- DEM parti eşbaşkanı Tuncer Bakırhan'ın açıklamasından sonra Esenyurt'ta DEM partililer sokağa inip kürdistan sloganları atmaya ve sokaklarda olaylar çıkarmaya başladı. Çöp konteynerlerini yollara dökerek ateşe veren göstericlere polis müdahele etti. DEM parti ise kayyum atanan belediyelerin geri verilmesine dek eylemlerini sürdüreceklerini açıkladı. - Mardin'de de DEM partililer sokağa indi ve polise mukavemet göstermeye başladı. Polis arbede çıkaranları gözaltına alıyor. |
Batman, Urfa halfeti, Mardin Belediyelerine kayyum atandı (6. sayfa)
-
-
Bu parti acilen kapatılmalı ve bütün üyelerinin gün yüzü görmeyecek şekilde hapse tıkanması gerekiyor artık ve bu sempatizanlarının da Türk vatandaşlığından atılması gerekiyor yediği kaba s*çan vatansızlar bunlarquote:
Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK- DEM parti eşbaşkanı Tuncer Bakırhan'ın açıklamasından sonra Esenyurt'ta DEM partililer sokağa inip kürdistan sloganları atmaya ve sokaklarda olaylar çıkarmaya başladı. Çöp konteynerlerini yollara dökerek ateşe veren göstericlere polis müdahele etti. DEM parti ise kayyum atanan belediyelerin geri verilmesine dek eylemlerini sürdüreceklerini açıkladı.
- Mardin'de de DEM partililer sokağa indi ve polise mukavemet göstermeye başladı. Polis arbede çıkaranları gözaltına alıyor.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirikal Militan -- 4 Kasım 2024; 22:28:33 >
-
- CHP Afyonkarahisar belediye başkanı Burcu Köksal:
"Kayyumlara karşıyım ancak ben Atatürk milliyetçisiyim..DEM parti ile aynı mitingde, yanyana durmam. Terör örgütlerine "Terör örgütü" diyemenlere hoş bakmam."
"Ben Doğuştan CHPl'iyim ve partimi seviyorum. Ben devletçi bir siyasetçiyim, partizan değilim ve ben başka partilerle yan yana gelmek zorundada değilim. Benim DEM partiye olan tavrımda nettir. Ali Haydar Fırat'ın DEM partisine olan yakınlığı yada ilgisi nasıl beni ilgilendirmiyorsa kendisinin benim DEM parti fikrimde onu ilgilendirmiyor. Herkesde benim bu fikrime saygı göstermek zorunda. Bu fikrimede Özgür Özel saygı duyuyor."
"Kayyum atanan isimler suçlularsa neden partileri onları bile bile aday yaptı?"
"CHP eğer parti değerlerini kaybederse halkda zaten bunun cezasını sandıkta verir."
-
- Batman'da da DEM partili göstericiler sokakları ateşe verdi ve kamu mallarına taşlı-sopalı saldırılarla zarar getirdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 4 Kasım 2024; 23:18:11 > -
- Devlet Bahçeli, Kayyum atamaları hakkında görüşmek için kendisinden randevu talep eden Ekrem İmamoğlu'na randevu vermedi. İmamoğlu bugün aldığı kararla Erdoğan hariç tüm parti liderleriyle görüşme talebinde bulanacağını açıklamıştı.
-
CHP'nin genel başkanı kimdi tam olarak ?=
Tüm partilerden Randevuyu İmamoğlu neden istiyor :)
-
Muhalefetin tavrını beğenmeyen kare bıyıklılar boş boş tweet atacağına partiyi kapatmak için başvuru yapsın.
-
- Batman'da DEM Parti İl Başkanı ve teşkilat mensupları, dükkan dükkan gezerek halkı sokaklara çağırmaya başladı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 5 Kasım 2024; 0:44:12 > -
vardır bı bıldıklerı kardesım benım -
sıra Eko'ya geliyor.
etekleri tutuştu.
kendini siyasi bir figür gibi diğer genel başkanlarla aynı düzeye çekmeye çalışıyor.
-
Akp kürt sorununu kaşıyıp demlileri kışkırtmaktan başka birşey yapmıyor.Bu ülke 20-30 seneye bölünür bu kadar bölünmek isteyenadamla beraber yaşayamazsın sayıları sürekli artıyor ve sürekli kendine karşı kışkırtıyorsun.Bu bölünmeyide bu meseleyi sürekli kaşıyıp yaraya sürekli tuz basanlar başlattı
-
Devlet, devlet gibi davransa hiç bölünme olmaz.
tamamıyla legel bir şekilde halleder.
