Şimdi Ara

Batman'i Özet Geçebilecek Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yarın arkadaşla Batman filmine gideceğiz yalnız bu üçüncü film ben o ilk iki filmi izlemedim.Biraz mağara.avi ama durum böyle.Yarına kadar oturup ikisini de izleyemem arkadaşa da izlemiştim falan dedim.

Birisi özet geçebilir mi ilk iki filmi veya hiç bir fikrim olmasa da yarın izlerken konuyu anlar mıyım ? film bir de 2.5 saat mi neymiş mal mal kalmayayım salonda öyle

• Oturup izlemelisin öyle anlatmak olmaz ama diyebileceğim tek şey; Rise..
  • birbirleriyle cok alakalari yok, izlememis olsan bile anlarsin
  • Batman, Türkiye Cumhuriyetinin Güneydoğu Anadolu bölgesinde yer alan bir ildir. Dicle'nin aktığı topraklarda zengin tarihi geçmişi koruyan Batman ve antik kenti Hasankeyf, bini aşkın mağaralarıyla, tarihsel anıtlarıyla bir doğa harikasıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgue

Oturup izlemelisin öyle anlatmak olmaz ama diyebileceğim tek şey; Rise..
    İzle bence ilk 2 filmle alakalı kısımlar var oraları anlamazsın sonra yanımdaki arkadaş gibi bugün gittim ben de perşembe bir daha gidiyorum süper filmdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmesen

İzle bence ilk 2 filmle alakalı kısımlar var oraları anlamazsın sonra yanımdaki arkadaş gibi bugün gittim ben de perşembe bir daha gidiyorum süper filmdi

Alıntıları Göster
    Harika bir film. Fakat kesinlikle ve kesinlikle iMax e git. Bane in sesini orijinal duy.

Bane çok psikopat bir karakter. Ama bayağı hoşuma gitti canladırdığı rol. Maske falan iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Riobolt

Harika bir film. Fakat kesinlikle ve kesinlikle iMax e git. Bane in sesini orijinal duy.

Bane çok psikopat bir karakter. Ama bayağı hoşuma gitti canladırdığı rol. Maske falan iyi.

Alıntıları Göster
    Özet ; Parası olan yapıyor

• imax bitek istanbul ile ankarada var diye biliyorum bursaya ne zaman gelebilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jugband Blues -- 31 Temmuz 2012; 19:57:57 >
  • Uçan yarasa bir adam var kötülerin düşmanı iyileri koruyor

Tüm serinin özeti bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasaza

Batman, Türkiye Cumhuriyetinin Güneydoğu Anadolu bölgesinde yer alan bir ildir. Dicle'nin aktığı topraklarda zengin tarihi geçmişi koruyan Batman ve antik kenti Hasankeyf, bini aşkın mağaralarıyla, tarihsel anıtlarıyla bir doğa harikasıdır.

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkrctn

Uçan yarasa bir adam var kötülerin düşmanı iyileri koruyor

Tüm serinin özeti bu
     Batman'i Özet Geçebilecek Var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cashimist!

birbirleriyle cok alakalari yok, izlememis olsan bile anlarsin

Filmi izledin mi ? 1. film ile oldukça bağlantılı

quote:

Orijinalden alıntı: Hasaza

Batman, Türkiye Cumhuriyetinin Güneydoğu Anadolu bölgesinde yer alan bir ildir. Dicle'nin aktığı topraklarda zengin tarihi geçmişi koruyan Batman ve antik kenti Hasankeyf, bini aşkın mağaralarıyla, tarihsel anıtlarıyla bir doğa harikasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turboctopus -- 31 Temmuz 2012; 20:07:08 >

• süper film anlatmak la olmaz
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

Alıntıları Göster
    napalım oturup izleyecez tüm seriyi o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: pain no illusion

ilk filmi bu akşam ikincisini ise yarın sabah izle
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

quote:

Orijinalden alıntı: pain no illusion

ilk filmi bu akşam ikincisini ise yarın sabah izle

Alıntıları Göster
    Türkçe dublaj izlemezseniz daha bi keyif alırsınız, orjinal sesleri daha iyi.Bane nin sesi nasıl çıkıyor acaba dublajda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeson01 -- 31 Temmuz 2012; 21:02:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Riobolt

filmi izlediğine emin misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeson01

Türkçe dublaj izlemezseniz daha bi keyif alırsınız, orjinal sesleri daha iyi.Bane nin sesi nasıl çıkıyor acaba dublajda

Alıntıları Göster
    Otur izle anlatılamayacak kadar güzel 2 film de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihonto

filmi izlediğine emin misin?

Evet, sen?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.