Şimdi Ara

Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.121
Cevap
11
Favori
100.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bune reis

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt

Biz zihniyet savaşındayız reis durumumuz Ukraynadan daha kötü

• tncbhdr T kullanıcısına yanıt

bi kutu da lokum ekleseydin bu iş tamamdı arkadaşım türk oyun tarihine geçerdin :)

• Bir gün ben de bir avrupalı bir amerikalı gibi Overwatchtan 50 lootbox ve WOW'dan 6 aylık game-time alacağım inanıyorum .... Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi 

Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi

Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi

• SezerBey247 kullanıcısına yanıt
    Burada ki durum yanlış anlaşılıyor. Anlatayım.
    Xbox game pass ilk çıktığında gerçekten boştu. Yeniydi içeriği yoktu. İlk duyuruda çöp yazıp geçmiştim. Halende mesajım durur o haberlerde.
    MS en başta oyuncu çekmek için agresif bir fiyat politikası benimsedi ve bundan hiçbir zaman vazgeçmedi. Zaten servisin rakibi yoktu.
    Türkiye ye de fiyat verdiler ve orada kaldı.
    Gel zaman git zaman Euro dolar öyle bir arttı ki.
    Sanki bize çok özel bir fiyat vermiş gibi oldular.
    Servis ilk ay kullanana ücretsizti. Xbox kullanıcıları sürekli hesap açarak game passi bedava kullandı 1 yıldan fazladır.Hatta bu taktiği ben forumda konu açarak anlatmıştım. Bana kizmislardi niye herkese öğretiyorsun MS kaldırır diye. Haklilarmis. MS bunu Türkiye de kaldırdı.
    Kur aşırı arttığı için Türkiye den VPN ile almak dünyada en ucuza geliyordu.
    En başta fiyatları absürt arttirdilar.
    Yine kur şaha kalktığı için yine en ucuz yabancılara göre bizde oldu.
    Sonra VPN ile almayı yani bölgesel kilit koydular.
    Sonra tekrar zam zam yaparak dengelediler.
    Tüm bunlar yaşanırken game pass fiyatına dokunmadilar. Ya bilerek dokumadilar ya da umurlarında olmadı. Bu arada game pass yabancılar için de uygun.
    Türkiye ye özel yerel fiyat değil ama.
    Yerel fiyatlandırma da en iyi örnek. Steam. Hem bölgesel kilit var. Sabit kur var.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• alkanerkn A kullanıcısına yanıt

valla baktım en ucuz neyse onu yolladım ya

• Saat 21'i geçti ama hala yok. Rastgele bir gün ve saatte gelecek diye tahmin ediyorum.

• Size bişey diyim mi? Ha bugün gelir ha 3 gün sonra o kadar önemli değil ama eğer yetkilinin söylediği yerel fiyatlandırma gerçekten doğruysa ve ucuza yaparlarsa ortalık yıkılır benden söylemesi Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Hand X -- 5 Mayıs 2022; 21:26:44 >
  • Black Hand X kullanıcısına yanıt
    Oynadığım ilk zamanlarda yanlış hatırlamıyorsam game time 35TL ye denk geliyordu
    Alım gücümüz daha yüksek olduğu için bu kadar insanların canını sıkmıyordu
    O zaman topluluk çok daha canlıydı
    O günlere dönebiliriz
    Tek kaidem o benim. Bu oyunu oynamasam dahi muhabbetini seviyorum. Sadece oyuna girip sohbet ediyordum. Malûm artık bu bile lüks oldu.
    Umarım bu gerçekleşir.

Yapacaklardır çünkü şu anki kurdan çevirirlerse TL ye geçmenin hiçbir anlamı olmuyor o yüzden yapmak zorundalar.

Aynı sebepten dolayı buradayım. Durumum kötü değil ama 15 kat fazla vermek koyuyor.

Düzgün bir fiyatlandırma ile gelirse güzel anılarımın hatrına bir social/rp guildi kurup/katılıp vanilladan başlayarak obtainable achievementları toplayarak gideceğim.

• Derp kullanıcısına yanıt

Hocam durumla alakası yok. Ben londrada yaşıyordum 10 pound veriyordum. İstanbula döndüm 210 tl vermek istemiyorum. 10 pound bile 180 tl eder en fazla. Hayatın gerçekleri var. Rusyaya indirim yapıyorda bana neden yapmasın? Adam gerçekte olmayan bir malı bize satıyor. 2 dolara verse bile kar ediyor. Ki ülkenin durumu ortada.

• Bence gece yarisi gelir ama gelmeyedebilir milletin boyle heyecanli olmasinin bir diger sebebi de suanda cod lar ucuzladi bide milelt artik 15 kat vermek istemiyo.

• Uygun bir fiyata gelse de tekrar başlasam.Social guild felan kurarsaniz haber edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben alinca guild belli

• Ulan blizzard tarih vermeseydin de yakın zamanda gelecek deseydin bu iş böyle olmazdı. Kaç kişi burada öylece ne olacak diye bekliyor. Ya da şu fiyattan gelecek de tarih verme ona da okey ama sanki devlet sırrı böyle gizliden gizliden iş yapmalar falan.

• Beyler horde'da bg de kazanan fazla olan hangi server var? bende 5 karakter var şuan tn 'de. hepsini taşımayı düşünüyorum. hatta alliance a da çekebilirim. bg lerden zevk alan biriyim o. yüzden battlegroup önemli. çıktığı günden beri oynadım son 3-4 sene hariç. sağlam bir horde battle group lazım. hatta düzgün guild varsa gelebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biricikömer -- 5 Mayıs 2022; 21:53:38 >
  • Bu bi tane videoda wowdan para kazanabilirsiniz diyodu o nedir o parayla oyun satin alabiliyomussunuz.

• Heyecanla bekliyorum ...
    Umarım üzmekten...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.