptırır.Pardon kürt bir vatandaşın türkçe yamalarda olmasına şaşırıyorum

Farklı nicklerle konu sahibini kötülemek mi? Bunu bana söyleyen kişiye bak, sahte nick alıp konu sahibini kötüleyen karaktersizdir diyorum, ben öyle senin gibi sahte nick alıp milleti kötülemiyorum. Benim tek bir üyeliğim var o da castellanos. Benim çizgim belli kardeş, sen kendini üzme. Söyleyecek bir lafım varsa bunu söylüyorum. Mesajlarımın hepsi ortada zaten.

Senin gibi sahte nick kullanmıyorum, malum 15 gün banlanmıştın, utanma yok ki, ne yapalım seni idare edeceğiz artık. Yarın süren doluyor herhalde. Dayanamadığın için yorum yapman normal. Bu forum bağımsız bir platform dostum, burada herkes yorum yapabilir. Ne güzel yazım şeklini düzeltmiştin, yine eski stiline döndün. Benim saf ve iyi niyetli dostum. Seni anlayışla karşılıyorum. Sen üzülme.

Ha, bir de kürt vatandaş diyorsun, konuyu neden buraya çekiyorsun. Yazdığın şey ne: (Pardon kürt bir vatandaşın türkçe yamalarda olmasına şaşırıyorum) Allah seni ıslah etsin.

1. Ben arabım dostum.

2. Bana kürt diyorsun. Tamam kürdüm. (Türk, kürt, arap, çerkez, zaza, süryani, ve daha sayamadığım birçok şey var. Hepimiz bu güzel ülkemin vatandaşıyız. Hepimiz kardeşiz.

3. Kürt olan türkçe yamalara bakamaz mı? Yorum yazarken biraz dikkatli ol. Türkçe yama konusunda istediğini söyle ama insanların dinine, diline, ırkına laf etme. Senin ağzın bozuk zaten. Utanacak yüzün olsaydı, böyle yapmazdın.

Sen sahte hesaplarla giriş yapmaya devam et. ferex28, ferit köşe. (NOKTA)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castellanos -- 31 Temmuz 2017; 18:23:39 >

Agzinla söylüyorsun arabim diye.Niye burdasin.Git arapça çevir.Ne işin var türkçe yamalar konusunda.

Dedim ya sırf koca gürültüsün.
    Edit
    Tek nickin mi var.Yapma şimdi
    Ps3oyunda karaydi
    Mcps4 çağ,şimdide castellanos.
    Hangisisin?
    Benim ferex olduğumu ispat edemediğini gibi karalamaya çalışıyorsun.Ferhanida karaladin.Asıl Allah seni ıslah etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSX63 -- 31 Temmuz 2017; 18:26:51 >
  • quote:

Agzinla söylüyorsun arabim diye.Niye burdasin.Git arapça çevir.Ne işin var türkçe yamalar konusunda.

Dedim ya sırf koca gürültüsün.
    Edit
    Tek nickin mi var.Yapma şimdi
    Ps3oyunda karaydi
    Mcps4 çağ,şimdide castellanos.
    Hangisisin?
    Benim ferex olduğumu ispat edemediğini gibi karalamaya çalışıyorsun.Ferhanida karaladin.Asıl Allah seni ıslah etsin

Kısa cevaplar veriyorsun, yazık. Ben burada doğup büyüdüm dostum, burada konuştuğumuz dil ne? Türkçe. Zavallı kardeşim bemin. Yazdıklarım ortada, sen yukarıda yazdıklarıma cevap ver önce. Allah seni bildiği gibi yapsın. Benim burada reklam yapmama gerek yok. Ne yani, reklam yapınca para mı kazanacağım? Ünlü mü olacağım? Bunlar boş laflar.

