Şimdi Ara

Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.121
Cevap
11
Favori
100.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neyse 6 ay 609 TL vericek değilim , WOW benim için iptal oldu size başarılar arkadaşlar.

• Black Hand X kullanıcısına yanıt

shoplar kapalı girilmiyor ama oyun içi bazı oyunlarda görünüyor yakında tümü güncellenecektir...

• Boşa bekledik, pahalı. MMORPG aramaya devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SezerBey247 kullanıcısına yanıt

Aynen, hele bir de bu kadar azıcık indirim yapmalarına rağmen türkler için tokeni kaldırırlar ise vay halimize wow macerası biter.

• 1 oyun 600 tl olacak, sizin ben kafanızı.... kim 600 lira verir bir oyuna

• Norway34Tr kullanıcısına yanıt

İyi tahmin etmişim (:

Fiyatlandırma kötünün iyisi gibi sanki..

Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norway34Tr -- 5 Mayıs 2022; 22:34:46 >
  • namor N kullanıcısına yanıt

Yok abi yok . Xbox alsın , mağazasına getirsin şu firmayı bir de beleş sunsun gamepass ile. WOW'a en azından para kalır. Benim gibi COD OW oynayan biri ekstra WOW zor oynar. Bu iş yaş . Ancak seneye Blizzard gamepasse gelir o zaman WOW başlar bende

• Güncellenmesini bekleyeceğim. 119 diye içime doğmuştu ama onu bile geçmiş vay arkadaş insan hayret ediyor.

• sakocuk1234 S kullanıcısına yanıt
    Photoshop efsane bu arada yalanlar da cok iyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Derp kullanıcısına yanıt

Aynen bende halen wow için ekstra birşey gelebilir diye düşünüyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SezerBey247 kullanıcısına yanıt
    Tmm benim wow uyeligi cold war alma planim starcraft 2 skin alma planim yatti allah rahmet eylesin

• salak firma azcık beyni yok 2 yıldır amazon prime + gamepassi kullanmasam bile ödüyorum aptal blizzard aynısını yapsa ona da subscribe olup unutur giderdim nasıl dünyanın en büyük firmalarından birinin kafası sürümden kazanmaya basmıyo aklım almıyo valla

• blizzard bu fiyatlarla türkiyede hiçbir zaman ciddi oyuncu tabanı kuramaz. şaka gibi, adamların yerel fiyatlandırma getirmesi 10 yıl sürdü ve gelen fiyatlara bak. sanki tükenebilir bir ürün satıyorlar, premiumlar sanki, oyunların dolce gabbanası ya bana verdikleri fiyata bak.

kaç yıldır blizzard oyunu oynamadım hatırlamıyorum, fiyat iyi gelir de ara sıra wow'a girer chill takılırız dedik fiyata bak.

yok abi blizzard iflah olmaz.

microsoft tamamen alsın şu şebeklerin içinden bir geçsin o zaman rahatlarım anca, allahın yamyamları.

lanet olsun şu firmaya

• Aga bu ne 10 ne bari 6 alsaydiniz yok yatti planlar turkiyede wow tutmaz

• Bi daha blizziard fanboylugu yaparsam ne olim

• Yukardaki COD fotosu shop mu yani?

• CB1111 C kullanıcısına yanıt
    +1 diyelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer euro = 10tl politikası olursa rus oyuncularla aynı düzeye gelmiş oluyor.

Çok ucuz değil, çok pahalı da değil, en azından herkes kartını bağlar ordan çektirir artık gametime'ını forumda gametime almak için dolaşmaz kimse.

Ben de rus hesabı kullanıyorum, geçiririm hesabı tr'ye yakında.

• Black Hand X kullanıcısına yanıt
    Knk o degil blizziard turkiye var ya o blizziard turkiye ofisi yok sadece kanali var olsa bile koca binayi kiralamaz.

• Bu arada siteye hala euro gozukuyo beyler

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.