Şimdi Ara

Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.121
Cevap
11
Favori
100.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Wessaur ironin cok gizel ayrica engeli de takmissin fjfjfj

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konuda 1 tane fosil yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar WoW'a yeni başlayacak ve ya 2 yıl kapalı yeni açacak olanlara "Recruit a Friends" invite'ı atılır (gold yardımı ve discord desteği verilir). :)

not: ister Retail isterse Classic olsun hepsine Recruit a Friend invite'ı atılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 5 Mayıs 2022; 22:25:1 >
  • Oyunda altın kasıp token alınabiliyor ve hesabınıza her token için 13£ aktarabiliyorsunuz. Hesabınızdaki "Balance" ile (paranız kadar) mağazadan istediğinizi alabilirsiniz. (oyunu yeterince bilmeyenler için anlattım)

• Blizzard Türkiye binasında ışıklar yandı, hareketli saatler başladı. Büyük ihtimalle bankalarla son telefon görüşmeleri yapılıp ödeme sistemlerinin entegresi konusunda son adımlar atılıyor. Kulağıma gametime için 25-30 lira gibi brakamlar geldi.

Neyse şimdiden hayırlı olsun diyelim.

Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi
  • biricikömer kullanıcısına yanıt

PvP oyuncusu degilim ama 9.0'da PvP gear icin 1400 rating Battleground kasmistim LFG'de. 70% civari winrate'im vardi. (Yer Tarren Mill Horde)

• sakocuk1234 S kullanıcısına yanıt

25-30 TL çok az yav eğer doğruysa ben bi bayılırım ciddi bir şekilde

• oyun içi shoplarda TL gelmeye başladı. Warzone da paketler tl görünüyor girdim az önce. 1 euroyu 10 tl den hesaplamışlar gibi görünüyor

• 1 euro 10 tl olarak baz alınmış...

• %35 indirim bence basarili

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CB1111 C kullanıcısına yanıt

Sağolsunlar baya düşünmüşler bizi . Neyse kötünün iyisi diyelim. Sinirlerim bozuldu

• NOCHIMERA kullanıcısına yanıt

Aynen bende gördüm tüm oyunlar için geçerli sanırım az önce daha önce aldığın tokeni balanceye çevirmeye çalıştım complete oldu fakat balance gelmedi ve token gitti mail olarakta complete mesajı geldi fakat halen balance 52.50de takıldı diğer tokene tıkladığımda da shop takılı kalıyor sanırım bu olayla ilgili...

• 1 aylık gametime 130tl mi oluyor bu bağlamda? böyle ise rus hesap fiyatı ile aynı oluyor. beklediğimiz gibi ucuz çıkmadı ama yine olumlu bu arada. en azından uzun süre kur yükselişinden etkilenmez.

• CB1111 C kullanıcısına yanıt

ben dedim demek istemiyorum. kuru 10dan baz alacaklar demiştim. keşke daha düşük deseymişim.

kur 25 olana kadar böyle gider. 25 olursa da 15den hesaplarlar

anlık kur yükselmesinden inmesinden artık muafız en iyi yanı bu

hayırlı olsun arkadaşlar.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi

Evet arkadaşlar söylendiği gibi . 1 Euro 10 TL olarak yansımış.

40 Euro değerindeki 50 Overwatch Lootboxları 399 TL olmuş

Güncelleyelim o halde fiyatları 50 adet Lootbox platformlarda ne kadar :

Eski BattleNet : 40 Euro

Yeni BattleNet : 400 TL

XBOX TR : 163 TL

PSN TR : 190 TL

Hayal kırıklığı oldu benim için ...

Hani nerde bizde hala EUR görünüyor? Hangi shop bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Hand X -- 5 Mayıs 2022; 22:26:47 >
  • Black Hand X kullanıcısına yanıt

şu an sadece oyun içinde böyle sanırım. Region Türkiye değil mi? battlenet uygulamasına düşmedi daha

• aschil kullanıcısına yanıt

Bende 99tl olacak diye düşünüyordum 1 tık fazla ama şuanki durumdan iyi wow için ekstra birşey düşünmüyorlar ise diğer oyunlara trler geldi ilerleyen saatlerde de wowun shopuna yansır şuan ben hiçbir işlem yapamıyorum shopta balance ımda eklenmedi 52 euroda takıldı...

Battlenet den bahsediyorum evet. Orda henüz değişiklik yok.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.