Amaçları bizi meraktan gebetmek bence |
Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi (27. sayfa)
-
-
🚬🚬🚬🚬🚬
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Abi yok Battle Net'i de silecem WoW'u da hakkaten saçmalık.
-
https://www.youtube.com/watch?v=Z-C4tVD-DFM&feature=youtu.be belki amerika saati ile 15.00 da felan ekleyebilirler
Sabretmekten başka çare yok. Gün içinde ben gelebileceğine pek ihtimal vermiyorum. Gece yapılacak bu iş bence. Ha ne zaman olur? Oda blizzarda kalıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Masaya iyi girişiyor yalnız
hakkını vererek daldı son kare de de subminal mesaj var.
-
Bu gece gelecektir.
-
Bu gece geleceğine inanmak istiyorum ama emin değilim.
-
Fiyatlar bize göre ayarlanacakmış en azından, sırf sizinle paylaşayım diye kaydoldum :D
-
Beyler kur gelse bile oyun almayın . Zaten gamepasse eklenicekler er yada geç . Sabredemezseniz alın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu da benden gelsin. bugün içinde gelmesi umuluyor.
-
2023'e kadar activision-blizzard oyunlarının gamepass'e gelme ihtimali pek yok gibi.
-
Sakin olun gençler 2 gün geç açıklansa ne olacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyv kral
Bu konuda niye birçok kişi şu saatte gelmezse beklemeyin falan yazmış ki. Birçok GM bugün gelebileceğini söylemiş. Adamların ülkesinde daha yeni sabah oldu. Bence TSİ 00'dan sonra gelecek
-
ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, seni beklediğim kadar.
-
En azından yerel fiyatlandırma geleceğini ve bugün aktif olacağını öğrenmiş olduk
-
Hakkaten djfjfjfjgj
Beyor bisey dicem bana bu hafta icinde dediler ama
Tamamen bu kafadayım. Oynayan adam zaten gift ya da token hallediyor bir şekilde şu anlık. 10 senedir beklediğimiz bir olay, birkaç gün daha bekleriz sanki ölüm kalım meselesi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X