Ticketlara bakarsak "localized prices" diyorlar, haliyle özel fiyatlandırma olacağı kesin en azından diyebiliriz |
Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi (28. sayfa)
-
-
Launcher'de vardı zaten bu bir süredir.
-
Doğru, tarihleri karıştırdım. Birden yeniymiş gibi geldi.
-
Aga sizce bu gece cikarmi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam meraktan soruyorum geldi diyelim ne yapacaksın mesela?
-
kendi adıma konuşayım, 4'ünde yerel fiyat çıkacak diye gold farmlamadım, gametime bitti. oyunu alacağım.
-
Ben de wow için bekliyorum sırf :) yüksek çıkarsa yine hüsran :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
WoW 2 çıkışı olsa bu kadar hype olmazdı sanırım.
Ben bayağıdır oynamıyorum da WoW, fiyat iyi olursa döneceğim sadece arada vakit öldürebilmek için. Yoksa Dragonflight'ı beklerim.
-
Starcraft 2 skin alcam yeni pc alinca cod cold war almayi dusunuyorum fiyati 50 tl olursa 2 3 aylik wow almayi dusunuyorum.overwatch alcagim.hots ta skin alcam cod warzone da skin ve pass alcam.
dostlar az önce uberden şirket binasına sipariş verip not düştük merak etmeyin gündem oluruz :D
-
Ticketta yetkili bugün gelecek demiş yukarda. Büyük ihtimalle en geç sabaha kadar gelmiş olur.
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben normalde donanim arsivi forumda aktifim burda bi konuda haya bi konustugu icin suan burada aktifim yoksa technopat 6 bin doananim arsivi 3 bin mesaj soyliyeyim
Türkiye dahil sayılan tüm ülkelerin ekonomisi kötü. Ukrayna var savaşta.
Diğer ülkelerde bu kadar talep var mı bize göre merak ediyorum.
Gurcu foruma girdim vpnle ucmus oralarda bizden daha fazla hype var kral
inanmayanlar olur diye resim de bırakayım.Bu arada heycandan salak gibi yazmışım ama anlarlar diye ümit ediyorum
-
Blizzard gibi zengin şirket eğer özel kura geçeceğiz diyorsa zaten bunu imkanı doğrultusunda becerebileceği zaman yapıyor ki Türkiyeye bile bu yeni geliyor. Burdan düşük kar edip Türk oyuncularını arttırırlarsa , Ruslara Gürcülere Ukraynalılara felan aynısını yaparlarsa yüzlerce oyuncu yerine en azından binlerce oyuncu çekerler.
Xbox Gamepass şuan 29,99 TL yani 2 dolar . Sence nasıl şirket bu fiyata veriyor 10 dolarlık ürünü ? Öyle hesapla. Özel kur Blizzard gibi şirketlerin yapabileceği şeylerdir işte. Blizzard şuan Türkiye konsol pazarında gayet güzel fiyatlandırma sunuyor .
-
ben size gerçekci birşey söyliyim rusyaya yaptırım olmasaydı bu kadar erken duyuru yapmazlardı rusya pazarının kapanması bunda çok etikili.eğer yukardakilerin dediği doğruysa 4 ülkeye aynı anda hizmeti başlatıcaklar tek updatede o yüzden bekletiyor olabilirler bizde veya diğer ülkelerde pürüzlük varsa o yüzden bugünde yalan olabilir çünkü support dışında resmi açıklama yayınlamadılar 1-2 hafta sürebilir gereksiz yere sabahlamayın sabah kalkın bakın kapatın yatın :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X