Şimdi Ara

Batman v Superman : Dawn of Justice(2016)l Ben Affleck - Henry Cavill (700. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.573
Cevap
75
Favori
354.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 698699700701702
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Blu-ray Temmuz'un ortaları gibi çıkacak hocam, tabi burada ne zaman piyasada olur bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmin Ultimate sürümü filmi başka bir filme çevirmiş ve sevmeyenler kesinlikle sevecek demiyorum. Sadece daha önceki incelememde yazdığım gibi aşağıda belirttiğim sorunlar kesinlikle düzeltilmiş.

quote:

Filme can gelmiş can!

"Film çok kopuk kopuk, akıcı değil!" - Düzeltilmiş!
    "Ya Superman nerede? Clark Kent nerede? Hiç görmedik?" - Gösterilmiş!
    "Ya bu Superman, Batman ile niye dövüşüyor ki? Hadi Batman'i anladık, Supes'un motivasyonu ne?" - Açıklanmış!
    "Ya bu Lex Luthor ne biçim bir plan yapmış, anlaşılmıyor" - Anlatılmış!
    "Lois Lane tüm bunları nasıl öğreniyor yahu?" - Gösterilmiş!
    "Ya bu Afrika sahnesi falan neler olmuş orada anlamadım." - Detaylandırılmış!

Buna biri inandırıcı değilsin vs. gibi bir şey diyecek olursa izleyiciliğinden şüphe ederim. Ben kimseye filmi seveceksiniz demedim. Kimseye film şaheser oldu demedim. Kimseye film mükemmel oldu demedim. Bahsettiğim konularda iyileştirme olduğunu ve filmin editing ve pacing sorunlarının çözüldüğünü söyledim, ki bu subjektif bir mesele değil. Objektif bir şey bu. Ben burada yorum yapmıyorum sadece gördüklerimi aktarıyorum.

Kimse de sonra çıkıp "Fanboy değilim, film İYİYDİ." yorumum üzerinden bana saldırmaya çalışmasın, gidip iyi ile mükemmel/kusursuz arasındaki farkı öğrensin.

Tekrar söylüyorum, Ultimate sürümü filmin akıcılık ve kopukluk sorunlarını çözüyor ve karakterlerin motivasyonları ve planlarına dair daha iyi bir bakış açısı veriyor. Kimseye buna bayılacaksınız demiyorum. Filmin konusunu, karakterleri ilgi çekici bulmayan, filmden nefret eden izleyiciler Ultimate sürümden farklı bir şey görmeyeceklerdir. Ama filmin ilerleme kaydettiğini söylediğimde kimse bana saçma saçma inandırıcı değilsin vs. demesin. İsteyen gidip izlesin, farkı görsün.

Ayrıca film mükemmel olacaktı da WB izin vermedi demeye getirmiyorum, lakin filmin en başından beri yayınlanması gereken hali buydu. Bunu fikir olarak söylemiyorum. Bu şahsi fikrime dayanarak söylediğim bir şey değildi. Bu direkt olarak yönetmen Zack Snyder'in söylediği bir şey. Adam WB ile en başından 3,5 saatlik bir film için anlaşmış; filmi ona göre yönetmiş yapmış. Sonrasında ise WB son dakikada sözünden dönüp filmi kısaltmak istemiş ve buna da Ultimate Edition sözü vererek ikna etmişler Zack Snyder'ı. Kısaltma sebepleri de para tabii ki. Zira film 3 küsür saat olunca bir günde gösterime girebileceği seans sayısı çok daha azalıyor. WB filmi kısaltıp bir güne daha fazla seans sığdırmak istedi.

Buna inanmayanlar da şuradan Zack Snyder'ın bizzat kurduğu cümleleri okuyabilirler:

quote:

“It was in there until very recently, so all of it’s finished. It was really just a function of time, to be honest. Because the movie’s long now, long-ish—I don’t think it’s long, but when you get over two and a half hours the studio starts getting nervous. I’m not JamesCameron who’s like ‘No it’s three hours, suck it!’, which is cool by the way. I just wanted to try and get it to a length that is work-able.”

