< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi (25. sayfa)
-
-
Çeviri çok yanlış
-
Şu an için kesin bişey söylemek zor. Gerçeği öğrenmek için beklemekten başka çare yok
-
aynen at, bi kendilerine gelsinler. Korkut gözlerini.
-
Adam gibi fiyat açıklarlar inşallah da Starcraft alır oynarız. Herkes Warcraft beklemiyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DukeMew -- 5 Mayıs 2022; 18:19:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
TÜRK akın projesi bak bu komikti işte 😂😂👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 Mayıs ve sonrası demelerinden belli zaten. İlgi ve hype . Mağazaya %50 İNDİRİMe varan yazısı asanlarla aynı zihniyet. Tamamen hype yaptılar , üzerlerine çektiler odağı . Gündem oldular başardılar.
-
Türkçe de çok yanlış gibi hocam :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1.yi en az 15 kere bitirdim Remastered ile 2.si nasip olmadı düzgün fiyat olursa inşallah alırım. :) Hastasıyız SC'nin hocam.
Sürekli ileri tarihe atıyorlar benim iyice moralim bozuldu
-
Bu da hatıra olarak kalsın buracıkta. @Norway34Tr güzel bir anı bırakmış ben de bırakayım ( umarım bu fiyatları da aratmazlar TRY ile daha kazık sokarak )
-
Diablo 2 Resurrected için bekliyorum.Gelecek olan Diablo 4 ve muhtemel Starcraft 3 için yerel fiyatlanma beni çok memnun edecek.
-
yolla kral.. blizzard’ın kepenk anahtarını teslim ederler bu korkuyla. 1 dolar 1 TL yaparız.
Beyler battle.net mi coktu bende calismiyor.
Uzun zamandır böyle hareketli bir Blizz konusu görmemiştim
su forumda blockladigim tek kisi yok 10 senedir, ilk sen olacaksin. kusura bakma da bilgi almaya giriyoruz sacma sapan postlar.
Siz adamları tehdit edince, sizi engellemişler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X