Yeni kelimeler öğren yahu. Sürekli, yok sen raklam peşindesin, her gördüğün sakallıyı deden mi zannediyorsun, burada ne işin var, gibi lafları söylemekten bıkmadın mı. Buradaki nickim ne? Castellanos. Bu yazdıkların sitede farklı nickler olabilir. Herkes farklı nickler kullanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castellanos -- 31 Temmuz 2017; 18:33:46 >

Kısa cevaplar vereceğim tabikide.Sen gibi destanlar yazmaya gerek yok.Zaten okuyup ta cevap veren yok sana.Ağzına almişin ferex i,diline dolamişsin.Aynı mesajlar aynı yorumlar.Arap aklı bu ya aynı lafları tekrar tekrar yazmak.

Ayrıca dikkat ettiysen ferexin hiçbir konusu yok burda.Adam hepsini kaldirtmis.U-crew bile burda konu acmiyacaginida belirtmis.Ama sen her konuda üzerine vazife edin misin gibi yorum yazıyorsun.Bence eleştirilerini kendine sakla.Taner Saydam'a laf ediyorsun yamalarini konsollara port ediyorsun.Ne tuhaf bir tezatlik

• PSX63 P kullanıcısına yanıt
    Forum yönetimine söyleyin başlığa eklesinler "Türkler ve İngilizce bilmeyenler girebilir!" diye!?! Size mi soracak insanlar hangi konuya ve nereye gireceğini?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufulas -- 31 Temmuz 2017; 18:39:40 >
  • yusufulas Y kullanıcısına yanıt
    O vb tüm paralı yama satışların AKtrolü gelmiş

Hosgeldin

• quote:

Kısa cevaplar vereceğim tabikide.Sen gibi destanlar yazmaya gerek yok.Zaten okuyup ta cevap veren yok sana.Ağzına almişin ferex i,diline dolamişsin.Aynı mesajlar aynı yorumlar.Arap aklı bu ya aynı lafları tekrar tekrar yazmak.

Ayrıca dikkat ettiysen ferexin hiçbir konusu yok burda.Adam hepsini kaldirtmis.U-crew bile burda konu acmiyacaginida belirtmis.Ama sen her konuda üzerine vazife edin misin gibi yorum yazıyorsun.Bence eleştirilerini kendine sakla.Taner Saydam'a laf ediyorsun yamalarini konsollara port ediyorsun.Ne tuhaf bir tezatlik

1. Biliyor musun? Ferex de destan yazmaya devam et diyordu. Kendini sürekli ele veren birini ilk defa görüyorum.

2. Yorumlarımı isteyen okur, isteyen okumaz kardeş. Kimse kimsenin yorumlarını okumak zorunda değil.

3. Arap aklı diyorsun? Yazık, vallahi yazık sana. Sen milletin diniyle, diliyle, ırkıyla, dalga geçmeye devam et. Doğru yolda ilerliyorsun.

4: Konularını kaldırdıysan bize ne kardeş? Üzülme ya, yine açabilirsin.

5: U-CREW'in kendi sitesi var, burada konu açmamaları gayet normal. Gerçi bu konu onların konusu. Burada yamalarının tanıtımını yapıyorlar, yapabilirler. Kimse kimseye engel olmuyor ki. İnsanları bilgilendiriyorlar. Ne güzel, değil mi?

6: Ben bu forumda yorum yaparım arkadaş, yorum yapıp yapmayacağıma sen karar veremezsin.

7: Benim taner ile bir sorunum mu var? Yok. Beni tanımıyor, Ben de onu tanımıyorum. Bir konuda millete bela okudu, orada tek bir cevap verdim. Ne var bunda. Kendisi ile bir sorunum yok. Senden daha iyi çeviri yaptığı da kesin. Konuyu saptırma ferexçim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufulas

Forum yönetimine söyleyin başlığa eklesinler "Türkler ve İngilizce bilmeyenler girebilir!" diye!?! Size mi soracak insanlar hangi konuya ve nereye gireceğini?

