Şimdi Ara

Battle for Azeroth satışları rekor kırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Blizzard’ın eskimeyen oyunu World of Warcraft için 14 Ağustos itibariyle satışa sunulan Battle for Azeroth genişleme paketi rekorları alt üst ediyor. Merakla beklenen genişleme paketine ilgi büyük.

Yüzler gülüyor

Horde ve Alliance arasındaki çatışmanın doruğa çıkacağı Battle for Azeroth genişleme paketi piyasaya çıktığı ilk gün 3.4 milyon kopya sattı. Blizzard tarihinde ilk gün en çok satan oyun haline gelen BoA ayrıca PC tarihinde de en hızlı satan oyunlardan birisi oldu.

Ayrıca Bkz.Huobi ülkemiz için araştırma sürecine girdi

Arkasındaki devasa oyuncu kitlesinin avantajını çok iyi kullanan popüler MMORPG oyunu WoW, her genişleme paketinde satış rakamlarını biraz daha arttırıyor. Önümüzdeki dönemde önemli güncellemelerle genişleme paketinin kapsamı da artacak.

Çatışmaları daha ileri boyutlara taşıyacak olan güncellemelerde Arathi Highlands’deki stratejik bir noktayı koruma amacını taşıyan 20 kişilik ekip savaşı, ilk raid noktası Uldir, ilk PvP sezonu, ilk Mythic Keystone zindan sezonu, Kul Tiran insanlarının ve Zandalari trollerinin müttefik olarak evcilleştirilmesi gibi özellikler oyuna dahil edilecek. BoA paketi 50$ fiyat etiketine sahip. Ülkemizde de 240TL’den başlayan fiyatlarla bulmak mümkün.

• "Zandalari trollerinin müttefik olarak evcilleştirilmesi"

HAHA!

• Oyunun bir kaç görevinde hala bug var. Onun dışında her şey güzel. Oynaması gayet zevkli. Oyunu bulmak şimdilerde zor battle.net'ten almak zorunda kaldım.

• İki aylık gametime 140 lira falan. Mmo da oynanmıyor artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çıktığı gün 3.4 milyon satmışsa cidden çok iyi satmış. Şuan piyasadaki tek oynamaya değer mmorpg ve yıllardır ayakta geniş kitleye sahip tek mmorpg. Fakat ne yazık ki ülkemizde wow oynamak artık mümkün değil. 250 liraya paket al aylık 70 lira ver çok para.
  • Vay be 50 ? lise haftalığımdan alıp oynadığım oyun şuan aylık 15 € çok üzücü ya. Yanina yaklaşamaz olduk.

• Zamanında asgari ücretle çalışırken 2 yıldan uzun oynadım fakat şu an asgari ücretin kat kat üstünde bulunmama rağmen aylığı pahalı geliyor... Oyun zevkimiz bile kalmamış...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatlara bakıyorum da firma bu işten milyon dolar kazanıyor ama bu işin kalbi olan senaryo ve program yazarlarından hangisi adam gibi para kazanıyor ki !?

• aylık 90 diye düşünmeyin bence eğer expansion başında alırsanız çok rahat token kasarsınız ben 5 günde 3 token kastım tek dert ilk seferinde 350 liraya bayılmak yada 240 a bfa ı alıp 3 gün supporttan isteyip token kasarsınız
  • yıllarca mmo rpg oynamış biri olarak belkide en nefret ettiğim oyun yada nefret ettiğim demeyelim de elektrik alamadığım oyun diyelim wow oldu.

blizzard ın o güzel senaryosuna ve sinematiklerine hayranım ama wow bana göre iyi bir mmo rpg değil

• kas kas kas bi tarafını yırt en iyi itemlari diz sonra çat bi exp çıksın bütün emek 1 günde çöp olsun üstüne bide tonla para ver, bunu da yıllar boyunca karadüzen tekrar et...

blizz, milleti kendilerine bağımlı esrarkeş zombiler haline getirmiş çevirip çevirip yerleştiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çok şaşırdım.5 milyon rahat satar diye düşünmüştüm.

Legion'a göre ilk gün 100 bin fazla satmış.Abartılacak bir durum yok yani.

Legion ilk gün satış rakamı 3.3 milyon adet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CAFE96FA5 -- 26 Ağustos 2018; 16:5:20 >
  • en iyi expansionlar dan biri olacak. oyun çok iyi olmuş.. adamlar hep üstüne koyarak gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feyzuli

"Zandalari trollerinin müttefik olarak evcilleştirilmesi"

HAHA!
    o nasıl bi kelime? adamlar senin kanı bozuk alliance dan daha asiller merak etme. kul tiras tinercilerini hiç katmıyorum bile
  • Bir kez bile oynamadım ama çok merak ediyorum.
  • wow için normal, token shop satışları bunun mislidir. gelecek exp satışıda olmayacak sup. ile devam edilecek sadece.
    ben karamsarım bu exp için
    oynamasamda takip ediyorum
    legiondan kötü, wod paketinden iyi mop seviyesinde exp
    legionun devamı zaten
    paket ortasında görüşürüz wow bitti furyası olacak
    classic kozunu oynamazsa

note . loreu tekrar mahvetmezler umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 26 Ağustos 2018; 21:18:45 >
  • Oyunun expansion'larını satıyorlar ama şu aylık ücret muhabbetine hiçbir zaman ısınamadım. Doların sürekli yükseldiği
    ülkemizde bu tip bir oyun oynamak büyük lüks malesef. Guild Wars 2 gibi oyun satın alınmalı ve ücretli olmalı
    fakat aylık ücret(sub) olmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

wow için normal, token shop satışları bunun mislidir. gelecek exp satışıda olmayacak sup. ile devam edilecek sadece.
    ben karamsarım bu exp için
    oynamasamda takip ediyorum
    legiondan kötü, wod paketinden iyi mop seviyesinde exp
    legionun devamı zaten
    paket ortasında görüşürüz wow bitti furyası olacak
    classic kozunu oynamazsa

note . loreu tekrar mahvetmezler umarım
    kim diyor bir sonraki expde token olmıcağını
  • Shovel Knight kullanıcısına yanıt
    paket satışı olmayacak
    abonelikle tüm paketleri almış sayılacaksın
    yanlış anladın yada yalnış izah ettim
    tokeni kaldırmaz blizz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.