Şimdi Ara

BATMAN BEGINS 17 HAZİRANDA GÖSTERİMDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EWT MERAKLA BEKLENEN BATMAN İN DOĞUŞU 17 HAZİRANDA GERÇEKLEŞİYOR.
    TÜM BATMAN FANATİKLERİNİN 1997 YILINDAN BERİ BEKLEDİKLERİ FİLM NİHAYET GELİYOR.BU SON FİLMİ CHRISTOPHER NOLAN YÖNETİYOR VE BAŞROLDE DE CRISTIAN BALE, MORGAN FREEMAN, MICHAEL CAINE VE SON SAMURAYDA OYNAYAN KEN WATANABE GİBİ UNLU İSİMLER YER ALIYOR.

• çok sağlam bir batman hayranı olarak bu filmi sabırsızlıkla bekliyorum süper olucak!
  • Bekliyelim bakalım çok var daha...
  • Çıksında görelim neymiş. Son filmden bişey çıkmayınca ancak yenisini yapabildiler. Ama sağlam oyuncular var inşallah güzel olur.
  • batman forever ve batman and robin tam bir rezaletti gotham city toys r us a dönmüştü şimdi o gothik havayı geri getirdiler görücez..
  • Batman 1 ve 2yi çok sevmiştim .Maykıl Keyn oynuyordu ikisinde de ..Diğer çekilen batman filmleri de iyidi aslında (5-12 yaş arası için).
  • umarım güzel olur, gerçi morgan freeman kötü filmde oynamaz ama zed in dediği gibi şehri biraz daha gotik bi havada yapsalar hiç fena olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

Batman 1 ve 2yi çok sevmiştim .Maykıl Keyn oynuyordu ikisinde de ..Diğer çekilen batman filmleri de iyidi aslında (5-12 yaş arası için).

micheal keaton olcak o
  • ewt ben de batman ve batman returns filmlerine hasta olmustum
    michael keaton muthiş rol kesmişti o filmlerde
    ustelik jack nicholsan dan tut kim bassingera danny amcaya kadar bir çok ünlü vardı o filmlerde
    ama bu filmin fragmanından izledigim kadarıyla güzel bir film
    AÇIKCASI EFSANE GERİ DÖNÜYOR!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zed2005

quote:

Batman 1 ve 2yi çok sevmiştim .Maykıl Keyn oynuyordu ikisinde de ..Diğer çekilen batman filmleri de iyidi aslında (5-12 yaş arası için).

micheal keaton olcak o

tamam işte soyadı keyn diye okunuyor
  • hoca yanlısın var
    keaton keyn die okunmaz
    kiytın diye okunur hemen düzeltelim.
  • dıger bolumlerı aratacak sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurel

hoca yanlısın var
    keaton keyn die okunmaz
    kiytın diye okunur hemen düzeltelim.

Yav ben de biliyorum da çaktırmamaya ve üstünü örtmeye çalışıyorum ...Sen de üstüme üstüme geliyorsun
    Çizgi roman uyarlamaları çizgi film gibi olunca hiç sevmiyorum...Umarım Batman'in başına gelenler Spiderman'in başına gelmez..
  • şu ana kadar yapılan betman filmlerinin hepsi saçmaydı..

çizgi filmi daha güzeldi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

umarım güzel olur, gerçi morgan freeman kötü filmde oynamaz ama zed in dediği gibi şehri biraz daha gotik bi havada yapsalar hiç fena olmaz

katılıyorum ilk iki film ne kadar güzeldi yavv bende sabırsızlıkla bekliyorum
  • quote:

Çizgi roman uyarlamaları çizgi film gibi olunca hiç sevmiyorum...Umarım Batman'in başına gelenler Spiderman'in başına gelmez..

Gelmedi kardeş üzme kendini.Çok iyi bir film ortaya çıktı...

Filmin başındaki atmosfer ve kullanılan müzikler, izleyiciyi içine çekmeyi başarıyor. Çocuk Bruce Wayne karakteri çok iyi çizilmiş. Hem sevgi dolu bir ortamda büyümesi, hem de güçlü duruşu olan bir çocuk olarak geleceğin Batman'i ile hiç de çelişmiyordu… Filmde vurgulandığı gibi korkuları olması mesele değil. Herkes bir şeylerden korkar. Önemli olan bunların farkında olabilmek ve kabullenebilmek… Aynen çocuk Bruce gibi…

Filmdeki diyaloglar müthişti. Aslında herkesin bilgece konuştuğu filmler bana yapay gelir. Ama bu filmde sanki çok oturuyor. Filmdeki deyişler çok iyi…

“Kim olduğumuzu özümüzde kim olduğumuz değil, ne yaptığımız belirler.”--"İçimde kimin olduğu önemli değil. Yaptıklarım beni tanımlar”

“Yeterince açlık yaratırsan herkes suçlu olur.”

Özellikle açlık konusundaki cümle çok çarpıcıydı. Kaybedecek bir şeyi olan insanlar ile olmayan insanlar arasındaki farkın ortaya konmasına ilişkin başka cümleler de vardı. "Suçlu" denilen insanların kaybedecek bir şeyi olmayan insanlar olduğu tespiti her ne kadar bilinen bir şey gibi görünse de çarpıcılığını yitirmiyor bence. Zaten Bruce Wayne'nin Falcone ile yaptığı "sahip oldukların sana sahip olur"a varan konuşmadan sonra her şeyi bırakması bu konuya olan vurgunun tezahürü olsa gerek...

Filmde aslında çok üstünde durulmayan bahsedilse de filmin konusu içinde kendisine çok geniş bir yer bulamayan benim ilgimi çeken bir konu vardı.Liam Neeson’un oynadığı Henri Ducard karakterinin Gölgeler birliği ile ilgili konuşması… İlimunati kast ediliyordu aslında. Tarih boyunca dünya tarihinin seyrine etkilerde bulunmuş bir örgüt… Filmde bu konuya olan atıf gerçekten çok ölçülü ve güzeldi. Yapılmak isteneni belirli bir zemine oturtmak adına tüm şehri haraca bağlamaktan daha iyi bir zemin…
    Filmdeki oyunculukları genel anlamda çok çok iyidi. Zira kadro müthiş… Her birisi birbirinden değerli oyuncular…
    Liam Neeson’a ayrı bir parantez açmadan geçemeyeceğim. Benim Sefiller ile tanıdığım, ses tonundan oyunculuğuna çok beğendiğim bir oyuncu… Katie Holmes vasat bir oyuncu. Hatta vasatın da altında diyebiliriz belki de. Ama güzelliği Vasatın çok üstünde. :D Onu izlemeyi çok seviyorum… Tabi ki oyunculuğunu değil :D

Bu filmi ben çok sevdim.Az önce 2.kez izledim ve gerçekten zevk aldım. 8/10luk bir film benim için. Christopher Nolan, Memento ve bu filmden sonra yaptığı The Prestige filmi ile kalitesini iyice kanıtladı. Bundan sonra bir filmin Christopher Nolan filmi olması benim için tercih sebebi olmasını sağlayacaktır.

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.