Malum ferex banlanmış, rahat durur mu? Durmaz. İnsanlarla seviyeli bir şekilde bile tartışamıyor. Dayanamadı idare edin. Bu ağzı bozuk arkadaşımızı mazur görün.

Bu resimler her şeyi açıklıyor.

Burada istabullu egemen olur
    Batman Arkham Origins Türkçe Yama (U-Crew)

Burada urfalı olur

Bunlarda var tabi.

Milletin diliyle dalga geçildiği yok.Konu türkçe yamalar konusu.Arap yada kurt birinin konuda olması tuhaf.

Diyorum ya ağzına dolamisin ferex ferex ferex başka bildiğin yok.Belli ki kardeşim seni iyi tökezletmis.

Taner'le ferex'i kıyaslamak tuhaf.

İkside çevirmen.Millete bela okuduysa sana okumadi ya.Konusunu baltayanlara...

Gerçi senin konu baltalamakta üzerine yok.Kendine de çevirmen deyip aylarca çıkarttığını yamalari gördük.Madem hataliyda neden konularını açtın.Amaç neydi?

Kendini geliştirip soyunsaydin bu işe.Bak kankan ne güzel yapıyor.Adamın çevirisi yok oyunlarda sadece port yapıyor.Demiyor ben çevirdim diye.Helal olsun ona.Arabım diyorsun ya,git Türkçe kursunuda ilk Türkçeyi ögren sonra ıngilizceye geçersiniz güzel kardeşim.

Boşuna yorum yapıyorsun derken bu.

Lennon54 bile sana söyledi.Çağ düzgün yaz diye.Çok yazıyorsun ama ortada ne virgül var ne imla.Arap alfabesine göre yazıyorsun belli siverekte oturup mardinliyim diyen arabic kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSX63 -- 31 Temmuz 2017; 19:15:50 >

Dedim ya aynı resimler aynı yazılar.

Eee bir daha yaz.Bak ne diyorum konuyla ilgili yaz.Bana ferex diyorsunda bak git TOM sayfasına adamlar yeni konu açmışlar.Oku anlarsın.Merak etme her mesajını şikayet ediyorum.Neden mi üzerime asılsız suçlama atmam.Ferex diye diye..

1. Konunun türkçe yama oldugunu bizde biliyoruz. Ama olayı sen bir türlü kavrayamadın.

2. Arap, kürt birinin konuda olması tuhaf diyorsun? Arap olan, kürt olan, türkçe yama konularında yorum yapamaz mı. Anlamak da güçlük çekiyorsun herhalde. Arladaşım, burada ne yazıyorum, arapça mı, kürtçe mi. Kendine gel yahu. Nerede yaşıyoruz. Bunlar boş laflar. Utanma yok ki.

3. Konuyu saptırmana izin vermeyeceğim. Neyse devam edelim.

4. Bütün yazılarım ortada, senin yazdıklarına bir bak. Virgül, nokta yokmuş, sana acıyorum. Yazılarıma bak.

5. Lennon ne demişti, onu bile bilmiyorsun. Ah saf arkadaşım benim, bunu da sana söyleyeyim.

6. Bir şey yazarken fazla boşluk bırakma.

Mesela şu an burada yazdığım yorumda boşluk bıraktığım gibi. Saf dostum benim. Oku ya, oku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castellanos -- 31 Temmuz 2017; 20:3:2 >
  • quote:

Dedim ya aynı resimler aynı yazılar.

Eee bir daha yaz.Bak ne diyorum konuyla ilgili yaz.Bana ferex diyorsunda bak git TOM sayfasına adamlar yeni konu açmışlar.Oku anlarsın.Merak etme her mesajını şikayet ediyorum.Neden mi üzerime asılsız suçlama atmam.Ferex diye diye..

Son yazdığın yorumdan bir şey anladın mı? Şikayet etmen normal.
    Yazacağım dostum, sıkıntı yok. Millet senin nasıl bir üç kağıtçı olduğunu görsün.
    Bu resimler bütün her şeyini gözler önüne seriyor. Egemen mi diyeyim, urfalı memet mi diyeyim, ferex ile telefonda konuşan kişi mi diyeyim.
    Bunlardan sıyrılacağını sanıyorsan yanılıyorsun.

