Şimdi Ara

BATTELEFİLED 3 YOUTUBE KANAL VİDEOLARIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bugun size youtube kanalımı tanıtıcam. Adı: Super Fieldd

Oyun videoları çekiyorum daha çok bf 3 videoları işte kanalım;

https://www.youtube.com/channel/UCATuOW8Sj276IWYh8SjwCKQ

Hem bi oyun arkadaşı hemde beraber video çekebileceğim arkadaşlar arıyorum

Dip NOT: Abone olup beğenip destek olun sizinde bir katkınız olsun... Sıkılmadan izlersiniz umarım ^_^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sami20 -- 31 Ağustos 2014; 20:00:16 >

• TV Missile ile hedefleri vurmak ve Metro'da işi gücü bırakıp ölümüne revive atmak pekte profesyonel işi değil. Tutacağını zannetmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olayı fena kaçırmışsın sen.

EA games tarafından hala bf 3 trainer video kapışması yapılıyo TV missile videomuda orada kullandım amaç bu hani...

Video adı KİLLS , hani sen revive ye takılmışşsın öteki videoları ve metrodaki videomuda ''TAM'' izlemeni şiddetle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sami20 -- 31 Ağustos 2014; 12:34:37 >
  • Videoların hiç profesyonelce değil kendini profesyonel sanma

• Pro yada değil amaç izleyicileri sıkılmadan izletmek, eğlendirmek oyun videolarının amacı budur zaten. Bunu yapabildiysem ne mutlu... Yoksa kapatırız kanalı bu kadar basit.
  • Şu yavaşlatmaların amacı ne anlamadım. Mesela 2.26 da kill bile almamışsın .
  • Dimi 5 kişi devirdim orda tek kill gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sami20 -- 31 Ağustos 2014; 16:31:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Youtube Son 3 Videomu Önermedi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Metrodaki dar koridorlarda 2-3 adam öldürmek profesyonellik falan değil Önemli olan geniş alanda 2-3 adam temizleyebilmek
  • Black Hand X kullanıcısına yanıt
    Doğrudur kardeşim dur bakalım video işinde yeniyiz daha ^_^ yorumlarınızı merak ediyorum o yuzden siteye ekledim abone olup destek olursanız kanalımdada çok memnum olurum

Ayrıca yorum yazan arkadaşlar olsa gerek spamlamış videolarımı hani neden spam burdan belirtirlersede çok iyi olur
  • Madem yeni öğreniyosun neden başlığa profesyonel bf3 videoları yazdın hey allahım
  • Black Hand X kullanıcısına yanıt
    Sen yeterki söyle karşiiiim
  • Kardes sen patlayan oyunculara abone ol bende sana olayim hatta oldum ve bf 3 te nickini sole coop oynariz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.