Hocam bu fotoğraflar oyun içi fiyatlandırma.. Merak eden varsa, müsait olmayan varsa bakabilir. |
Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi (32. sayfa)
-
-
neyin boşu yapılıyor burada anlamadım.Adamlar 15,68 olan euro kurunu 10'a sabitlemiş hala bir ton laf ediyorsunuz.Bedava mı yapsınlar ?
-
Saçmalık. Rusyadaki medyan maaş 12000-13000 lira. Alım gücüne göre yapılmayacaksa yerel fiyatın ne anlamı var? Türkiyede maksimum 50 lira olması gerekli Game Time'ın. WoW'a özel bir durum gelmezse oyunu bırakacağım mecburen.
-
şuan ki kurla 6TL cebimizde kalıyor (time 10 baz alınırsa) bu da bardağın dolu tarafı.
ayrıca oyunu bilen, bir şekilde fiyatı yüzünden dönmeyen wow sevdalısı oyuna döner
yeni başlayan birisi için bu rakamlar halen korkutucu ve caydırıcı unsur ne yazık ki. bu en kötü tarafı durumun.
bu fiyatlara halen çok daha iyi alternatif üretilebilir oyun bazında.
sadece wow oynarım kafasındaysa oyuncu zaten değeceğini düşünecektir.
-
Özel durum gelmez muhtemelen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Satın alınca 399 TL olan lootbox 39 euro olarak görünüyor ödeme aşamasında ( almak için değil denemek için sepete gittim ) . Hala bi takım sorunlar var. Sadece resim yazı olarak oyun içi itemlerin fiyatı değişmiş. Şaka gibi hala inanamıyorum.
EA Games bile yapsa şu fiyatlandırmayı anlarım. 70 Milyar dolarlık firma nasıl sürümden kazanmak istemez ? Şaka gibi .
WOW istediği kadar kaliteli olsun 12 ay için 1218 TL ödemem arkadaş. Bir sorsun Blizzard acaba ülkede ödeyebilen olacak mı ?
-
+1 hocam tam onu düşünüyodum sırf o yüzden üyelik açtım %100 katılıyorum mesaja hiçbi fark yok düşüncemizde
-
forumdaki token satanlar nolacak şimdi? fiyatta indirim yaparlar mı acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çünkü fiyatlar blizzardın kabul edebileceği değil türk oyuncuların kabul edebileceği bir seviyede olmalı ki daha çok oyuncu oynasın ve firma kar etsin. Bu fiyatlarla oynıyan sayısı artmayacak kesinlikle ve öncekinden daha az kazanıcaklar. Ayrıca eğer sırf fiyat düşürüldü diye wow içerisindeki oyun içi gold ile alınan Wow token satışı yasaklanırsa türk oyuncuların elinden tamamen ücretsiz bir şekilde oynama imkanı da alınmış olucak.
-
şuan battlenetden alışveriş yapamıyorum eurodan bile yavaş yavaş ekliyorlar bugün bir satım yapamıyabilirsiniz
-
bir oyun 600tl arkadaşlar asgari ücretin %14'ü bu halkın 60%ından fazlası asgari ücretle çalışıyor.
buna sevinen zaten ağır fanboydur, alan zaten arjantin hesabından alıyor oynuyordu.
buna sevinen gerçekten bu ülkenin gerçeklerinden kopmuştur
-
Siteye de eklenmiş fiyatlar. Son aşamada euro değil de tl gözüküyor.
-
6 aylık game time 600 lira
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
60% sallamışım 40-50 filandır herhalde neyse bunu da bize mi hesaplatacaklar, kızgınım
-
Tek isteğimiz ne söyliyim sana . Blizzard şuan oyun üreten en büyük firmadan biri . Bu firmanın her ülkeden aylık WOW oyun alan kitlesi var , her sene COD alan kitlesi var , OW eventlerine lootbox bayılan kitlesi var . Var da var. Bunca ülkeden en fakirlerinden biri olan bize " XBOXIN STEAMİN YAPTIĞI GİBİ " euro kurunu daha düşük sayarak sadece TRye özel bir fiyatlandırma ile bize bir takım kolaylık sağlaması istendi.
Şuan Steam 4 , Xbox 2 TL sayıyorsa kuru ben Blizzardtan 6 Lira beklerdim. Blizzardın konsoldaki oyunları çok ucuz hatta komik fiyatlara satılıyor gülersin evet COD pahalı onu saymıyorum. Peki PCdekiler direkt Blizzardtan satın alıyor ve ekstra WOW kitlesi varken neden Türklere özel bir avantaj sunmuyor ? 15 TL de 10 TL de ülkemizin durumuna göre çok yüksek . Hatta iktidar mükemmel bir hamle yapsın dolar euro 10 TL olsun ben yine sevinmem. Ülkemizin şartlarında 10 TL bile pahalı. Blizzard Rusyaya 350 Liralık oyunu 150 TLden verebiliyorsa bize daha da iyimser davranmalıydı. Bedava isteyen yok ama doları biz Türklere daha da kolaylık yapabilirdi. Zaten bu fiyatlarla yine kitlesinde fazla artış olmaz. Mesela bir üniversite öğrencisi kesinlikle WOW oynamayacak.
-
Ya aga
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar 2 aylık game time 299 TL
forumda game time satan kullanıcı fiyatı bu
-
Tam anlamıyla bir fiyasko, hiçbir arkadaşımı ikna edemem 150 tl için.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X