Şimdi Ara

Batman v Superman : Dawn of Justice(2016)l Ben Affleck - Henry Cavill (698. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.573
Cevap
75
Favori
354.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 696697698699700
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Robinle ilgili hicbir sey yok,filmde ne gorduyseniz o.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir getirisi yok diyenler olmuş ama daha önce filme 5-6 puan veren adamlar şu halinin en az 8-9 olduğunu söylüyor (yabancı forumlar ve redditten bahsediyorum)

• Yine elalemi kandirdilar film hic degismemis

• Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    Hocam onlar abartmis.Izleyince anlarsiniz zaten filmin hikayesine,kurgusuna hicbir katkisi yok.Sadece bazi sahneler biraz daha uzatilmis.Ama kurgudaki eksiklik kabak gibi duruyo.En azindan bi Jason Todd flashbacki goreydik iyiydi.

• Filme ne eklendiğini üç aşağı beş yukarı biliyorum hocam ve kurguya, hikayenin akışına etki ettiği bariz bence. Her şeyden önce Lex'in planı ve Superman'in Batman'e karşı çıkma motivasyonu daha netleştirilmiş ve anlaşılır kılınmış. Her tarafın motivasyonu daha netleştirilmiş, çok önemli detaylar eklenmiş. Öyle bir söylüyorsunuz ki filme sadece bir sahne eklenmiş gibi. Ayrıca Robin flashback'i filme ne katacaktı ki? Zaten olması gerekenden fazla konu işleyen bir filme daha da fazlasının eklenmesini istemek filmi güzelleştirmez ki daha da karmaşıklaştırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 26 Haziran 2016; 4:06:47 >
  • extended çıktı mı arkadaşlar?

• Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    Zorrente sızdı hocam. Çok kaliteli değil ama o nedenle tavsiye etmem şimdilik. İki üç güne daha iyileri gelir.

Eyvallah

Tamam Clarkin ve lexin background u biraz daha iyi islenmis.Ama insan ne bileyim daha sasirtici seyler bekliyor.Bence 9 puan verilecek bi duruma gelmemis en fazla yarim puan daha verilir.O da Jena Malone un hatrina

• Sinemada izleyen eleştirmek için izliyor ek sahneli versiyonda eleştirdiği şeyleri görmezden gelerek bir daha izliyor ve seviyor. Zaten hangi film olursa olsun eleştiricem ben bunu kafasıyla izlersen sevmezsin. Ayrıca filmde evreni bilen için düzeltilmesi gereken bir kurgu problemi yok. Ha çok yabancıysan ben Batman i Doomsday i ilk defa duydum gördüm diyorsan bilemem.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yok hocam ne ilk duymasi.Tum karakterlere konuya vs hakimim cr,animasyon takip ederim cogunu bilirim.Zaten filmi begenmistim ben.Ancak filmde bir seyler eksik ama ne oldugunu tam olarak bilemiyorum.
  • OOooo gelmiş ...

Arkadaşlar şuan torrentde olanların hepsi ek sahnelerin olduğu versiyonlar mı? yoksa ek sahnelerin olmadığı iyi görüntü olan filmler mi?
  • Görüntü hem kötü hem de takıla takıla ilerliyor. Takılma olayı olmasa belki bir nevi izlenilebilir derdim ama kesinlikle bu kaliteyle izlenmez. 3-5 gün daha beklemek lazım.
  • şuan Batman V Superman Dawn of Jusitce 2016 Extended Cut Ultimate Edition HDRip x264 AC3-DaDDy versiyonu indiriyorum bakalım nasılmış.
  • capelle kullanıcısına yanıt
    Ek sahnelerin olduğu her sürüm 'extended cut' ibaresiyle sunulurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Ek sahnelerin olduğu her sürüm 'extended cut' ibaresiyle sunulurlar.

Teşekkürler...

Bir tanesinin örnek videolarına baktım kalite iyi değil. En iyisi biraz daha beklemek...
  • Şu anki sızmış sürümde kalite yerlerde, ama ben yine de dayanamadım ve izledim.

Filme can gelmiş can!

"Film çok kopuk kopuk, akıcı değil!" - Düzeltilmiş!
    "Ya Superman nerede? Clark Kent nerede? Hiç görmedik?" - Gösterilmiş!
    "Ya bu Superman, Batman ile niye dövüşüyor ki? Hadi Batman'i anladık, Supes'un motivasyonu ne?" - Açıklanmış!
    "Ya bu Lex Luthor ne biçim bir plan yapmış, anlaşılmıyor" - Anlatılmış!
    "Lois Lane tüm bunları nasıl öğreniyor yahu?" - Gösterilmiş!
    "Ya bu Afrika sahnesi falan neler olmuş orada anlamadım." - Detaylandırılmış!

Daha ne desem bilemedim. Filmin genel sıkıntıları düzeltilmiş bariz bir şekilde ve gayet akıcı, keyifli bir film haline gelmiş.

Buradan Zack Snyder'in filmi bu şekilde yayınlanmasına izin vermeyen Warner Bros'a "en içten" selamlarımı gönderiyorum.

• Şu extended cut için Türkçe altyazı çıkaydı iyiydi.

• filmi torrentten 3 saattir indiriyorum daha %50 ye anca geldi.
  • şuan da torrente düşen versiyonları ciddiye almayın onlar tam uzatılmış versiyon olmayabilir,az sabredin 3-4 güne koreliler 1080p-4k yüklerler
  • 
Sayfa: önceki 696697698699700
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.