örneğin;
isyan-başkaldırı-ayaklanma diye bir suç tanımlanır ve "aşağıdaki sayılanları yapanlar bu suçu işlemiş sayılır. cezası ağırlaştırılmış müebbet hapistir, bu suçta hafifletici unsurlar dikkate alınmaz" diye bir madde yazarsın TCK'ya.
suçun görünüş işleniş biçimlerine de
- sarı kırmızı yeşil her türlü flama, rozet, giysi, yazı vb. eşya kullanmak-taşımak-bulundurmak
- ülkenin bir bölgesinden başka bir adla bahsetmek
- il ilçe köy vb. resmi adlar yerine başka adlar kullanmak
- resmi dilde başka bir dil talep etmek
- üniter yapının bozulması yönünde görüşleri belirtmek ve bu düşünceleri yaymak
- anayasada sayılan nitelirleri değiştirmeye çalışmak ve bu düşünceleri yaymak
- isyan-başkandırı-ayaklanma ile temarüz etmiş kişileri veya örgütleri yüceltmek, onları anmak, onların fikirlerini yaymak
vs....
bu maddeleri TCK koyacaksın ve hepsine ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası vereceksin.
sıkıyorsa yapsınlar.
10 milyon kişiyi hapse sokup bir daha çıkarmayacaksın. hapisten ölüleri çıkacak müebbet ceza çünkü.
sonuç:
hem legel bir şekilde bu isyanı bastırmık olacaksın, hem nüfuslarını azaltmış olacaksın, çünkü hapiste üreyemeyecekler. hürriyeti bağlayıcı hapis cezasının doğal sonucu budur, soykırıma da girmez.
bu kadar kolay ve basit.
-
pekeke tv yokmu.
-
TRT Kurdi var
-
- İBB başkanı Ekrem İmamoğlu:
"Ahmet Türk'ü, Türkiye Belediyeler Birliği toplantılarına davet etmeye devam edeceğiz."
-
Yaa gerçekten mantıklu düşünemiyorsun gibi geliyor bazen.
Partiyi kapatsan ne olacak ? 5-6 milyon oy vereni var DEM gider KEM gelir BEM gelir. Ahmet'i tutuklarsın Mehmet aday olur Hasan olur Hüseyin olur. Parti kapatınca seçmeni buhar mı olacak zihniyet yok mu olacak snaıyorsunuz harbi ?
-
Kardeşim sizin hepiniz niye böyle fabrikadan seri üretim çıkmış gibi konuşuyorsunuz.
A çıkarsa Ayı kapatırsın hepsine siyaset yasağı, B çıkarsa Byi kapatırsın hepsine siyaset eline mi yapışacak.
Eninde sonunda onlarda diger vatandaşlar gibi Meşru partilere oy verirler , belki şaşıracaksın fakat silahlı örgütün uzantısını bastırırsan belki meşru bir partinin çıkışının bile onu açılır.
Terör orgutunun , daha 3 5 gün önce 12 kişiyi katletmiş bir örgütün partisi varken orada nasıl yasal ve demokratik , şiddetten beslenmeyen bor parti çıkacak.
Şunu unutma pis para temiz parayı kaçırır. Pis partiler temiz partileri ortadan kaldırır.
En basitinden sizde neden ÖĞRENİLMİŞ ÇARESİZLİK var .
Yasalar belli , sizin değiştirdiğini yasa yüzünden DEM diye bir parti var bu ülkede. Bu partinin varlığı ve ülkede bozulan toplumsal barışın nedeni meşruluk olmayan bir partiyi inatla açık tutmanız ve onların özgurce nefret söylemi ve ülkenin anayasal düzenini şiddet kullanarak yikma söylemlerini heryerde yapabilmeleri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 5 Kasım 2024; 19:52:58 >
-
Sen hiç mahkemeye gittin mi ömründe ? Veya bir mahkeme gördün mü ?
Kıytırık bir miras davası bile 3-4 yılı buluyor sonuçlanması itiraz süreçleri üst mahkemeye gitmeler flan ile.
Çocuk oyuncağı mı sanıyon sen A çıakrsa A yı kapat B çıakrsa B yi kapat. O kapat dediğin süreç en az 3 yıl zaten. ( Tabii Her parti kapatma sonrası sözde muhaliflerinde çığırtkanlığı ile koşunnn ülkede demokrasi yok Kürtlere siyaset yaptırmıyorlar yaygaraları ve Avrupaya ABD'ye bizi şikayet etme yurtdışında Türkiye'yi karalamalarıda cabası. )
O süreçte 2 seçime girer o parti. Kapattın diyelim Alttan yeinisi Kurar bir dilekçeye bakıyor sen bile kahveden 15-20 kişi toplasan parti kurabilirsin bir engel yok bu konuda.
Bunlar ucuz söylemler gram faydası olmayacak işler.
-
Arkadaşım sen sana misin ya , miras davası diyor .
Devlet isterse bir dava 10 yıl sürer, isterse 3 ay . ABD'ye bak kuyruğundan yakaladılar 10 kusur yıldır Halkbank davası ile sopa gösterip her istediklerini size yaptırıyorlar.
Yani açarsın bir devlet güvenlik mahkemesi 3 ayda kapatırsın.
Hem DEM'in terör orgutunun uzantısı olduğunu sokaktaki çocuk bile biliyor neyin mahkemesinden bahsediyorsun, sanki bu konuda bir tartışma varmış gibi .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X