Asılsız suçlamalar, ha? Adam olan kendi nickiyle gelip yorum yazar. Çabuk şikayet et, resimleri kimse görmesin. Panik yapma ama. Tamam mı? Ferex'i haberdar edersin. Telefondan ulaşamazsan, ne bileyim, işte face'den filan yaz. Malum sürekli irtibat halindesiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castellanos -- 31 Temmuz 2017; 20:6:4 >

• quote:

Yav Emrecan Uygur kaç yaşındasınız merak ettim sizi.Face profilinize baktım çocuk olduğunuzu gördüm.Eleştirdiğiniz yama konusunda ne işiniz var.Ferexin yamasini eleştirmeyi geçtim.Bu galatasaray çöp dediniz.Madem çöpse neden burdasiniz.Çok bildiğiniz ingilizcenizle siz çevirin.Gerçi torrent oyunda bile bir çok trol hesabınız varken burda kimin trollugunuzu yaptığınız ortada

yaşım 19 ama beyin olarak sizden fazla olabilir çünkü yaptığınız hareketlere bakar olursak öyle gözüküyor 1000 tane fake hesap açıp kendi yorumlarınızı doğruluyorsunuz örnek evet aaa çok doğru aynen aynen vb. bunu 30 küsür yaşında ki bir kişilik yapar mı yapmaz torrent oyunda ise bir tane hesabım var başka da yok bir taraflarından uydurmazsan iyi olur ama seninkiler doğru herkes görüyor 1000 tane fake hesabın olduğunu.

Yav ben seni üstte demedim mi çok yazıyorsun ama boşuna yazıyorsun diye kardeşim.

Arabın Türkçesi bu kadar olur.Senin her mesajına veririz canını sıkma güzel kardeşim.Sen ilk önce liseyi bitir gel.Ortaokul mezunu gelmiş burda ıngilizce bilmeden master yapıyor.Anlayan anladı

Şikayet etmen normal, bütün rezilliklerin ortada, hâlâ arap olmamla dalga geçiyorsun. Sen ırkçılık yapmaya devam et. Tabi söyleyecek başka laf kalmayınca, ağzını bozuyorsun.

Ben yazmaktan sıkılmam kanka. Sen amerika da okumuştun değil mi? Amerika nasıldı egemen, umarım yabancılık çekmemişsindir.

Çünkü resimlerden birinde amerika da okumuş, istanbullu egemenim demişsin.

Diğer resimde urfalıyım demişşin. Bir karar ver yahu.

Gösterdigim resimler yeter de artar bile.

Sen ferex degilim diyorsun. Tamam kanka sana ferex demeyiz, yalnız egemen mi diyelim yoksa memet mi diyelim. Acele etmene gerek yok, bekleriz. Sıkıntı yok.

• Ya bu yama konuları neden boş tartışmalarla doluyor anlamıyorum. Konu yama ile ilgili, gir bak, olmadı sor ne zaman çıkar diye, yetmedi şu sürüm dahil mi de, ne bileyim laf et ama alakasız tartışmalar neden? Gidin P.M'den halledin arkadaşlar meselenizi.
  • Konuyu kaldırmaları için başvurduk. İptal mi edildi. Yoksa başka bir sıkıntımı var diye düşünmeyin.

Proje teste son hız devam ediyor. Sadece buradan kaldırılmasını rica ettik.Takip etmeyen isteyen olursa yerimiz yurdumuz belli.

Konu artık çok başka yerlere gitti. Birgün düzgün bir şekilde eleştirmeyi öğrenebilirsek tekrar burada projelerimizle ilgili konular açarız. Ama şu şartlarda çok zor gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablero-de -- 1 Ağustos 2017; 14:59:40 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.