“If you watch Watchmen on TNT or whatever, the TV cut, it’s the movie, it’s in there, if you watch it you’re like, ‘Oh okay, I get it,’ but all the edges get knocked off of it by the nature of putting something that’s kind of that rough on TV. In a weird way, the theatrical cut is a step up from that, and then the director’s cut [of Watchmen] is really where it’s at, in my opinion. With a movie like that where I was in a, I don’t wanna say I was in a battle with the studio but I was probably more headstrong on that movie because the material was so important to me. And then they promised me that they would make this director’s cut and that was where the deal was made, I was like, ‘Okay, I’ll get you [the time you want].’ And also a lot of the time of that movie was dictated by IMAX because it was an IMAX release and there was no digital IMAX, it was all prints. That movie, if there’s humidity in the projection booth the film will fall off.”

http://collider.com/batman-v-superman-deleted-scenes-directors-cut/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 26 Haziran 2016; 20:40:41 >

• http://www.hdfilmcehennemi.com/batman-ve-superman-adaletin-safagi-izle/7/ Bu siteden extended versiyonunu Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.
  • powersmachine54 kullanıcısına yanıt
    evde tam dört gundur net yok açıp bakmaya korkuyorum telefonun paket hemen bitecek diye mecbur bekliyoruz

• powersmachine54 kullanıcısına yanıt
    adamsın
  • Türkiyede extended'ı satın alıp izleyebileceğim herangi bi servis var mı? Apple TV'ye baktım extended yok.
  • Lady Gagalayan kullanıcısına yanıt
    Daha çıkmadı hocam. Yarın çıkmış olur muhtemelen.

• anlamadığım extended sürümün altyazısı neden hala çıkmadı. böyle filmlerin çamurrip ini izleyip altyazısını yapmışlar ama extra 30 dk lik bölümün çevirisi yok. çok merak ettiğimden altyazısız seyrediyorum. biri el atsa artık.
  • Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    Hocam bosuna sinirlenmeyin kimseye bisey kanitlamak zorunda degilsiniz.Zaten o arkadas biraz sorunlu bende civil war u elestirdigimde demedigi laf birakmad.Farkli goruslere saygi duymayi daha ogrenememisler.Bosuna kendinizi hirpalamayin boyle geri kafali insanlar icin

• quote:

Orijinalden alıntı: GuardianofGotham

Hocam bosuna sinirlenmeyin kimseye bisey kanitlamak zorunda degilsiniz.Zaten o arkadas biraz sorunlu bende civil war u elestirdigimde demedigi laf birakmad.Farkli goruslere saygi duymayi daha ogrenememisler.Bosuna kendinizi hirpalamayin boyle geri kafali insanlar icin

bunu söyleyenin nickide GuardianOfGotham sorunun kimde olduğu bariz belli.

Hala şunu anlamadınız benim beğenip beğenmemekle işim yok herkesin kendi takdiri, taraflı bir şekilde yorum yapıp tarafsızmıș gibi görünmeye çalışanlara cevap veriyorum.

• The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    Tabikide kesinlikle haklisin. hatta kralsin.sen en haklisin senden haklisi yok bu forumda.Lutfen ozrumu kabul et padisahim hata bende, senin lafin ustune laf olmaz.Affet ağam

• sonunda kaliteli sürümü geldi extended versiyonun, bakalım nasıl bir film olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 28 Haziran 2016; 8:38:23 >
  • WEB-DL düşmüş ama ben Blu-Ray bekleyeceğim.

• Evde hala net yok beklemedeyim ben göruntu kalitesi adam gibi olan sekilde dustu ama değil mi ?

• rocky bayboğa kullanıcısına yanıt
    Gayet iyi görüntü kalitesi. Direk 1080p dijital versiyonu düşmüş nete boyutu 6gb üstü

• hasomen kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam sağolun tam 6 gundur net yok dusunun halimi hocam tekrar sağolun

• rocky bayboğa kullanıcısına yanıt
    6 gün çokmuş hocam ya. Umarım en kısa sürede internet sorununuz çözülür

• quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

6 gün çokmuş hocam ya. Umarım en kısa sürede internet sorununuz çözülür

Teşekkür ederim inşallah hocam herkese de bol keyifler benim yerime de izleyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 698699700701702
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.