Şimdi Ara

Batman v Superman : Dawn of Justice(2016)l Ben Affleck - Henry Cavill (697. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.573
Cevap
75
Favori
354.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 695696697698699
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nerde kaldı bu web dl bekliyorum 29 unda diyorlar ama torrent e birkaç gün erken düşmezmiydi normalde. ne zaman düşer ağalar?
  • Malum ortamlardan ses seda yok henüz düşmedi beklemedeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemoberk

nerde kaldı bu web dl bekliyorum 29 unda diyorlar ama torrent e birkaç gün erken düşmezmiydi normalde. ne zaman düşer ağalar?

Duser 3-4 gune

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UC düştü. Video kalitesi pek iyi değil ama.

• Caped Vigilante kullanıcısına yanıt
    Linkini özelden atar mısın?
  • Güzzeeeaaaallll

İndiriyoruuuummmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusticeLeague -- 25 Haziran 2016; 7:21:40 >
  • harbiden düşmüş film ama kalite çok kötü. 1-2 güne kaliteli versiyonlar gelecek demek ki
  • Oha düşmüş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmin 4K Bluray'i resmi olarak 6 gün sonra ilk olarak Kore'de çıkacak.
    15'inde birçok ülkede çıkmış olacak.

5 Temmuzdan sonra her türlüsü bulunur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 25 Haziran 2016; 11:54:52 >
  • Filmin extented versiyon uzunluğu 2:54:41
  • iyi bir rip düşene kadar bekleyeceğim. şöyle keyfini çıkartarak izleyelim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hicbir artisi yok extended versiyonun.Neden kesildigi belli degil bazi sahnelerin.Filme hicbir sekilde katkisi yok.Bosuna bekledik.Sadece daha fazla clark kent var.

• Göruntu kalitesi iyi bir şekilde çıktıktan sonra izleyeceğim umarım Batman ın biraz daha aksiyon sahnesi vardır açıkcası umutluyum ben seveceğimi dusunuyorum

• Robin sahnesi yok mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabırlı olun derim çok yakında BluRay'i gelecek zaten, iyi bir riple izlemek gerek. Filmi bende izlemedim gelir gelmez torrent akacak.
  • normalde 1 ay öncesinden bu bluraylar dağıtılmıyormu çoktan çıkması lazımdı 720p riplerin iyice boşladılar işi bu korsan sekterü nereye gidiyor eskıden 2ay öncesinden bluraylar düşerdi
  • Gereksiz sahneler olduğu gibi. Bir o kadar güzel sahneler de var. Filmin aklanması olarak görmeyin Extended versiyonu. (bana göre aklanması gereken bir şeyi yok tabi) Beklenti yapmayın yani aman diyim.
    Sadece filmi sevenler için biraz daha sahneler koymak istemişler gibi düşünün ve izleyin..

Boş şehrin gösterildiği sahnelerde duygulandım baya be :(
  • hiç bir artısı yok Ultimate edition'un. Beklenti içerisinde olmayın. İzlediğiniz filmin sahnelerini biraz uzatmıslar sadece o
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusticeLeague

Gereksiz sahneler olduğu gibi. Bir o kadar güzel sahneler de var. Filmin aklanması olarak görmeyin Extended versiyonu. (bana göre aklanması gereken bir şeyi yok tabi) Beklenti yapmayın yani aman diyim.
    Sadece filmi sevenler için biraz daha sahneler koymak istemişler gibi düşünün ve izleyin..

Boş şehrin gösterildiği sahnelerde duygulandım baya be :(

Hocam şu an yükleniyor.Yüklenmeden önce Jason sahnesinin olup olmadığını söyler misin?
  • Yok hocam hicbir sey yok.Batman le supermanin kapistigi sahneye bi tane daha sekans eklemisler.Baska hicbir sey yok.Geri kalan clark kentin batmani arastirmasi ve lexin planlari.Tek onemli nokta steppenwolf sahnesi o da zaten dusmustu nete.blBatmanin kriptoniti caldigi sahneyle ilgili video vardi o da trailerda gosterdikleri kadar

• 
Sayfa: önceki 695696697698699
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.