Şimdi Ara

Batman Arkham Origins Türkçe Yama (U-Crew) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
541
Cevap
14
Favori
41.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sallayın o zaman mecbur bekleyecez artık 2 yıldır bekliyoruz 2 ay daha bekleyelim. yalnız bu arada ben origins klasörüne baktım initiation diye DLC dosyası indirmişim onun yanında da Blackgate.Deluxe.Edition diye bir klasör daha açmışım bu da mı yama yoksa ayrıca oynanabilir mi. DLCye dahil olmasa gerek ayrı klasörlemişim ama hepsi origins klasörünün içinde
  • Yama yapanlar 3-5 ergenin lafına bakmayın, yaptıgınız yamayı yayınlayın gitsin... İyilikten maraz dogmaz....
  • bunların bi halt çıkaracağı yok anlaşılan.

Eleştiri geliyor diye yama sahibinin yazdığı yoruma bak

''Biz hiçbir şeyi göze almıyoruz niye alalım küfürümü boş konuşmayımı göze alalım. kusura bakmayında bu gidişle bu yama bitecek az kaldı ama sırf bunlar yüzünden yayınlamayacağım...''

2 aydır az kaldı az kaldı deyip duruyorlar başka da bi şey yok.Eleştiriyorlar diye yamayı yayınlamayacakmış.Zaten az kaldığına da inanmıyorum ne yeni video var ne ss var hala taner saydamın 1 sene önce koyduğu oyun içi video duruyor
  • Sanırım buda diğer çeviriler gibi yarım kalcak en iyisi ingilizcenizi geliştirmeye bakın derim ben dostlar
  • Bu yama çıkar beyler sakin olun, gördüğüm kadarıyla baya az kalmış yakında teste geçerler.
  • Hala yamanın %90 çevrildiğini sananlar var
  • Bu Arkham Origins kadar bahtsız bir oyun yok.Bir sürü grup çevirmeye kalkıştı ama bitmedi bir türlü , ilginç gerçekten.
  • Kolay gelsin @U-Crew

Yama hakkındaki son gelişmeleri bizimle paylaşmanı rica ederiz, ne zaman oynanabilir olacak yama ?
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Çıktığı zaman oynamassın o zaman
  • Batman Arkham Origins Türkçe Yama (U-Crew)

Bahane bulundu ve bitsede yayınlanmayacağı söylendi artık diyecek bir söz yok yamanın %50 bile olduğuna inanmıyorum.
  • okanhh O kullanıcısına yanıt
    Siz hala oyunu oynamadınız mı? Bu adamlar resmen bu yamayı çıkarmayacak oynayın anladığınız kadar değmez beklemeye bunları. Olur da bir gün çıkarırlarsa da kendileri oynasınlar artık ben elimi sürmem zaten yamaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufulas -- 14 Eylül 2016; 10:14:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusufulas Y kullanıcısına yanıt
    Artık eğlencesine takip ediyorum konuyu :) oyunçeviri yamayı iptal ettikten sonra oyunu oynayıp bitirmiştim.
  • Bazı insanlar anadan doğma hakikatli bir dayağı hak ediyorlar. Bebeler gibi yayıylamıyycaaaam.. ee kes sesini uza o zaman. Yallah

O tipten zaten bir Allah kuluna hayır gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi George of Kagen -- 14 Eylül 2016; 10:45:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okanhh O kullanıcısına yanıt
    Bunu yazdıklarına göre yama felan yok demekki.
    Sen ortaya bir emek koyuyorsun başlamışsın bir şeye ve şimdi bir anda iptal ediyorsun, çok saçma olur.
    O kadar bekledik ve bir sürü bekleyen vardır hala demekki boşa bekledik, sözde arkham night felanda çevrilecekti yazık gerçekten.
  • Soytarı herifler. 5 aydır %90'da yama. Bir de bağış için hesap numarası falan bırakmış. Ben geçen sene ekim gibi bu forumdaki çevirmene güvenip almıştım, nicki neydi hatırlamıyorum, o da %80 gibi bırakmıştı yamayı. Hepsinin köküne kibrit suyu.
  • bende çeviri yapan arkadaşların gazıyla oyunu satın almış umutsuz tebaadan biriyim :)
  • Geçen sene yazın görmüştüm bu yama konusunu. "İyi kısa sürede tamamlanır umarım" demiştim. Hatta eski konuda ilk mesajlardan biri bana aitti.
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=107954595

Peh. Yama çıkana kadar oynayıp bitirdim. Aylar sonra da yan görevleri tamamladım. (Challange'lar hariç)

Neyse İngilizce seviyem oyunu anlamak için yetti işin aslı. Oynamayan Batman hayranı varsa söyleyeyim. Alın oynayın. Şu sıralar Steam'da indirimde sanırım. Oyun oldukça güzel. Çıktığı dönemde Arkham City'nin üzerine pek bir şey koyamadığı için eleştirilse de Arkham City'i seven benim gibi biri için oyundan son derece memnun kaldım.

• Bir de biz kaliteliyiz, söz verdik falan diyordu, kalite naraları atıyordu burada (söz vermek... ) neyse lanet olsun çıkaracağınız yamaya da size de, artık tek diyeceğim pazardan yemeyeceğin salatalığı niye alırsın ki elinde kalır öyle
  • Oyun çıkalı 3 sene oldu hala çıkarmadılar mı yamasını? Bu kadar gevşek adamlara vermeyin taviz. Ciddi anlamda programlamasından anlayan, altyazıları çıkartabilen birisi varsa versin bana ben çeviri işini halledeyim. Bu ne kadar saçma bir şeydir böyle. Ne kadar uzun olabilir ki? Hadi çok metin var cidden maksimum bir haftada oturup çevirilebilir bir şey. Dikkat ettim adamlar 8 ayda %10'luk çeviri yapmış. Millet bir ayda 900 sayfalık kitap çeviriyor hem de üst düzey ingilizceyi. Çevirmenlik yapılacaksa bu iş ciddiye alınacak. Gerçekten işin programlama kısmını bilen varsa atsın bana dosyaları. 2 hafta boşum 3-4 günümü alır en fazla. Hayrına çevireyim de sevap kazanayım az.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yorgun Dedektif

Oyun çıkalı 3 sene oldu hala çıkarmadılar mı yamasını? Bu kadar gevşek adamlara vermeyin taviz. Ciddi anlamda programlamasından anlayan, altyazıları çıkartabilen birisi varsa versin bana ben çeviri işini halledeyim. Bu ne kadar saçma bir şeydir böyle. Ne kadar uzun olabilir ki? Hadi çok metin var cidden maksimum bir haftada oturup çevirilebilir bir şey. Dikkat ettim adamlar 8 ayda %10'luk çeviri yapmış. Millet bir ayda 900 sayfalık kitap çeviriyor hem de üst düzey ingilizceyi. Çevirmenlik yapılacaksa bu iş ciddiye alınacak. Gerçekten işin programlama kısmını bilen varsa atsın bana dosyaları. 2 hafta boşum 3-4 günümü alır en fazla. Hayrına çevireyim de sevap kazanayım az.

Vallahi müthiş olur hocam. Konu açarsanız bunun için daha kolay ulaşılır diye tahmin ediyorum, bu konuya uğrayan pek kimse var mıdır bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.